- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.461
anladım canımm... ıns sagsalım gıder ve doner.. Allah kavustursunnn...
napimm cay yapıyorum adam uyanınca ıcecegukkk..
merhaba canım hosgeldın.. satını soyle tatlıcadı gelınce senı lısteye alır.. bıraz hıkayenden bahseder mısın??
günaydın kızlar benim kırmızılar göründü pazartesiyi beklemeye gerek kalmadı
hosgeldin tatlim sen de.. insallah daha fazla beklemene gerek kalmadan gelir bebegin
sana zahmet sat'ini da söyler misin yani son adet tarihini. o da yaziyor listemizde.. senden ricam batin gelince sonuc bildir olur mu?? listenin karismamasi adina, bilgi vermeyip unutanlar silincek ama sen takip etceksin sanirim.. tekrar hosgeldin
günaydın kızlar benim kırmızılar göründü pazartesiyi beklemeye gerek kalmadı
hemen gelcem lütfen cevaap
slm kızlar gunaydınn
doktorum bana bebiş için klomen +progestan verdi komene dun basladım reglımın 3. gunu progestana da reglımın 10.gunu baslıcam...bu sekılde kullanıp hamiş kalan varmı yada bu ılacları kullanan :)
slm kızlar tatlı cadım ordamısın ordaysan bana yazz bekliyorum.
selammmmm
nerdesiniz bakim sizzz
ben dün gelemedim hiç. işlerim varoı. akşamda misafirliğe gittik.gece 1i geçiyordu geldiğimde yattık uyuduk hemen.
bugünde dra gittim. kan verip geldim. 1:30-2:00 gibi sonuç alacağım. ona göre ilaç kullanacağım.
regen,sekerkiz67,saremnaz ne alemdesiniz kızlar. varmı kırmızıdan yadabebekten haber??
elif5454,nazelmas_41,zmg, kuzular sizden ne haber?? yokmu bize söyleyeceğiniz birşey...azra3434 canım bana yeni sat-bat verirmisin lütfen
efendim canım? ateşin düştümü ne durumdasın?
Canım bende tüm belirtiler mevcut ama kırmızılar teşrif edemediler henüz bekliyoruz bakalım.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
canım benim ateşim düşmüyor ben ne yapacam şimdi yaa...
çanım zaten pco problemin varmış. hangi gün yumurtlamıştın biliyormusun? ağrında varmış sanırım geçmişte okudum. druna sordunmu bunu? test yaptınmı? ay ne çok soru sordummm
canım link böyle verilmiyor. setting-setup- ayarları kaydet de sonra sayfa yenilenince üst satırlarda kutucuk içinde link olacak onu vereceksin. yolla bakim bi onu..
canım nerde yazıyor sen zaten link göndermeyi gösterecektin bana settin-setup bulamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?