2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ama ama ama nasil olur kimse yok burda korkuyorum allllloooooo

Kanki kizzzzz durumun neoldu

Tatlicadim senin sonuc neolduuuu

Yaaaa ama meraklandirmayin bizi hadi ama

durumum devam nartanem ya.. bekliyorum halen...

ben ayniyim kuzum senden ne haber yaa??? sen söyle sonuclarin nasil??

ben seviyorum bu forumu ve arkadaşlıkları devalı görüşürüz inşallah çünkü diğer topiklerde dikiş tutturamadım

gel canim gel.. seni de armizda görmekten mutluluk duyariz..

kiiiiiiizz nerelerdesin sen??? aklima geldin kac kere.. soracak bi durumum da yoktu.. babn nasil tatlim??

bir sey yapmiyorum kuzum yaa.. bikac gündür yine sindirim problemim var.. onunla ugrasiyorum seni sormali sen nasilsin??

canım valla bendede bi değişiklik yok..
dün baban uğramış.. çok sevindim canımcım
ayrıca dün bütün internet sağlayıcılar problem varmış sanırım hiç biryerden iletişim kurulamamışş..
hasta olmadınmı hala...
ayrıca geçmiş olsun. meyva yersen iyi gelir

regencim tatlım napıyosun bakim iyimisin...?

iyiyim canim yaa nolsun?? tv izliyoruz bi taraftan.. öyle iste.. birazdan meyve yeriz felan, biz de keyif cayi felan yoktur sevmeyiz biz cay bugün ögleden sonra disardaydim, esim geldi aldi beni.. öyle iste.. ya sen??

yok kuzum yaa.. yatana kadar faaliyet olmazsa yarin sabah sinameki icerim ben ekmek yeyince oluyor.. son günlerde de poaca felan cok yedim.. sebzeden uzaklasdim ondan..

evet tatlim babam gekdi, gördüm sükür.. darisi özleyenlerin basina

yok daha hasta olmadim :26: ay bilmiyorum gecikmedir yaa.. daha önce de oldu biliyorsun bekleyim hele bi hafta dha.. zaten gelmese bile gecen seferki gibi, ayin 10unda dr randevum var sen aldin mi sonuclari kan vermissin???

bilgilerin eksik ve akıntını çok fazla watery girmişsin sanki. :26: kafası karışıyor olabilir.

belkide canım benim hatırlıyomusun bu konuyu ben sana ilk sorduğumda bu konu çok zor sana azra anlatsın deyip önce topu ona atmıştın:26:gerçekten de zormuş yani kabul ediyorum ama yanlış yaptıysam ne olacak dolayısı ile yumurtlama algılanmıyo diyo işte napacam ben yaa.neyse herşeyin hayırlısı canım benim.belkide olmuştur tutmuştur haa ne dersin?

iyiyim canim yaa nolsun?? tv izliyoruz bi taraftan.. öyle iste.. birazdan meyve yeriz felan, biz de keyif cayi felan yoktur sevmeyiz biz cay bugün ögleden sonra disardaydim, esim geldi aldi beni.. öyle iste.. ya sen??

iyidir canım ne olsun bizde de çay faslı var tv izliyoruz bi yandan.bi ferihayı açıyorum bi bir çocuk sevdimi

hayırlısı olsun ama 10una daha çok varrr
sen pazartesi bi test yap bakalım ne çıkacak
canım geçmişte menbeta ya yazdım bi zahmet oku bi daha yazdırma bana
test sonucu diince sinirim tepeme çıkıyor valla

canım sen 1-2 gün daha git böyle gün aşırı. ateşinide işle. hayırlısı olsun. bu ay belkim tutur. tutmuzsa önümüzdeki ay hepsini işlemiş şeklinde devam edersin. öğrenmiş oldun. ben 19undaki düşüşü kayda değer buluyorum. ama canım sen bir dönemde ateşlenmiş olabilirsin hastaydın. atış böyle yanıltıcı olabiliyor malesefki

inşallah tutmuştur canım benim belirtiler ne zaman başlar kendini göstermeye.mesela benim bugün kasıklarım ağrıdı biraz ara ara bütün gün devam etti.karnımın alt kısmıda gece yan yattığım zaman ağrıdığını hissettim.yani hassastı.

bilemiyorumki.. hiç hamile kalmadım malesefki.. ama sen şimdiden başlarsan böyle bu ay hamile kalsanda kalmasanda stresten hasta olamayacaksınn

iyidir canım ne olsun bizde de çay faslı var tv izliyoruz bi yandan.bi ferihayı açıyorum bi bir çocuk sevdimi

hayat devam ediyora baliyoruz biz de. ferihaya sonra bi ara bakarim ben..

tamam tatlim sustum

Nasilsiniz guzeller

Tatliicadi evet canim tasindim ama tam yerlesemedim sirf mutfagim kaldi yani burda mutfagida tasiyorsun ve tahta eksikti onuda beni mutfagin rengine uysun diye siparis verdim orda yoktu tam iki hhafta surdu gelmesi bugun geldi ama esim is gezisine gitti ve malesef seneye yani ocagin 8 geliyor

Ah be tam tiriod normale dondu derken esime yaklastim derken is gezisi cikti iste hersey nasip kismet Rabbim ol deyince olcak Insaallah

ah canim yaa.. kim tasinsa, mutvakta bi sorun cikiyor.. bugün bi arkadasi ziyaret ettim, onun da 1ay mutvagi yoktu sonra geldi, sonra kurmasi sorun oldu sonunda bitti de beni davet etti ama cok tatli bi evi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…