2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

adetin gecikmiş hemde 4 gün olmuş idrara geçmiş olabilir ama daha kesin olsun diyosan kan testi ver.ama bana sorarsan önce idrar testi yap derim yarın falan yap hadi 1 gün daha bekle inşallah bebişine kavuşursun...

INSALLAAAAAAAH canim cok istiyorummmmmmm Allh isteyenlere gobislerine bebek doldursun ins.
bakalim canim beirti yok diye yapmak istemiorum testi ama bu meraki gidermek istiyorum ben simdi cikiyorum kib grsrzins
cvp icn cok tesk ederimm

slm kızlar naponuzz baklımm annemlerdeym ben dün ababm geldi orda kaldım dün grim dedi ne bakım mış o yaa uyuz oldum valla he

yaa kızlar annemm bebek için o kdar çok şeyler yapmışkii battaniyler hırkalar ooo bayıldım yaa 2 hurç doldurmuşş yaa..hastane çıkşları ..çokk tatlılar ..ama bebiş yok piyasada dahahayy allah ya gülermisin ağlarmısın valla hee

Gül şeker gül ağlama :) hayırlısıyla gelecek bebişler inşallah canım

Allah hayırlısıyla nasip edince giydirir giydirir bize resimlerini çeker yollarsın bebişinin inşallah :)

ayy inşallah o günleri bi görsemm battaniyelere bayıldım panç işi yapmış keçe ii yok türk işi bilmem ne ler neler..ayy allh hepimize nasip etsin.. onları görünce hemen çocuk olsun ve hemen doğsun istiyorum vallaayy ne çok şey istom deme

olabilir canım yaa.. uzanmıstım uyumusummm.. kocamın aramasına uyandımmm.. sersem gibiyim şimdide..

Allahhh hepimize bebis verirrr insallah amiiiiiiinnn

amin canım insallah..

reglin 4 gun gecmıs ve sen gıdıp bır test yapmıyorsun?? neden peki ?? bence hemen al bı test yap.. yada acıle gıt kan testı yaptırrr.. nasıl sabredıyorsunnn??? anlayamadımmm..

tatlıcadım senın kan sonucun ne olduu?? cabuk gelde soyleeee..

menbeta senden ne habr bi değüişklik varmı bu arada tatlıcadımın tahll sonçlrında ne çıktı ben görmedim sayfada

Ama ama ama nasil olur kimse yok burda korkuyorum allllloooooo

Kanki kizzzzz durumun neoldu

Tatlicadim senin sonuc neolduuuu

Yaaaa ama meraklandirmayin bizi hadi ama

arkadaşlarda söylemiş ama yeniliyorum. eğer daha önce böyle gecikme yaşamadıysanız hamile olma ihtimaliniz yüksek.
hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah hamilesinizdir

kızlar bu ayda olmadı adetlendim 23 ocak bidahaki adet gunum:2:

hayırlısı olsun canım. önümüzdeki ay inşallah bebişine kavuşursun. hiç üzülmü umutlarınıda köreltme. 2012 bize uğurlu gelecek inşillih

tatlıcadım senın kan sonucun ne olduu?? cabuk gelde soyleeee..

yavrum deli ettiler beni bugün..
tam 2 saat tlfda sonucu öğrenmeye çalıştım...
dr bana gelme tlf aç dedi diyede gitmedim güya.. keşke gitseydimmm acayip sinirlendim yani.. yarın gideceğim sabahtan elden alacağım.. bi sistem kurmaya çalışmışlar ama becerememişler denyolarrr

Ama ama ama nasil olur kimse yok burda korkuyorum allllloooooo

Kanki kizzzzz durumun neoldu

Tatlicadim senin sonuc neolduuuu

Yaaaa ama meraklandirmayin bizi hadi ama

canım sabah alacağım inşallah. haber ederim. sen ne yaptın,yerleştin mi? interneti bağlattınmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…