2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlarrrr napıyosunuz bakimmmm sanırım sitede sorun var biraz o yüzden kimse gelememiş daha bende bi yandan yemek yapıyorum yarın misafirlerim var öğlene

benim eşim perşembe gunleri izinli ama polat bırakmadı yakamızı bizde gunduz geziyoruz gece polat ee senin yemekler geçe kalmış sanki

hehehe polat bırakmaz valla bu kocaları benim yarın misafirim var canım öğle saatinde o yüzden şimdiden yaptım yemeklerimi yarında ev süpürüp bi toz alıcam vaktim kalsın dedim

hehehe polat bırakmaz valla bu kocaları benim yarın misafirim var canım öğle saatinde o yüzden şimdiden yaptım yemeklerimi yarında ev süpürüp bi toz alıcam vaktim kalsın dedim

ay aynı benim kafadansın bende bi gün önceden yaparım ertesi gunde siler süpürürüm ikisini aynı gun zor geliyo hatta eşim yoksa 8 9 gibide siler supururum ertesi gune işim kalmaz pek wc ve toz

ay aynı benim kafadansın bende bi gün önceden yaparım ertesi gunde siler süpürürüm ikisini aynı gun zor geliyo hatta eşim yoksa 8 9 gibide siler supururum ertesi gune işim kalmaz pek wc ve toz

ayy bak kız unuttum ben onu bide wc ve banyo vardı aklımda ne var diyodum bende neyse artık yarın yapcaz mecburen bu saatte olmaz yorgunluk kahvemi içiyorum şu anda valla yapamam

ay kizlar sonunda girebildim ohhhhhhhhhhh bu ne ya.. site bakimdaymis bi türlü giremedim.. catladim bu aksam ya

forum takıpten gırınce olmuyor sıte bakımda yazıyor ama ana sayfadan gebelıge tıklayıp gırınce gırebılıyorum anlamadım ne iş..........

Son düzenleme:
kızlar ben geldim birsaaati geçti geçmiş okuyorum ama baktım kimsecikler yok
aksam da denedm giremedm bakımdan dolayı..sizleri çokkk özledim
az kaldı yeni yılda sizinleyim
ay kizlar sonunda girebildim ohhhhhhhhhhh bu ne ya.. site bakimdaymis bi türlü giremedim.. catladim bu aksam ya
ahh canım bende aynı dertten gelemedm yanınıza..
kızlar nerdesiniz yoksam eşlerinizde kurtlar vadisinimi izliyozunuz ölemedi gitti supermen polat
ben geldim canım arkadasım ama sen erken gitmişsin eşinin izin günüymüş:))
özelini okudum çok duyguladım.. teşekkür ederim
hadi geliiinnn kizlaarrr nerelerdesiniz yaaa??? beni nasil birakirsiniz bugün tek basima yapayalniz

geldm şekerm geldm ama kimse yok burda yaff..
bir de ilk topicime gdeyim gecmişlere bakayım...

seydacım,membeta,hülya,sıla sizlerinde ismini gördm gecmişte sizleri de öpüyorum çok..
ismini unuttugum varsa kusuruma bakmayın..telden anca okudum..
yeni gelende bir sürü arkadaslarımız var maaşallah onlar beni unutturmasın sakın çok kıskanırım

Son düzenleme:
cnımdaha yeni çıkıyorum forumdan ben.. burada kmse yok die baktıgım diger bölümlere geçmiştim..
off nasıl görüşemedk ama attım özeline.. iyi geceler

günaydın kızlar benim kırmızılar göründü pazartesiyi beklemeye gerek kalmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…