2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Kızlar benim sol yumurtalığım şuan iğne batır çıkar gibi ağırıyor.Ta bacağımın üst kısmına kadar vuruyor zongluyo gibi

toplam 7 kişi kouyu okuyor şeyda77,,saremnaz,,4 ziyaretçii

ayy tatlım senn de bugn regl günn gelen giden vrmı..yumurtlık ağrın acaba ondan mıı..benmde ağrıyo ama üşüttüğümden dolayı..kendi vücudumu o kdar ii tanıyorumki sorma..doktorluk okusam valla kadın doğum uzmanı olcam

Kesin ondandır canım ama beni süründürmeden gelmez benim kırmızılar ...Oynuyor benle resmen şimdi sol belime geçti dolaşıyor heryerimi :)

selam kizlarr..

hepiniz iyisiniz insallah..... REGENCIMden haber var mi die bakmaya geldim.... var mi haber?? durumlar nedir???

yok kuzum gelen giden yok gögüslerim sis az bi aci var.. belki de kirmizilar gec gelecegi icindir.. bakalim bekliyorum ben de

ayyyy gözün aydın canım bol bol hasret gider o zaman

aa ne guzel gozun aydin kim bilir ne zamandir gormuyosun babani:2:

hadi gozunaydın regencımmmm.. sevındım walla babanın oralardan gecmesıne... baba baskadır yaaaa.. hasreet gıder yavrummmmmmm..

çok sevindim meleğim yaaa cnım benm benimde bugn babm geldi akşama gtcem yanına bi atlim üstüne

sagolun kizlar Allah razi olsun geldi babacim, bikac saat de olsa gördüm.. alisveris yaptik, yemek yedik oturuk biraz kaynanamlarda.. sonra dacikti yola.. yolu acikk olsun.. bi kac aydir görmüyordum, iyi oldu ya...

üzülme canim ya geldi gecti sen tadini cikar.. bosver drunu degistirirsin.. üzülme bos yere..

aaaaaaaa kizlar ben sizin icin kostura kostura geldim, siz yoksunuz.. geri gitmem lazim gelmiceniz siz galiba

evet cnm ben 4 yıldır hap kullanıyodum 2 adetim de düzensiz oldu bırakınca biri 35 biri 38.gunde oldu hapı bırakınca yumurtlama duzenide değişiyo ben 3.ay hamile kaldım gectikten sonra 12.gun ögrendim ama gebeliğim kimyasal bi kaç gundur düşük yapıyorum şimdilerde okuyorunmda hapı bırakınca 3 ay korunun dio yumurta kalitesiz olabikiyomuş acaba benim gebeliğiminde kimyasal olma sebebi bumudue bilemiyorum

hadi geliiinnn kizlaarrr nerelerdesiniz yaaa??? beni nasil birakirsiniz bugün tek basima yapayalniz

Kızlar benim sol yumurtalığım şuan iğne batır çıkar gibi ağırıyor.Ta bacağımın üst kısmına kadar vuruyor zongluyo gibi

bendede aynısı oldu bugun canım regl belırtısı herhalde..

sagolun kizlar Allah razi olsun geldi babacim, bikac saat de olsa gördüm.. alisveris yaptik, yemek yedik oturuk biraz kaynanamlarda.. sonra dacikti yola.. yolu acikk olsun.. bi kac aydir görmüyordum, iyi oldu ya...

regencım baban kalmamıs bu sefer.. ben kalır dıye dusunmustum senı burda gorunce sasırdımm..

cnm ALlah kavuştursun babanı görmüş hasret gidermişsin

sagol canim benim.. cok sükür iyi geldi.. insan kendini yalniz hissetmiyor yaa ailesi yaninda olunca.. gurbet zor ama, gurbette yalniz olmak cok zor..

bendede aynısı oldu bugun canım regl belırtısı herhalde..

regencım baban kalmamıs bu sefer.. ben kalır dıye dusunmustum senı burda gorunce sasırdımm..

yok tatlim yaaa... malum calisiyor yükü yetistirmeli.. ama iyi oldu geldigi yaa.. hayirlisiyla varaydi bi eve.. insallah bi dahaki sefere.. simdi belcikaya gidiyo.. belki dönerken de ugrar

sen nasilsin??

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar bende geldim aranız benide ekler misiniz listeye

batım 20 ocak 31 yaşındayım

şimdilik bir sorun yok eğer yne kalamazsam bu y dr rahim filmi çekecek hepimiz için hayırlısı diyorum

anladım canımm... ıns sagsalım gıder ve doner.. Allah kavustursunnn...

napimm cay yapıyorum adam uyanınca ıcecegukkk..

şimdilik bir sorun yok eğer yne kalamazsam bu y dr rahim filmi çekecek hepimiz için hayırlısı diyorum

merhaba canım hosgeldın.. satını soyle tatlıcadı gelınce senı lısteye alır.. bıraz hıkayenden bahseder mısın??

hosgeldin tatlim sen de.. insallah daha fazla beklemene gerek kalmadan gelir bebegin

sana zahmet sat'ini da söyler misin yani son adet tarihini. o da yaziyor listemizde.. senden ricam batin gelince sonuc bildir olur mu?? listenin karismamasi adina, bilgi vermeyip unutanlar silincek ama sen takip etceksin sanirim.. tekrar hosgeldin

icin icin afiyet olsun.. ben de özeniyorum söyle aksam kocamla cay kahve icelim diye ama hiiiccc...... adam ne cay icer ne kahve.. ben de tek kalinca icmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…