2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

o ne ya... benim itim gücüm var valla bak ben gittim iki dakka herkes gelmis

ay sinirlerim ayakta yine yaa.... yandaki komusunun müziginden durulmuyor iki saattir.. benimki geldi duvari tekmelemis ben mutvaktayken... boyayi bozmus yaaa bu boya da öyle pis ki üstüne boya gectigin zaman belli oluyor.. kalitesizmis galiba.. ay aglicam simdi yaa...

ay canım bende üst komşum yüzünden cinnet geçircem valla müzik olsa keşke bunlar kendileri söyleyip kendileri çalıyorlar sahneye falan çıkıyorlar valla tüm bina şikayetçi ama bişey olmuyo sabaha kadar piyano gitar dinle dur

ay git ya... bugün zaten iyi degildim biraz kendime geldim, bunlar agritti basimi sonra herifin yaptigi.. sonra köfte yapmistim o da aci cikti.. ay bu kaynanam iyi hos da bazen gicikligina yapüiyor.. kesin emin oldum artik milyon kere dedim ki, ya bana köfte getirme ya da aciyi abartma, midemden rahatsizim... yok yok bu seferki aci degil dedi... yalanci domuz... agiza alinmiyor acisindan.. herif bile dedi bu ne aci ya diye, ki aciyi sever... Allahim ya ne kötü bi ögleden sonrasi oldu..

valla canim insani deli eder böylesi.. yok gece oldu yaa.. Allah belanizi versin.. polisi arayin tatlim.. bakalim herif yemegini yesin kesilmezse ben de aratcam.. yoksa taktim kulakligi oturdum valla... o da dinlesin dursun... canim benim bunlari dogru dürüst müzik degil ki... güm güm bas sesi sadece insanin kulaklarini tirmaliyor... vitrindeki esyalar oynuyor resmen.. sizinki de ayri bir dertmis vlla... Allah yardim etsin... zaten binada öyle bir sey oldu mu kimse birlik olmaz, biri ciksin halletsin ister

canım üzülme ya... çokmu kötü oldu.. önüne bişey koyup kapatamazmısın? yada boyayı kazıyıp tekrar boyasan,olmazmıkii:26:

canım üzülme ya... çokmu kötü oldu.. önüne bişey koyup kapatamazmısın? yada boyayı kazıyıp tekrar boyasan,olmazmıkii:26:

yok tatlim kagit bizim duvarlar, kazinma sansi yok.. aman ya kalsin öyle ööff ugrasamam valla.. sIkIldIm yaa... hayatimdaki herkes mi gerizekali olur, sözüm meclisten disari.. kocamdan komsuma kadar...

ya kızlar suç bnm nıe erkenden gttmkı esm sabaha kadar babamı olcm ben dıe heycanlandı elı hep karnımdaydı noolur dua edın :..( üzülmesin o ((
ayyyyyyy gozumde canlandida gozlerim doldu bole bi sahne bizde yasamistik cok zor evlat hasreti hic bisiye benzemiyo. Rabbim bi an ince kucaginizi doldursun insallah canim

Canim belirtilerin gebelik belirtilerine cok benziyo regencimmm yoksa yoksa ikl hamisimiz senmi olcannnn ayyy insaallahh
Sende ayni benim gibiymisin canim durmak yok yola devam sloganimiz bu
azra valla canım bi hasta olayım... çok heveslendim ben yine.. olacak olacakkkk ama regen hanımı beklicem sanırım. baksana önce o doğurcak sonra bana ütüye gelecekmiş
olcak tabi guzelim benim moral cok onemli bizi icin

ay cok merak ediyorum yaaa topigin ilk hamilesi kim olacak
yaaaaa evettttt bende cok merak ediyorummmmmmmmmm

ayyy hadi insallah belkide yoktur o zaman hormon ilaclari ile tedavi daha kolay ve zahmetsiz hem insallah oledir tatlim
Cok sevindim canim hersey yolunda gozukuyor insallah rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz

yok tatlim kagit bizim duvarlar, kazinma sansi yok.. aman ya kalsin öyle ööff ugrasamam valla.. sIkIldIm yaa... hayatimdaki herkes mi gerizekali olur, sözüm meclisten disari.. kocamdan komsuma kadar...

sakin canım sakin.. deme öyle deme...
canım şimdi bilsem nası bişey fikir veririm sana ama bişeyde diyemiyorum.. üzülme ama. kaynanada bilerek yapmamıştır belki karıştırmıştır belki.. bide tatlım yapsana sen kendi köfteni. ne diye alıyorsun kaynanandan. var benim köftem dersin. bende yapıp atarım dolaba çok pratik oluyor. boş olduğun gül yap koy sende bırak kaynanan otursun acısını kendi yesin elinin ayarı yok heralde

Regencim hic cekme kahir valla ara sikayet et bende bi turk ailesi vardi ampdam karisini dovuyordu sesleri bize geliyordu aradim polis hemen gelmisti adami nezarete aldilar hemen. Sende hic cekme ara hemen

insallah insallah canımmm :)))))

canımmmm okudummm cok sevındımm hemen aklına gelmeme.. o zaman cıkolataya devamm duydun mu regen ???
cevabını alamayacağın şeyler yazıyorsun etrafa
bi ara alacam hesabını
ayrıca menbeta söylemeyecek sanaa

kıssss cabuk hamıle kall.. bak kaygananda gormus ruyayı.. hadı ıns bakalımm. onden sen kalda sonra tatlıcadı ıle ben gelcezzz

yok canim yaa... onlar aci yiyor ya hepsi, oglan yesin bu aci yapmaz evde yaparsa die bilerek yapyior.. ben onun cigerini bilirim oglunu düsünüyor yani.. canim bi kere almadim da oturmus aglamis esime benim yaptigimi begenmiyor diye.. bir de türk marketinde yaptiriyor ya sizin yaptikalriniza benzemez diye bize de getiriyor.. sagolsun düsünüyor ama iste.. mecbur aliyorum... kendime ayriyeten yapmiyorum ugrasmak istemedigimden felan filan...

Regencim hic cekme kahir valla ara sikayet et bende bi turk ailesi vardi ampdam karisini dovuyordu sesleri bize geliyordu aradim polis hemen gelmisti adami nezarete aldilar hemen. Sende hic cekme ara hemen

gecti canim.. sustular en son.. zaten kulakligim var

slm kızlar kaynatmaya başlamışsınız bakıyorumda...tatlıcadım sana özel msj göndermiştim baktın mıııııı?

bana hic kimse özel mesaj göndermiyor benim özel-genel mesaj gönderenim hic olmadi.. amca size baba diyebilir miyim modundayim tam da tatlicadinin ufak bi isi var gelir birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…