- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.541
hoşbuldum canım..muhabbetinize de doyum olmuyorne bu susmuş herkes..
napiyorsunuz bayanlar yaa??? anca girebildim siteye.. sinir oldum resmen
Ama ama ama nasil olur kimse yok burda korkuyorum allllloooooo
Kanki kizzzzz durumun neoldu
Tatlicadim senin sonuc neolduuuu
Yaaaa ama meraklandirmayin bizi hadi ama
selammmmm
nerdesiniz bakim sizzz
ben dün gelemedim hiç. işlerim vardı. akşamda misafirliğe gittik.gece 1i geçiyordu geldiğimde yattık uyuduk hemen.
bugünde dra gittim. kan verip geldim. 1:30-2:00 gibi sonuç alacağım. ona göre ilaç kullanacağım.
regen,sekerkiz67,saremnaz ne alemdesiniz kızlar. varmı kırmızıdan yadabebekten haber??
elif5454,nazelmas_41,zmg, kuzular sizden ne haber?? yokmu bize söyleyeceğiniz birşey...azra3434 canım bana yeni sat-bat verirmisin lütfen
ben seviyorum bu forumu ve arkadaşlıkları devalı görüşürüz inşallah çünkü diğer topiklerde dikiş tutturamadım
kızlar ben geldim birsaaati geçti geçmiş okuyorum ama baktım kimsecikler yok
aksam da denedm giremedm bakımdan dolayı..sizleri çokkk özledim
az kaldı yeni yılda sizinleyim
ahh canım bende aynı dertten gelemedm yanınıza..
ben geldim canım arkadasım ama sen erken gitmişsin eşinin izin günüymüş:))
özelini okudum çok duyguladım.. teşekkür ederim
geldm şekerm geldm ama kimse yok burda yaff..
bir de ilk topicime gdeyim gecmişlere bakayım...
seydacım,membeta,hülya,sıla sizlerinde ismini gördm gecmişte sizleri de öpüyorum çok..
ismini unuttugum varsa kusuruma bakmayın..telden anca okudum..
yeni gelende bir sürü arkadaslarımız var maaşallah onlar beni unutturmasın sakın çok kıskanırım
cankuş napıyorsunnnn
bir sey yapmiyorum kuzum yaa.. bikac gündür yine sindirim problemim var.. onunla ugrasiyorumseni sormali sen nasilsin??
cankuş napıyorsunnnn
bir sey yapmiyorum kuzum yaa.. bikac gündür yine sindirim problemim var.. onunla ugrasiyorumseni sormali sen nasilsin??
slm tatlıcadım nasılsın?linki göndermişsin sağol.hani diyosun ya ben gerçekten 19 unda yumurtlamış olabilirmiyim?grafikte henüz yumurtlama algılanmadı diyo ama...
regencim tatlım napıyosun bakim iyimisin...?
canım valla bendede bi değişiklik yok..
dün baban uğramış.. çok sevindim canımcım
ayrıca dün bütün internet sağlayıcılar problem varmış sanırımhiç biryerden iletişim kurulamamışş..
hasta olmadınmı hala...
ayrıca geçmiş olsun. meyva yersen iyi gelir
bilgilerin eksik ve akıntını çok fazla watery girmişsin sanki. :26: kafası karışıyor olabilir.
iyiyim canim yaa nolsun?? tv izliyoruz bi taraftan.. öyle iste.. birazdan meyve yeriz felan, biz de keyif cayi felan yoktur sevmeyiz biz caybugün ögleden sonra disardaydim, esim geldi aldi beni.. öyle iste.. ya sen??
yok kuzum yaa.. yatana kadar faaliyet olmazsa yarin sabah sinameki icerimben ekmek yeyince oluyor.. son günlerde de poaca felan cok yedim.. sebzeden uzaklasdim ondan..
evet tatlim babam gekdi, gördüm sükür.. darisi özleyenlerin basina
yok daha hasta olmadim :26: ay bilmiyorum gecikmedir yaa.. daha önce de oldu biliyorsunbekleyim hele bi hafta dha.. zaten gelmese bile gecen seferki gibi, ayin 10unda dr randevum var sen aldin mi sonuclari kan vermissin???
belkide canım benim hatırlıyomusun bu konuyu ben sana ilk sorduğumda bu konu çok zor sana azra anlatsın deyip önce topu ona atmıştın:26:gerçekten de zormuş yani kabul ediyorum ama yanlış yaptıysam ne olacak dolayısı ile yumurtlama algılanmıyo diyo işte napacam ben yaa.neyse herşeyin hayırlısı canım benim.belkide olmuştur tutmuştur haa ne dersin?
canım sen 1-2 gün daha git böyle gün aşırı. ateşinide işle. hayırlısı olsun. bu ay belkim tutur. tutmuzsa önümüzdeki ay hepsini işlemiş şeklinde devam edersin. öğrenmiş oldun. ben 19undaki düşüşü kayda değer buluyorum. ama canım sen bir dönemde ateşlenmiş olabilirsin hastaydın. atış böyle yanıltıcı olabiliyor malesefki
inşallah tutmuştur canım benim belirtiler ne zaman başlar kendini göstermeye.mesela benim bugün kasıklarım ağrıdı biraz ara ara bütün gün devam etti.karnımın alt kısmıda gece yan yattığım zaman ağrıdığını hissettim.yani hassastı.
bilemiyorumki.. hiç hamile kalmadım malesefki.. ama sen şimdiden başlarsan böyle bu ay hamile kalsanda kalmasanda stresten hasta olamayacaksınn
iyidir canım ne olsun bizde de çay faslı var tv izliyoruz bi yandan.bi ferihayı açıyorum bi bir çocuk sevdimi
hayırlısı olsun ama 10una daha çok varrr
sen pazartesi bi test yap bakalım ne çıkacak
canım geçmişte menbeta ya yazdım bi zahmet oku bi daha yazdırma bana
test sonucu diince sinirim tepeme çıkıyor valla
canım sen 1-2 gün daha git böyle gün aşırı. ateşinide işle. hayırlısı olsun. bu ay belkim tutur. tutmuzsa önümüzdeki ay hepsini işlemiş şeklinde devam edersin. öğrenmiş oldun. ben 19undaki düşüşü kayda değer buluyorum. ama canım sen bir dönemde ateşlenmiş olabilirsin hastaydın. atış böyle yanıltıcı olabiliyor malesefki
Nasilsiniz guzeller
Tatliicadi evet canim tasindim ama tam yerlesemedim sirf mutfagim kaldi yani burda mutfagida tasiyorsun ve tahta eksikti onuda beni mutfagin rengine uysun diye siparis verdim orda yoktu tam iki hhafta surdu gelmesi bugun geldi ama esim is gezisine gitti ve malesef seneye yani ocagin 8 geliyor
Ah be tam tiriod normale dondu derken esime yaklastim derken is gezisi cikti iste hersey nasip kismet Rabbim ol deyince olcak Insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?