- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.441
gelcez kuzu mamalar pişmek üzere yiyip gelecgm:)
ayy gel dıcem beraber ıcek ama sen gelene kadarrrrr
kızlar nerdesiniz yoksam eşlerinizde kurtlar vadisinimi izliyozunuz ölemedi gitti supermen polat
valla bizimkide izliyor ama ben yemek yapıyordum şimdi kıstım altını geldim kızlar ama kismelerr yokk kiiii
benim eşim perşembe gunleri izinli ama polat bırakmadı yakamızı bizde gunduz geziyoruz gece polat ee senin yemekler geçe kalmış sanki
hehehe polat bırakmaz valla bu kocalarıbenim yarın misafirim var canım öğle saatinde o yüzden şimdiden yaptım yemeklerimi yarında ev süpürüp bi toz alıcam vaktim kalsın dedim
ay aynı benim kafadansın bende bi gün önceden yaparım ertesi gunde siler süpürürüm ikisini aynı gun zor geliyo hatta eşim yoksa 8 9 gibide siler supururum ertesi gune işim kalmaz pek wc ve toz
ahh canım bende aynı dertten gelemedm yanınıza..ay kizlar sonunda girebildim ohhhhhhhhhhh bu ne ya.. site bakimdaymis bi türlü giremedim.. catladim bu aksam ya
ben geldim canım arkadasım ama sen erken gitmişsin eşinin izin günüymüş:))kızlar nerdesiniz yoksam eşlerinizde kurtlar vadisinimi izliyozunuz ölemedi gitti supermen polat
hadi geliiinnn kizlaarrrnerelerdesiniz yaaa??? beni nasil birakirsiniz bugün tek basima yapayalniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?