• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ateş ölçme canım. takvimi var herşeyi işliyorsun.

şekercininkızı hangi gün ilişki olduysa o güne işle.. hergün işleme

canım benim yani ayın 19 unda yumurtlama olmuşmu benim ee o günde çalışma oldu oldumu dersin ya bak çok heyecanlandım bak şimdi... bide bu grafikte yeşil olan kutucuklar ne anlama geliyor,bide grafiğin alt tarafını inceledim de henüz yumurtlama tespiti yok diyor yani?

:9::9::9: :54::54:

iyi diyelim iyi olsunn.. biraz durgunluk varrr.. sen nasılsınnn??

aynen iyi diyelim iyi olsun bende de bir durgunluk var ki sorma havadan mıdır nedir?bide tatlıcadım güzel şeyler söyledi yumurtlamışım büyük ihtimal ve o günde çalışma olmuştu inşallah hadi bakalım hayırlısı...

ÖNCELIKLE SLM arkadaslar

Sizinler bir konuyu paylasmak istyorum
-gecen ay adet oldm 20.11-bu ay 20.12 adetim gelcekmis gibi oldu baktimki beyaz akinti
simdi adetim geceli tam 4 gun oldu sari bir leke oldu sanki o beyaz akinti Test yapmaya korkuyorum cunku daha sanki
bir belirti yok gibi gogusLerimde ama agzim kuruyor sanki ve asag kasigimda hafif bir agri var sanki adet sancisi gibi
daha önceleri Test yapmisdim tabi erkenmiyidi bilmiyorum hamilelik konusudada pek ilgim yok Negativ cikmisdi
ama bu 4 gun gecikmesini ilk efa yasiyorum benim adetim 20 dedinmi bi gun öncesi belirti verirdi
kafam cok karisti arkadaslar sizce ne yapmaliyim Hamilelik le ilgisi olan varsa bana ltf yazsin:((((

ÖNCELIKLE SLM arkadaslar

Sizinler bir konuyu paylasmak istyorum
-gecen ay adet oldm 20.11-bu ay 20.12 adetim gelcekmis gibi oldu baktimki beyaz akinti
simdi adetim geceli tam 4 gun oldu sari bir leke oldu sanki o beyaz akinti Test yapmaya korkuyorum cunku daha sanki
bir belirti yok gibi gogusLerimde ama agzim kuruyor sanki ve asag kasigimda hafif bir agri var sanki adet sancisi gibi
daha önceleri Test yapmisdim tabi erkenmiyidi bilmiyorum hamilelik konusudada pek ilgim yok Negativ cikmisdi
ama bu 4 gun gecikmesini ilk efa yasiyorum benim adetim 20 dedinmi bi gun öncesi belirti verirdi
kafam cok karisti arkadaslar sizce ne yapmaliyim Hamilelik le ilgisi olan varsa bana ltf yazsin:((((

canım benim hemen bir test al bence sanki hamilesin gibi geldi bana hadi inşallah...

INS CANIM ama ck korkuyorum testin negativ cikmasindan daha adetim gecikeli 4 gun oldu sence erken degilmi Test icin´´??

adetin gecikmiş hemde 4 gün olmuş idrara geçmiş olabilir ama daha kesin olsun diyosan kan testi ver.ama bana sorarsan önce idrar testi yap derim yarın falan yap hadi 1 gün daha bekle inşallah bebişine kavuşursun...:49:

Back
X