- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.501
ne bu kızlar takvim tarzı bişimi ???
ne bu kızlar takvim tarzı bişimi ???
ateş ölçme canım. takvimi var herşeyi işliyorsun.
şekercininkızı hangi gün ilişki olduysa o güne işle.. hergün işleme
Selam kızlar nasılsınız bakalım?Ben hala yorgunum üstümde bi ağırlık var :)
Selam kızlar nasılsınız bakalım?Ben hala yorgunum üstümde bi ağırlık var :)
slm canım iyidir bildiğin gibi sen nasılsın ne yorgunluğu bu sayfaları okumadım belki yazmışsındır ama?
evet canım öyle yapacağım.. taksit taksit olmasın..
aferini böyle gözüme soktun yeni gelen arkadaşı ondan dolayı aldın
kızzz napıyosun sen bakim iyimisin keyifler gıcır mı?
Çarşamba günü bayanlar vardı akşam eşim arkadaşları ,arkadaşlarının eşlerii 6 ay sonra hoşgeldine geldiler ama cok yoruldum onun yorgunlugu hastalıga dönüştü
iyi diyelim iyi olsunn.. biraz durgunluk varrr.. sen nasılsınnn??
Allahhh hepimize bebis verirrr insallah amiiiiiiinnn
ÖNCELIKLE SLM arkadaslar
Sizinler bir konuyu paylasmak istyorum
-gecen ay adet oldm 20.11-bu ay 20.12 adetim gelcekmis gibi oldu baktimki beyaz akinti
simdi adetim geceli tam 4 gun oldu sari bir leke oldu sanki o beyaz akinti Test yapmaya korkuyorum cunku daha sanki
bir belirti yok gibi gogusLerimde ama agzim kuruyor sanki ve asag kasigimda hafif bir agri var sanki adet sancisi gibi
daha önceleri Test yapmisdim tabi erkenmiyidi bilmiyorum hamilelik konusudada pek ilgim yok Negativ cikmisdi
ama bu 4 gun gecikmesini ilk efa yasiyorum benim adetim 20 dedinmi bi gun öncesi belirti verirdi
kafam cok karisti arkadaslar sizce ne yapmaliyim Hamilelik le ilgisi olan varsa bana ltf yazsin(((
amiiiin canım benim inşallah ya dualarım inan hep bizimleee.allah isteyen herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin...
canım benim hemen bir test al bence sanki hamilesin gibi geldi bana hadi inşallah...
INS CANIM ama ck korkuyorum testin negativ cikmasindan daha adetim gecikeli 4 gun oldu sence erken degilmi Test icin´´??
INS CANIM ama ck korkuyorum testin negativ cikmasindan daha adetim gecikeli 4 gun oldu sence erken degilmi Test icin´´??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?