- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.561
Ah canim kAnkim anladim been seni simdi mutfagin bitsede beni davet etsen diyosun dimi
Ah keske bitse iki hafta sonra anca bidecekte bende tabak canagimi yerlestircem diger odalarim bitti ama en onemlisi mutfak
Sen naptin nasilsin hamilelik nasil gidiyor vallaha icimden geldide sordum ya yoksa bildigimden degil hani
Ay bak bugun neoldu disarda geziyordum carsilari sonra bi bio laden gordum girdim anam bitkicaylari hemen daldim ama ne buldum biliyonmu bogurtlen yapragi cayi
Hay dedim bunlarin kokleri yokMuydu yawww
Neyse aldim yinede ictim hehe ama rahatlatiyor insani gevsedim vallaha
Ah canim kAnkim anladim been seni simdi mutfagin bitsede beni davet etsen diyosun dimi
Ah keske bitse iki hafta sonra anca bidecekte bende tabak canagimi yerlestircem diger odalarim bitti ama en onemlisi mutfak
Sen naptin nasilsin hamilelik nasil gidiyor vallaha icimden geldide sordum ya yoksa bildigimden degil hani
Ay bak bugun neoldu disarda geziyordum carsilari sonra bi bio laden gordum girdim anam bitkicaylari hemen daldim ama ne buldum biliyonmu bogurtlen yapragi cayi
Hay dedim bunlarin kokleri yokMuydu yawww
Neyse aldim yinede ictim hehe ama rahatlatiyor insani gevsedim vallaha
nasilsin regencim
ay ben de bilmiyom tatlim yaa... icin bi hos.. kendimi bi garip hissediyorum :26::26: sen anlat canim.. ben pek adapte olmus gibi degilimsu adet gelecekse gelse de hepimiz kurtulsak beklemek cok zor yaa
kiz Allah iyiliyini versin.insallah bekleye-bekleye kalirsinda adet olmazsin e mi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Evet canim bende almanyada yasiyorum ben almanya dogumluyum
Sen nerdensin bebek dusunuyormusun ve kacinci deneyimin
yaaa gelcekse gecikmeden gelsin yaa.. yoksa ben de raziyim gelmemesine
gel gel dedikodu yapiyoruz
ben Azerbaycanda yasiyorum bi kizim var 15 aylik ikinci cocugu 2012nin sonuna dusunuyoruz.bu arada kizlar ben uyumaya gidiyorum malumunuz saat farki.bye bye
ayyy geldim geldim ne dedikodusu bakalım kocişlerimi çekiştiriyosunuz yoksa
iyi geceler tatlim..
sen nasil istersen canim, neyden konusmak istersin
Ama kanki bogurtlen kokundeki sifanin aynisi bogurtlen yapraginda yokturki kimbilir neye iyi geliyor ama ben boyle sanki relax olmus fibiyim yaa
Ben anladim ya bizim istememizle olmuyor gercektende daha zamani var demek baksana tevafuklara ya hersey oldu bitti derken biseyler giriyor araya bu ayni seye benzEdi
Menbetaninmiydi misafirleri geliyorduya hep onemli gunlerinde viiii ama ben ona gulmemistiii
kızlar benim bel yine zorladı, zor yürüyorum yaaa..bir de bugün benim yumurtlama günüm olması gerekiyordu normal şartlarda, test yaptımmmmm ama hala yumurtlamamışım..sinir oldum yaaa..
Ama kanki bogurtlen kokundeki sifanin aynisi bogurtlen yapraginda yokturki kimbilir neye iyi geliyor ama ben boyle sanki relax olmus fibiyim yaa
Ben anladim ya bizim istememizle olmuyor gercektende daha zamani var demek baksana tevafuklara ya hersey oldu bitti derken biseyler giriyor araya bu ayni seye benzEdi
Menbetaninmiydi misafirleri geliyorduya hep onemli gunlerinde viiii ama ben ona gulmemistiii
topu bana attınız yaniiiivalla bugün misafir ağırladım çok yoruldum sonra bi baktım ayyy çikolatam bitmiş canım kocişim dışarıda sel gibi yağmur varken bana çikolata aldıda geldi ay ben şimdi kıyıpta nasıl çekiştireyim kızzzz
gecmis olsun canim benim.. dikkat et kendine.. bel agrisi da cok pis oluyor yaama canim bak hani ov. testlerinde cizgi ya ayni cikacak ya da test cizgisi daha koyu.. yani ham. testi gibi degil.. ama bazi ov. testlerinde iki cizgi de ayni omayabiliyormus.. test cizgisi koyulasiyormus ama ayni koyulugu bulmayabiliyormus.. belki de öyle olmustur.. yarin da yap-- kac gündür yapiyorsun ki? kacirmadiysan sorun yok zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?