- Konu Sahibi tatlicadi1
-
ben de öle düşük yaptımmm..6 ayda çok uzun süre yaa neyse hayrlsısı artıkk canımm
merhaba kızlarrr bende geldim topiğe şimdiii dün adetm gecmemesne ragmen hastaneye gttm ve kan testı yaptırdım sonuc pozıtıf amaa dokktor dedıkı adetn gnu gecmemıs 10 gun sonra gel tekrar test yapalım dedı ama heycanllı kocacım herkese soyledı sevıncten ya bırsey çıkarsa???
merhaba kızlarrr bende geldim topiğe şimdiii dün adetm gecmemesne ragmen hastaneye gttm ve kan testı yaptırdım sonuc pozıtıf amaa dokktor dedıkı adetn gnu gecmemıs 10 gun sonra gel tekrar test yapalım dedı ama heycanllı kocacım herkese soyledı sevıncten ya bırsey çıkarsa???
tatlım inşallh sonucuu ii olur..seni ümitsizlendirmek istemm halamın kzında olmuştu kmyasal geblk dmşti..adet günnde adet olmuştu inşllh senn öle olmazz..hamileğinde bebğinde sağlam sağlıklı olrsunzz
hoşgeldin canım allahın izniyle hiç bişey çıkmaz sen merak etme.aramıza bi topik geliyo kızlaaarrrrrr
hoşgeldin canım bak bu sefer pas attım sana nasıl gidiyor bakim
valla burası güzndüz hiç tat yokk herkes gece konuşuyoo ohh ne ala.küstümmm
selam kizlaarrrr ben geldiimmm
tatlım inşallh sonucuu ii olur..seni ümitsizlendirmek istemm halamın kzında olmuştu kmyasal geblk dmşti..adet günnde adet olmuştu inşllh senn öle olmazz..hamileğinde bebğinde sağlam sağlıklı olrsunzz
bhcg pozitif yazıo bıde acayp akıntım var gogus uclarım genısledı yaaa
Kizlar ben geldim ama cok duramiycam aksam gecmisi tek tek okuyup cvp vericem insallah
tatlicadicim cok sevindim doktor takibine basliyormussun kuzucum sonundaaaaaa yaniiiiibu 2012 bol bebisli olcak gibi gozukuyorrrr (insallah)
bugun okudugum bir haberi sizle paylasmak istedim kizlar mutlaka okuyun olurmu ozellikle menbetam senin icin yazdim bunu okuyunca aklima direk sen geldin vallahi
Kısırlığın çözümü çikolatada mı saklı?
Sebebi bilinmeyen kısırlıktan korunmak için bir seçeneğiniz var...
Günlük yaşamda kullandığımız musluk suyu, pet şişe, plastik saklama kapları, gıda torbaları, mikrodalga fırınlar, klor-amonyak-parfüm içeren temizlik malzemeleri, sebze ve meyve yetiştirmede kullanılan tarım ilaçlarının Sebebi Bilinmeyen Kısırlığın başrol oyuncuları olduğunu biliyor musunuz? Üzülmeyin Siyah çikolata yiyerek üreme sağlığınızı koruyabilirsiniz Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Burçak Erzik konu hakkında bilgi verdi.
ya hasta olmama 5 6 gun var normalde gebelik testı alıp sabah ypsammıkı cıkmazsa naparm cok korkuorm
yada ben direk link vereyim
Kısırlığın çözümü çikolatada mı saklı?-HABERTÜRK
tatlim korkunun ecele faydasi yok maalesef negatif cikmasi kesin sonuc anlamina gelmiyor.. bekle o zaman yapma bir sey...
ay bu kiz bizim bebelerin '' süt '' annesi olsun yaa... ya da basjka bi isim bulamim manevi anne felan gibi.... Allahim cok cabaliyor, atesiydi tablosuydu bilmem ne, bir de haberler getiriyor... canim benim yaaaaaaa
ya hasta olmama 5 6 gun var normalde gebelik testı alıp sabah ypsammıkı cıkmazsa naparm cok korkuorm
inşallah yaa kmseyede soyleyemedm bı esım bılıo 10 gun sonra gtcegmı içimi yedı sevınemedm bıle uff nye gttıysem hemen((((
inşallah yaa kmseyede soyleyemedm bı esım bılıo 10 gun sonra gtcegmı içimi yedı sevınemedm bıle uff nye gttıysem hemen((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?