2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya tatlıcadım sana bişey deyim mi ben ya?ben galiba hasta oluyorum boğazım ağrıyor burnum akmaya başladı.tamda zamanıydı şimdi hasta olmanın ben ne yapacam şimdi ya bide çalışmalar var.ya bişey olursa ilçta almak istemiyorum.nolcak şimdi...:14:

ilaç içme canım. şeydaya katılıyorum

keşke aynı yerde olsaydık yawww.gelirdim valla.:29:aslında hemşeri sayılırız bi bakıma bende eskişehirliyim memleket orası yani.evlendimde öyle geldim buralara napalım kısmet işte.neyse kocam işten geldi yemek yiyeceğuz.arada gene sizinleyim haaaa.

eskişehir çok güzel severim.ayrıca afiyet olsunnnn

düşük yaptındasn 45 gün dedi bende beklemym diye kafama 17 ocak dedim :1::1::1:merak edip sürekli tuvalete taşınmıyım diye öle yaptım valla:Dsana kalmışş valla benm iiçn farketmez ama bidaki aya kesnlkle istyorumm :D

istersen 17 ocak yazayım. yaşınıda ver bakimm

sen var ya sen bı de hamıleymıssın.. abowwwwwww ne hos olurrrr.. yarın kan testını yaptır sonucunu hemen al sonra gel buraya yaz.. hayırlı olur ınss..

tatlıcadım valla şu yaş problemi beni sinir edoo belgelerde 22 yazoo .sen hesapla işte 26 aralık 1988 benm doğum tarihimm :1::1: ay ne komk bişe bilmiyom yaa:1:

kızlar ben çıkom şimdi pilav yapcmm yarın konuşurzz akşama misfirler var eşimin ablası gelcekmş fln flnn işte öptümm sizii kocamna byy byyın

tatlıcadım valla şu yaş problemi beni sinir edoo belgelerde 22 yazoo .sen hesapla işte 26 aralık 1988 benm doğum tarihimm :1::1: ay ne komk bişe bilmiyom yaa:1:

23üne girmek üzeresin seydaaaaaaaa 3-5 günün hesabini yaparaktan yasini kücültmeye calisma :9::9::9::9: hosgeldin bu arada :16::16::16::16:

aaaaaaaaaaaaa nezamn açıldı bu topik ayoll:1: ben neenn görmemişim helee..benıde ekleyın,bugun çok moralim bozuk zatenn:43: yeni bat 14 ocakkkk

aaaaaaaaaaaaa nezamn açıldı bu topik ayoll:1: ben neenn görmemişim helee..benıde ekleyın,bugun çok moralim bozuk zatenn:43: yeni bat 14 ocakkkk

aaaaaayyyy kimler gelmis kimleerrr.... tatlicadi gelsin ekler seni listeye... kirmizilar geldi galiba.. olsun canim dert etme.. bak yeni topik, yeni sene, yeni umutlar :16::16::16::16:

aaaaaayyyy kimler gelmis kimleerrr.... tatlicadi gelsin ekler seni listeye... kirmizilar geldi galiba.. olsun canim dert etme.. bak yeni topik, yeni sene, yeni umutlar :16::16::16::16:

evet geldii,,yazmıştım dıger topiğe bugun,,ne zaman olursa dıyodum ama cok heveslenmişim galiba agladım biraz,,adetımde çok ağrılı geldi bugun çok çok kotu bı gundu benım için:43:
inşallah bu topik herkese ugurlu gelir göbişlere bebiş gelir:) topik adıda süper olmuş..hayırlı olsun hepimizee

slm canım ben şimdi çıkıyorum siz şimdi yazışa durun.ben gelecem.nezle olmuşumda kaynanama bi satıp geleyim bari:1:
çalışma önü başıma iş çıkardı bu hastalık yaaaw :43:

:9::9::9::9::9::9: heheheee bayildim valahi, fikrine, hadi sat kaynanana gel... müjdesi ona olsun :9::9::9::9:

evet geldii,,yazmıştım dıger topiğe bugun,,ne zaman olursa dıyodum ama cok heveslenmişim galiba agladım biraz,,adetımde çok ağrılı geldi bugun çok çok kotu bı gundu benım için:43:
inşallah bu topik herkese ugurlu gelir göbişlere bebiş gelir:) topik adıda süper olmuş..hayırlı olsun hepimizee

iyi güzel demissin de nilüfercim, ayni epeyce gürültü kopardi topik :26::26::26::26: yani ben o kadar abartilcak bir sey görmüyorum ama neyse... önemli olan su an burdayiz.. ama tek üzüldügüm hamileler ve hamile olmayanlar diye ikiye ayrilmisiz gibi olmasi :50::50::50::50: ne yani simdi tatlicadi hamisse eger, yarin kan tetsi yaptricak, napacak, bu topigi satisa mi cikarcak?? yani hamilelik öncesi konulari da konusmak lazim.. bence...

sen git kocanin karnini doyur, geri gelirsin nasilsa :34::34::34: ben de beklerim artik napiimmm???:31::31::31:

geldimmmmm

hiçbir zaman umudum yok deme tatlım.yarın olsada olmasada biz senin yanındayız.yarın sabah seni beklicez burda.veee hep beraber gülecezzzz ben eminim tatlışeyyy. belkide yiğit geliyodur...:1:

ay inşallah canım ya.. ama işte kaç seferdir olmayınca insan umutlanmaya korkuyorr..

hoşgeldin canım sat ve yaşda verde ekleyeyim seni:34:

Back