2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ah canim kAnkim anladim been seni simdi mutfagin bitsede beni davet etsen diyosun dimi

Ah keske bitse iki hafta sonra anca bidecekte bende tabak canagimi yerlestircem diger odalarim bitti ama en onemlisi mutfak

Sen naptin nasilsin hamilelik nasil gidiyor vallaha icimden geldide sordum ya yoksa bildigimden degil hani

Ay bak bugun neoldu disarda geziyordum carsilari sonra bi bio laden gordum girdim anam bitkicaylari hemen daldim ama ne buldum biliyonmu bogurtlen yapragi cayi

Hay dedim bunlarin kokleri yokMuydu yawww

Neyse aldim yinede ictim hehe ama rahatlatiyor insani gevsedim vallaha

nartanesiii sen de mi Almanyada yasiyosun?

helal hos bal seker olsun canim benim... yaa degerlerin normale döndü ya kocisle de artik bi dahakine insallah yaparsin bir seyler

aaahhhh canim benim ah.. bu arkadasa 20 min. yürüyerek gittim.. yakinda olsan davet beklemicem senden cikip direk gelcem

nasilsin regencim

ay ben de bilmiyom tatlim yaa... icin bi hos.. kendimi bi garip hissediyorum :26::26: sen anlat canim.. ben pek adapte olmus gibi degilim su adet gelecekse gelse de hepimiz kurtulsak beklemek cok zor yaa

ay ben de bilmiyom tatlim yaa... icin bi hos.. kendimi bi garip hissediyorum :26::26: sen anlat canim.. ben pek adapte olmus gibi degilim su adet gelecekse gelse de hepimiz kurtulsak beklemek cok zor yaa

kiz Allah iyiliyini versin.insallah bekleye-bekleye kalirsinda adet olmazsin e mi

iyi geceler tatlim..

sen nasil istersen canim, neyden konusmak istersin

topu bana attınız yaniiiivalla bugün misafir ağırladım çok yoruldum sonra bi baktım ayyy çikolatam bitmiş canım kocişim dışarıda sel gibi yağmur varken bana çikolata aldıda geldi ay ben şimdi kıyıpta nasıl çekiştireyim kızzzz

Ama kanki bogurtlen kokundeki sifanin aynisi bogurtlen yapraginda yokturki kimbilir neye iyi geliyor ama ben boyle sanki relax olmus fibiyim yaa

Ben anladim ya bizim istememizle olmuyor gercektende daha zamani var demek baksana tevafuklara ya hersey oldu bitti derken biseyler giriyor araya bu ayni seye benzEdi

Menbetaninmiydi misafirleri geliyorduya hep onemli gunlerinde viiii ama ben ona gulmemistiii

valla bende bugün misafirleri ağırladım çok yoruldum ama çalışmalara ara vermek yok kızlaarrrr boş durmak yokkk olsun dinleneceğimiz zamanlar gelir nasılsa çalışalım bol bolllll zaten salı gününe kadar vaktim kaldı salı gününden sonra dinlenirim nasılsa

kızlar benim bel yine zorladı, zor yürüyorum yaaa..bir de bugün benim yumurtlama günüm olması gerekiyordu normal şartlarda, test yaptımmmmm ama hala yumurtlamamışım..sinir oldum yaaa..

Elifcim keske benim kocis yanimda olsada misafirim gelse ben yinede calisirim tabiki ama kocis ocagin 8 ine kadar is gezisinde yani yanimda degil 15gun nedemek yumurta catlamis demek hayirlisi olsun vardir bundada bi hayir

Kuppecim bbelki bu ay gec yumurtluyorsundur yani sen testi ilerleyen gunlerde de devam et elbet catlar birgun

kızlar benim bel yine zorladı, zor yürüyorum yaaa..bir de bugün benim yumurtlama günüm olması gerekiyordu normal şartlarda, test yaptımmmmm ama hala yumurtlamamışım..sinir oldum yaaa..

gecmis olsun canim benim.. dikkat et kendine.. bel agrisi da cok pis oluyor ya ama canim bak hani ov. testlerinde cizgi ya ayni cikacak ya da test cizgisi daha koyu.. yani ham. testi gibi degil.. ama bazi ov. testlerinde iki cizgi de ayni omayabiliyormus.. test cizgisi koyulasiyormus ama ayni koyulugu bulmayabiliyormus.. belki de öyle olmustur.. yarin da yap-- kac gündür yapiyorsun ki? kacirmadiysan sorun yok zaten..

hehehee gülme komsuna gelir basina gibi olmus ama sen de gülmemissin ki.. hayirlisi olsun tatlim yaa.. ama cok sIkIcI yaa beklemek

tamam baska bir sey bulup konusuruz.. illa kocis cekistirmicez ya

evet canım bel ağrısı çokk kötü yaa..bugün iki büklüm dolaştım hep..

dün yapmıştım testi, bugünde yaptımm..benim testim gülen surat çıkan digital testlerden regenim ya..ben o çizgili olanlardan aldım ama anlamadığım iiçin duruyo bi kenarda digital olan çok güzel ama..

Kuppecim bel agrin icin sicak su torbasi iyi gelir canim bi dene cok gecmis olsun

Kizlar hepinize iyi geceler ben bici bici yapcam sonra uykum gelmezse sizde burdaysaniz yine gelirim belki kocamaaaann opuldunuz

Kanki bak benden habersiz test yapma ha yapacagin zaman haber et arkandan dua edelim

Hadi byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…