- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.521
adetin gecikmiş hemde 4 gün olmuş idrara geçmiş olabilir ama daha kesin olsun diyosan kan testi ver.ama bana sorarsan önce idrar testi yap derim yarın falan yap hadi 1 gün daha bekle inşallah bebişine kavuşursun...
canım benim hemen bir test al bence sanki hamilesin gibi geldi bana hadi inşallah...
Canım insallah ocak daha ugurlu gelir.bakalım 28-29 bnimde regl günüm olmayayım dye dua edyrum ama sanki olacakmısım gbi bir his var içimdekızlar bu ayda olmadı adetlendim 23 ocak bidahaki adet gunum:2:
kızlar bu ayda olmadı adetlendim 23 ocak bidahaki adet gunum:2:
yaa kızlar annemm bebek için o kdar çok şeyler yapmışkii battaniyler hırkalar ooo bayıldım yaa 2 hurç doldurmuşş yaa..hastane çıkşları ..çokk tatlılar ..ama bebiş yok piyasada dahahayy allah ya gülermisin ağlarmısın valla hee
Gül şeker gül ağlama :) hayırlısıyla gelecek bebişler inşallah canım
gülommm tatlım valla ağlıyıp npimm ama o kadr güzelki anlatamm valla
Allah hayırlısıyla nasip edince giydirir giydirir bize resimlerini çeker yollarsın bebişinin inşallah :)
aynen iyi diyelim iyi olsun bende de bir durgunluk var ki sorma havadan mıdır nedir?bide tatlıcadım güzel şeyler söyledi yumurtlamışım büyük ihtimal ve o günde çalışma olmuştu inşallah hadi bakalım hayırlısı...
Allahhh hepimize bebis verirrr insallah amiiiiiiinnn
ÖNCELIKLE SLM arkadaslar
Sizinler bir konuyu paylasmak istyorum
-gecen ay adet oldm 20.11-bu ay 20.12 adetim gelcekmis gibi oldu baktimki beyaz akinti
simdi adetim geceli tam 4 gun oldu sari bir leke oldu sanki o beyaz akinti Test yapmaya korkuyorum cunku daha sanki
bir belirti yok gibi gogusLerimde ama agzim kuruyor sanki ve asag kasigimda hafif bir agri var sanki adet sancisi gibi
daha önceleri Test yapmisdim tabi erkenmiyidi bilmiyorum hamilelik konusudada pek ilgim yok Negativ cikmisdi
ama bu 4 gun gecikmesini ilk efa yasiyorum benim adetim 20 dedinmi bi gun öncesi belirti verirdi
kafam cok karisti arkadaslar sizce ne yapmaliyim Hamilelik le ilgisi olan varsa bana ltf yazsin(((
ÖNCELIKLE SLM arkadaslar
Sizinler bir konuyu paylasmak istyorum
-gecen ay adet oldm 20.11-bu ay 20.12 adetim gelcekmis gibi oldu baktimki beyaz akinti
simdi adetim geceli tam 4 gun oldu sari bir leke oldu sanki o beyaz akinti Test yapmaya korkuyorum cunku daha sanki
bir belirti yok gibi gogusLerimde ama agzim kuruyor sanki ve asag kasigimda hafif bir agri var sanki adet sancisi gibi
daha önceleri Test yapmisdim tabi erkenmiyidi bilmiyorum hamilelik konusudada pek ilgim yok Negativ cikmisdi
ama bu 4 gun gecikmesini ilk efa yasiyorum benim adetim 20 dedinmi bi gun öncesi belirti verirdi
kafam cok karisti arkadaslar sizce ne yapmaliyim Hamilelik le ilgisi olan varsa bana ltf yazsin(((
kızlar bu ayda olmadı adetlendim 23 ocak bidahaki adet gunum:2:
tatlıcadım senın kan sonucun ne olduu?? cabuk gelde soyleeee..
Ama ama ama nasil olur kimse yok burda korkuyorum allllloooooo
Kanki kizzzzz durumun neoldu
Tatlicadim senin sonuc neolduuuu
Yaaaa ama meraklandirmayin bizi hadi ama
hoşgeldddiiiinnnnnnnnnn hoşgeldiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?