- Konu Sahibi tatlicadi1
kızlar bıde hastayımki sormayın yaa nezle oldum tek başıma evde yatıorum bakan yok üüüü 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versinn..kıss senın ne hıslerın var oyle. demek martta herkes hamıs
bende 6 subatta hamıs haberı vercem dımı
![]()
artık bır soun olmadıgını bılıyorumya güzelimm.. insss carcabuk olur bundan sonra diyorumm.. cok yalnızım cooookk...![]()
npayim kuppecim, demistim ya ev temizligine daldim, cok sükür epeyce bitti, camasirlari benim gelin yikiyor, bir banyo kaldi.. ay acayip dagilmisiz :26::26::26::26: her sey her yerde olmus resmen... simdi bi kahve yaptim da kendime, onu icerken size bakayim dedim, bitince cikcam carsida ufak bi isim var.. sükür maasimi da aldim evime bi alisveris yapayim diyorum.. ya sana da olyuor mu??? ben mesela kendi paramla aldigim bir sey olunca, farketmez yiyecek ya da esya, böyle daha bi tatli daha bi kiymetli oluyor yaa
ay kuzu bilmiyorum kaynanamin bu rüyasi da cikar miaman hayirlisiysa ciksin yoksa beklemeye raziyim ben...
tatlim üzüldüm yaa... valla erkeklerle bu konuda anlasmak gercekten zor... esim de gecen satastibana, benim de resmen sartellerim atti, dedim yeter bu bir degil iki degil dedigin... sakyasa da bi sInIrI var.. ben 2kere sirf bu sebepten gittim doktora... bir seyim cikmadi sükür.. bir de sen gitsen de icimiz rahatlasa dedim.. bozuldu... kötü bir sey demedim ama napiiimm... zorla söyletiyor.. üzülme sen.. dr isini de ihmal etme, bak kuppecim arastirdi buldu sorununu, o da sana fikir verir![]()
selam kızlar benide aranıza alırmısınız...
aay canım benm ende ilk üye oldumda böle sormuştumm...gell canım benim aldıkk bilemmeğer listteye girmk istyosan sende yaşını sat(adetin ilk günü )bat (tahmini adet günün) varsa hastalın bide..tatlıcdaiiimmm yazar seniii muahh
![]()
ayy tatlım ne bilim sen ister saf de ister kalbi temiz de (hiç öle değilimdir cadıyım çirkefim) ya da delilik de..öle gelo işte arda kenidmin hamile olduğumuda düşük yapcamıda görmştümm..hayırlısı artıkk sen neden yalnızısın cnmm..evet 6 şubat benim evlilik yıldönümüm...ttalım sende bi sorun yok hep strestenn bak ne dicem koca karı işidir ama ...ben üniversite hastanesine gttiğimde yanımda bi kız vardı 6 senedir bebği olmuyomuşş her şeyi yapolar ama sorun yook olmuyo da bebek..ananemde ona dediki"kızım 2 litre içine bi demet maydonuzu at kaynat iyice köpürdümü altını kıs yine kaynasın...bi lehene koy üzerine çömel etrafını battaniyyle kapa buharına otur yani ..sonra yatağı yat bilen biri varsa haştırba deriz biz onun yuvarlak olnndan başında inik olmayanı kapasınlar bardak kaparlar ya öle yap demşti"iki ay sonra okızla karşılştık hamleydi..
ananem banada yaptı süte otrduktan sonra sıcak sabunlu suyla belimi karnımı ovdu ben yüzüstü yatom tabe..sonra ekmeğin üstüne 6 7 kibit koydu onları yaktı kaseyi koydu...oo bi çekti etimii acımadı ama çok korktumm...sonra o kendilinden çıktı o akşam ilşkiye girdik işte hamile kaldım sabaha kadr kalmıyon yerindenn bide.. yapabiliyosan yap bel acıklığına ii gelomuşş sperler yolunu bulr bebş olrmuşş
just1women tatlım sen naptınn yaptrdın mı bugn kanda bhcg dünki değrin kaçmış dün kocan unutmuş bgn aldın mı?
canım ben yeni üye degilim ama bazı topikler sıcak davranmadıkları icin sordum...teşekkür ederim boyle sıcak bi karşılama icin...canım ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bi düşük bide dış gebelik gecirdim...doktorların söyledigine göre bir sorun yokmuş cok şükür...bu ay ovulasyon testi kullandım batım 25 aralık heycanla ve umutla bekliyorum... inş hepimiz mujdeli haberleri veririz![]()
canım ben yeni üye degilim ama bazı topikler sıcak davranmadıkları icin sordum...teşekkür ederim boyle sıcak bi karşılama icin...canım ben 30 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bi düşük bide dış gebelik gecirdim...doktorların söyledigine göre bir sorun yokmuş cok şükür...bu ay ovulasyon testi kullandım batım 25 aralık heycanla ve umutla bekliyorum... inş hepimiz mujdeli haberleri veririz![]()
canım gebelik testi aldırdm sabah ç kırmızı t pembeydı adetme bı gun kaldı sımdı pazartesı çağa gdp tekrr kan testı yaptrcm dıcem durum bole bole bakalım noolcak kocam sımdı gtms bebek sekerlerı bıberon almıs cok morelm duzeldı yaaa :))
tamız kalpli diyim sana..canımm dediğini yapayım tamam ama benım burdabunu yapacak kımsem yok.annemın yanında olsam ne ala hemen. ama burda yoook. kendim buhara otururum bu ok ama bel cekme ısıne gelınce bu zor ıste.. yapanı bulamam.. bılmedıgım yer sonucta..ama ben annemın yanında 2 kez cektırdım belımı bıdaha denemedım canımm.. gene de saol :)) aklımda buluncakk.. su buharımı sut buharımı bu arada.. ve kac dkk oturulcak??
benım canımda oylesıne sıkkın ıste..
canım sütü kaynat içine maydonz at onla kaynası yarım saat otur çişin gelrse işbişe olmazz...dayanbildin kadr dayn iştee...eşinde yapabilir aslında onu o çekmicekk anlat ona koysun ekmeğin üstüne kibrit yaksın hemn maştırbayı koysun başı tam yuvarlak olsun ama o kendi atınca tammdır..
cok teşekkür ederim canım düşük yapalı bir yıl oldu 5 haftalıktı... mayıstada dış gebelik gecirdim...hepimiz icin hayırlısı olur inş tatlım...ayy cnm benm çok geçmiş olsunn düşüğün ne kadarlıktı ne zmn olduu..bizim bu topiktekiler hepsii şenler maaşallah..hadi hyrlısı cnm yaa
canımm hosgeldınntatlıcadı gelsın senı lısteye alır.. bu arada bızım topicimiz bırtanedir..
Allah bıdaha yasatmasın canım yaaa... ins yakın zamanda hamıs kalrsın.. cok sukur hıcbır problemın yokk.. yakındır yenıden hamıle kalmann..
canım sütü kaynat içine maydonz at onla kaynası yarım saat otur çişin gelrse işbişe olmazz...dayanbildin kadr dayn iştee...eşinde yapabilir aslında onu o çekmicekk anlat ona koysun ekmeğin üstüne kibrit yaksın hemn maştırbayı koysun başı tam yuvarlak olsun ama o kendi atınca tammdır..
cok teşekkür ederim canım düşük yapalı bir yıl oldu 5 haftalıktı... mayıstada dış gebelik gecirdim...hepimiz icin hayırlısı olur inş tatlım...
hoşbulduk canım...amin inş gercekten cok zor günler gecirdim rabbim kimseye yaşatmasın... su an cok pozotifim rabbim hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip edecek hepimize inş canım...sorun yok ama hamile kalamıyorum doktorumda hicbişey vermeden eve gönderdi bakalım bu ay ne olcak....
![]()
evet canım herseyın vaktı zamanı var.. hayırlı zamanda olucak hepsi inss.. bendede esımdede problem yok... sanırsam nedensız ınfertiliteyız :26::26: olmuyor bızımde 3 yıla yakın zamandır canımm..