• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım ya nedensiz olmamasıda zor...nedeni olanların cogu tedavi görüp hamile kalıyo ama bizim gibiler oyle bekliyoruz...bana doktorum nedensiz olunca elimizden bişey gelmiyo demişti...nasip rabbim ol dedigi zamanda olcak inş canımmm

evet canım aynen oyle.. sen sukur kı gene hamıle kalmıssın. ama ben hıc kalamadımm. hsg yı bu ay cekıldım cok sukur temız. bakalım bundan sonra ne olacakk..

merhaba kıslar bende gırebılırmıyım aranıza

ay nı demek canımm hosgeldınnnnnnn.. yas-sat-bat ve hamıle kalamayısının nedenını yazarsan listemıze eklenırsın canım :))

selam canım hoşgeldin bende senin gibi yeniyim burda...
evet canım aynen oyle.. sen sukur kı gene hamıle kalmıssın. ama ben hıc kalamadımm. hsg yı bu ay cekıldım cok sukur temız. bakalım bundan sonra ne olacakk..

ay nı demek canımm hosgeldınnnnnnn.. yas-sat-bat ve hamıle kalamayısının nedenını yazarsan listemıze eklenırsın canım :))

canım kaldım ama ikisininde devamı gelmedi nasip böyleymiş diyorum...tabi hamile kalmakta onemli ama sen inş hamile kalıp sorunsuz bebişini kucagına alırsın dualarım seninle canım...

canım kaldım ama ikisininde devamı gelmedi nasip böyleymiş diyorum...tabi hamile kalmakta onemli ama sen inş hamile kalıp sorunsuz bebişini kucagına alırsın dualarım seninle canım...

aslında soyle dıyeyım canımm. hıcbırsorunumuz olmadıgı halde hıc hamıle kalamadıgım ıcın bır umutsuzluk kaplıyor ıcımı.. bakalım dedıgın gıbı nasıp.. Allah tez zamanda hepimizin gobusunu doldursun ve saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın...

hosbulduk tatlım tesekkur ederım 67nın anlamı cnm bu arada?

canım bende sana sorcaktım...zonguldaklıyım ben o yüzden 67 ya sen...

aslında soyle dıyeyım canımm. hıcbırsorunumuz olmadıgı halde hıc hamıle kalamadıgım ıcın bır umutsuzluk kaplıyor ıcımı.. bakalım dedıgın gıbı nasıp.. Allah tez zamanda hepimizin gobusunu doldursun ve saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın...

umutsuzluga kapılma canım rabbim inş zamanı geldiginde nasip edecek...mesela bazı dualar var onlardan okudunmu ben hep dua okudugum aylarda hamile kamıştım...

umutsuzluga kapılma canım rabbim inş zamanı geldiginde nasip edecek...mesela bazı dualar var onlardan okudunmu ben hep dua okudugum aylarda hamile kamıştım...

yok guzelım oyle ozellıkle hamıle kalmak ıcın olan dualardan hıc okumadım.. ama heergunumde elım sureklı acıkk.. her zaman dua ederımm. ne ıstersem yaradandan.. hayırlısını o bılıyor.. bakalımm bızım ıcın bundan sonrakı surec nasıl ılerlıcek :)))

tatlım benm kuruk sokmu dedmiz yer var ya ordan 4 5 parmak yukarı bel çukrunn olduğu yer işte... maştırba hanii eski zamnlarda halen kullann vr tbide tuvaletlerde kovonn içnde olrdu hani su dökmek için ya süt ölmek için palstik oluyo onun benzeri bişeyde olur cnm benm..saklama kabı ama büyük olmicek tarzda tatlımm..ztn rahm flmide çektinnn şimdi hamlie kalma daha koly olr

tatlım benm kuruk sokmu dedmiz yer var ya ordan 4 5 parmak yukarı bel çukrunn olduğu yer işte... maştırba hanii eski zamnlarda halen kullann vr tbide tuvaletlerde kovonn içnde olrdu hani su dökmek için ya süt ölmek için palstik oluyo onun benzeri bişeyde olur cnm benm..saklama kabı ama büyük olmicek tarzda tatlımm..ztn rahm flmide çektinnn şimdi hamlie kalma daha koly olr

kıss şimdi kendime o kadar güldümki.. gormen lazımmm :1::1::1: ben ona hep maşrafa derdim :52::52: demek maştırba :52::52: ayy öldüm resmenn:17::17: dedıklerını anladım canıkomm.. bakalım gelecek ay ınsss yapabırlısem denerım.. cok saol :54:

yok guzelım oyle ozellıkle hamıle kalmak ıcın olan dualardan hıc okumadım.. ama heergunumde elım sureklı acıkk.. her zaman dua ederımm. ne ıstersem yaradandan.. hayırlısını o bılıyor.. bakalımm bızım ıcın bundan sonrakı surec nasıl ılerlıcek :)))

tatlım benm ben o ay hamile kaldımda gelincik diye bişe vr bilon mu onn içn bide okutmuşlrdı beni..hamile oldunu öğrenncede gel dediler ama gtmedim ben ...düştü garbim oda napsınn..ben çok korkuyom bide birde yanıma bi gelsin dalayım böle tel çalsın bi hoğluyomkiii sormaaa kalbim ağzıma gelo sankiii aman öle bişycik işte

anladım canım...evet rabim zamanını biliyorr inş bundan sonraki sürecte her şey güzel olur hamiş haberlerini verirsin bizlere...

tatlım benm ben o ay hamile kaldımda gelincik diye bişe vr bilon mu onn içn bide okutmuşlrdı beni..hamile oldunu öğrenncede gel dediler ama gtmedim ben ...düştü garbim oda napsınn..ben çok korkuyom bide birde yanıma bi gelsin dalayım böle tel çalsın bi hoğluyomkiii sormaaa kalbim ağzıma gelo sankiii aman öle bişycik işte

kısss seyda hıcbısey anlamadım bu yazdıgında :1::1::1::1::1:

anladım canım...evet rabim zamanını biliyorr inş bundan sonraki sürecte her şey güzel olur hamiş haberlerini verirsin bizlere...

insss canım cooook saol :)) kendine iyi bakk..

kıss şimdi kendime o kadar güldümki.. gormen lazımmm :1::1::1: ben ona hep maşrafa derdim :52::52: demek maştırba :52::52: ayy öldüm resmenn:17::17: dedıklerını anladım canıkomm.. bakalım gelecek ay ınsss yapabırlısem denerım.. cok saol :54:

tatlım benm o kelime şehir şehir değişiyoo bizimkiler öle demş siznkiler öle demşş ne bilim :)benm arkadşım ona matrıp diyo mesela :1::1:ben de ozman çok gülomm

canım peki sen ne zaman düşük yaptın ve ne kadar süredir bebiş istiyorsun ? benim 2 ay oldu denemelere başlayalı henüz bişey yok
canım eylül ayında düşük yaptım, o zamandan beri korunuyorum, henüz denemede bulunmadık yani..pazartesi doktora gitcez son tahlilleriimi göstercem..ondan sonra nasip bakalım..başlarız diye düşünüyorum :16:
eşim benden kötü olmuştu canım 6 kilo verdi çok ağladı oda benimle inşallah Allah hakkımızda hayırlısını verirr ne diyim:16::16:
benimde eşim çok kötü olmuştu..o anları hatırlayınca çok kötü oluyorum..neyse ki herşey geride kaldı, yeni umutlarla yepyeni bir yıla giriyoruz, Allah hakkımızda hayırlısınızı nasip etsin canım dediğin gibi..:16::16::16:
npayim kuppecim, demistim ya ev temizligine daldim, cok sükür epeyce bitti, camasirlari benim gelin yikiyor, bir banyo kaldi.. ay acayip dagilmisiz :26::26::26::26: her sey her yerde olmus resmen... simdi bi kahve yaptim da kendime, onu icerken size bakayim dedim, bitince cikcam carsida ufak bi isim var.. sükür maasimi da aldim evime bi alisveris yapayim diyorum.. ya sana da olyuor mu??? ben mesela kendi paramla aldigim bir sey olunca, farketmez yiyecek ya da esya, böyle daha bi tatli daha bi kiymetli oluyor yaa :16::16::16::16::16:

ay kuzu bilmiyorum kaynanamin bu rüyasi da cikar mi :1::1::1: aman hayirlisiysa ciksin yoksa beklemeye raziyim ben...

tatlim üzüldüm yaa... valla erkeklerle bu konuda anlasmak gercekten zor... esim de gecen satastibana, benim de resmen sartellerim atti, dedim yeter bu bir degil iki degil dedigin... sakyasa da bi sInIrI var.. ben 2kere sirf bu sebepten gittim doktora... bir seyim cikmadi sükür.. bir de sen gitsen de icimiz rahatlasa dedim.. bozuldu... kötü bir sey demedim ama napiiimm... zorla söyletiyor.. üzülme sen.. dr isini de ihmal etme, bak kuppecim arastirdi buldu sorununu, o da sana fikir verir :54:
canımıniçi sen ne kadar çok şey yapmışsın bugünnn ya..maşallah sana..demek maaşı da aldınn..ohh mis gibi tadını çıkar vallahiii..keşke yanında olsam, birlikte harcardık paraları, bende maaşı alalı 2 gün olduuu..yılbaşının biraz daha yaklaşmasını bekliyorum..coşucaaam da..:9:

canım sağolsun kuppecim çok yardımcı olduda işte eşim yok diyor ben yinede dr a gidersem eğer söylicem bi bakalım hayırlısı olsun artık yapacak bişey yok.. benim korkum tekrar aynı acıyı yaşamak okadar zorki o günü unutamıyorum hala hergün aklımda :14::14:

ben her zaman yardıma hazırım kızlar, bu sorun nedeniyle çok kişi ile konuştum, yardımım dokundu, bu yüzden çok mutluyum..bana da böyle yardımcı olan insanlar olmasaydı, bende hiçbir şeyin farkında olmayacaktım..doktora gidebilirsen mutlaka konuş canım..bende aklıma her geldiğinde ağlıyorum, artık eşimden gizli ağlıyorum, çünkü o da çok fazla etkileniyor..geçen gün baktımda, kafasında beyaz olmayan adamın bissürü beyazı çıkmış..daha da kötü hissettim kendimi..düşünce Allahım verdi Allahım aldı, verdiklerine de şükürler olsun, vermediklerine de..yapılacak pek birşey yok..Bundan sonrasında yüzümüzü güldürür inşallah Allahım..

canım gebelik testi aldırdm sabah ç kırmızı t pembeydı adetme bı gun kaldı sımdı pazartesı çağa gdp tekrr kan testı yaptrcm dıcem durum bole bole bakalım noolcak kocam sımdı gtms bebek sekerlerı bıberon almıs cok morelm duzeldı yaaa :))
canım benimde testim öyleydi, biri kıpkırmızı diğeri silik..hamileydimm..bence sende hamilesin..şimdiden hayırlı uğurlu olsun tatlım :16::16::16::16:
selam kızlar benide aranıza alırmısınız...
canım ben yeni üye degilim ama bazı topikler sıcak davranmadıkları icin sordum...teşekkür ederim boyle sıcak bi karşılama icin...canım ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bi düşük bide dış gebelik gecirdim...doktorların söyledigine göre bir sorun yokmuş cok şükür...bu ay ovulasyon testi kullandım batım 25 aralık heycanla ve umutla bekliyorum... inş hepimiz mujdeli haberleri veririz:16::16:
kızlar hoşgeldiniz..:46::46:tabiiiki de aramızdasınız artık, buraya yazdığınız andan itibaren zaten bizlesiniz demektir, bir üzüntünüzü, bir heyecanınızı bizlerle paylaşmışsınız demektir..biz zaten bu topiği yeni arkadaşlara da yardımımız dokunur gayesi ile açtık, yoksa bizim 2011 topiğimiz vardı ve çok güzel dostluklarımız vardı orda, çok hamişimiz oldu, şimdi 2012 de yeni arkadaşlarımızla paylaşımlarda bulunmak için bu topiğe taşındık..içiniz rahat olsun, bizimle paylaşım yaptığınız sürece bizler sizlerin yanınızdayızz..tekrardan hoşgeldinizzzz fistuklarımmm :16::16::16::16:

kısss seyda hıcbısey anlamadım bu yazdıgında :1::1::1::1::1:

insss canım cooook saol :)) kendine iyi bakk..

ayy canımm şimdiii ben okudum ...harbi anlaşılmıyoo...
ben korkuyorum yaa..hani oturrsun pat diye biri yannına gelir yüreğin hoplar ya öle iştee.tel aniden çalr sen dalmışsındır öle obaa...yüreğim ağzıma gelo sankii bebişte durmuyoo bende herelde..geçen eşim diyokii bizm pepee durmuyoo bida olrsa 3 ay kimseye söylemeyelimm çokk güldümm yaa:1::1:

ayy ben cıkıyommm kocam gelooormus.. kendinize iyi bakın.. hoscakalın kızlarr..

kuppecim hosgeldın.. konusamadım ama iyisindir ins.. :54::54: optum canım iyi bak kendine...

ayy ben cıkıyommm kocam gelooormus.. kendinize iyi bakın.. hoscakalın kızlarr..

kuppecim hosgeldın.. konusamadım ama iyisindir ins.. :54::54: optum canım iyi bak kendine...

iyiyimm menbetacımmm..sen nasılsınn canımcım..hımm kocişin geliomuş..hazırlık yap bakalım..öptüm seni çoook..ca caww:21:

evet canım aynen oyle.. Sen sukur kı gene hamıle kalmıssın. Ama ben hıc kalamadımm. Hsg yı bu ay cekıldım cok sukur temız. Bakalım bundan sonra ne olacakk..

Ay nı demek canımm hosgeldınnnnnnn.. Yas-sat-bat ve hamıle kalamayısının nedenını yazarsan listemıze eklenırsın canım :))
sat 22 kasım
2 düşügüm var nedeni belli degil
herhangıbır rahatsızlık sorun yok esımdede bendede

Canım kaldım ama ikisininde devamı gelmedi nasip böyleymiş diyorum...tabi hamile kalmakta onemli ama sen inş hamile kalıp sorunsuz bebişini kucagına alırsın dualarım seninle canım...

Evet tatlım bende zonguldaklıyım:16:

Umutsuzluga kapılma canım rabbim inş zamanı geldiginde nasip edecek...mesela bazı dualar var onlardan okudunmu ben hep dua okudugum aylarda hamile kamıştım...

kuppecimm cnm benm çok geçmiş olsun sana da artık üzülme ne olr...benimde bebğim düştü geçen ayy. benm eşim ban hiç belli etmedi ama üzüldüğü belliydi..senn ne kadarlıktı bebğin..valla ben haytımda hiç doktora gitmedim şu kadın doğuma gttim kadar..bana vermedi doktor korunma ilcı fln.ztn pcos hastasıydım hamile kalınca herelde olmaz diye düşünmüştür

Back