• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

merhaba benim şimdi bu ay 20 aralık da odum bir dahaki ay da 20 ocak ta batı bekliyorum canım hikayem çok uzun akşam evde girince anlatırrım ben okudayım bu aradauan

tamam canım tatlıcadı senı lısteye alır.. hadı bakalım tek dılek en yakın zamanda hamıle kalabılmek...

tatlıcadı nassssın???????????

Hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum şekerim.Test yapmadım çünkü hamilelik hissetmiyorum o testi yapıp o tek çizgiyi görmek benim moralimi çok bozuyor.Bi kaç gün daha bekleyelim bakalım kırmızılar gelecekte süründürüp gelecek hep aynısını yapıyorlar :)

aynen öyle canım. resmen özeniyorum ben günü şaşmadan hasta olanlara.
bekle bekelım bikaç gün. belkide 9 ay hiç gelmez bizde burada sevinirizzz:21:

tamam canım tatlıcadı senı lısteye alır.. hadı bakalım tek dılek en yakın zamanda hamıle kalabılmek...

tatlıcadı nassssın???????????

yavriii :9: iyidir senden naber..
gördüm canım. aferim ama sana. hep böyle ol emi..:1::1:
arkadaş gelip satınıda verirse ekleyeceğim:34:

mrb kizlar.nasilsiniz bu gun?

selam canım...

canım özelden atıyorum ama msj kutun dolu almıyor silsene biraz snra hbr ver yollayım.

atabilirsin artık

yavriii :9: iyidir senden naber..
gördüm canım. aferim ama sana. hep böyle ol emi..:1::1:
arkadaş gelip satınıda verirse ekleyeceğim:34:

selam canım...

atabilirsin artık

bendende ıyı ne olsunn... ay ne oldukıne neden aferın verdın bana :1: o arkadas aksama gelıp hıkayesınıde anlatacakmıs. o zaman toptan eklersın :1::1:

canım ne diyosun grafik hakkında...bir değişiklik var mı sence?

canım 19unda yumurtlamış gibi görünüyorsun. tablonda ateşlerin eksik olduğu için çizgi çekememiş. bekleyelim bakalım nasıl devam edecek.. 1-2 gün sonra daha verimli yorumlanır diye düşünüyorum. canım ilişkiliri yalış işlemedin dimi?? veee mendesteki bildilerı sil. adet durumu o.

canım 19unda yumurtlamış gibi görünüyorsun. tablonda ateşlerin eksik olduğu için çizgi çekememiş. bekleyelim bakalım nasıl devam edecek.. 1-2 gün sonra daha verimli yorumlanır diye düşünüyorum. canım ilişkiliri yalış işlemedin dimi?? veee mendesteki bildilerı sil. adet durumu o.

ilişki durumunda sabah akşam her ikiside falan yazmıyomu?yani ne zaman ilişkiye girildiğini mi soruyo?bide menses de n/a mı olacak yoksa medium mu?

ilişki durumunda sabah akşam her ikiside falan yazmıyomu?yani ne zaman ilişkiye girildiğini mi soruyo?bide menses de n/a mı olacak yoksa medium mu?

canım ben düzelttim... n/a olacak
ilişki durumu sabah akşamda boht olacak sırf sabahsa yada sırf akşamsa am-pm şeklinde olacak. sabah akşam hergün dolu olunca biraz fazla geldi ondan sordum. :26:

canım ben düzelttim... n/a olacak
ilişki durumu sabah akşamda boht olacak sırf sabahsa yada sırf akşamsa am-pm şeklinde olacak. sabah akşam hergün dolu olunca biraz fazla geldi ondan sordum. :26:

akşam pm mi?canım bide sadece ayın 17 sinde sabah çalışma oldu diğerlerin hepsi akşam...

Back
X