2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Canım bende eylül de bıraktım ve kasım 6 da adet oldum normal zamanda.sonraki adetmde 2 aralıkta geldi .cok uzun zamn kullandıysa sapma olabilir.sen biraz daha bekle ve kendinede dikkat et ne olacagı belli olmuyor biz hapı bırakıp hamile kalamıyoruz ablam hapla hamile kaldı ve 2.5 aylık hamile:)

Allah iyiliğini versinn.. nelerde izliyorr.. bunlarla beraber oynayan dedeye guldum en cok.. hepte yaslıların kapısını calmıslar

selam kizlarr..

hepiniz iyisiniz insallah..... REGENCIMden haber var mi die bakmaya geldim.... var mi haber?? durumlar nedir???

sılacım hosgeldınnnnn... regenın babası gelıyormuss.. cıktı kız.. regl olmadı henuzzz... olmazda ınss...

kızlar benim çıkmam lazım yemek yapacağım malum işler işte menbetacım şeydacımbütün arkidişler unutmayın sakın beni haaa gelecem yine arada öptüm hepinizi...

günaaayyyyyddiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

kizlar babam geliyooooooooooooooooo heyyoooooooooooooooooooo ben birazan cikarim
çok sevindim meleğim yaaa cnım benm benimde bugn babm geldi akşama gtcem yanına bi atlim üstüne

ay tatlım benim çok kötü bişe o çatala çıkmak ya da altan muayne ben 5. doktordayım..maşşalhh yol geçen hanı gibi oldu halen hoşlanmıyomda işte.bu son doktorum okdr relax bi adamki hiç çekinmiyorum..ztn bi tek yumutlcm zmn bako öbr türlü bakmıyoo anlıyo gerildimii.. ebi de tam zamnndaağda fln yapmadıysan obaaa.hiç çeklir şey değill..senii çok ii anlıyorumm canım..ama ne mutlu sana bebişin vr istersen doktorunu değiştir.ve artık üzülme..bebşler anlıyor biliyosun sen mutlu olki oda strese grmmesinn..o doktorla karşılşırsann bi küfür ette rahatla..ben annmein doktruyla kavga etmştin.annem utnmışş kasma kasma diyomuş..kocn yokmu senn demş..annm dışrı çıktı ağlıyo.ben bi duydum dotor elimde kalcktı resmenn..acyip rahatladım..ztn benim bebk düştüyse anasının sinirinden düştü

tatlım adetn düzensizse senn adetnn 32 33 günü adet olrsun yani 26 27 aralık gbi
kızlar aranızda sigara kullanan var mı ???
tatlım bende kullnıyom valla..bebk haberi oldu gbi bırkırım..doktorum bırkmıyosa günde 3 tane iç ama yarım söndür demşti..bende kasmıyom..hamile oldumu duyunca hiç içmemştimm..

"tavsan cınsı cıktım hemen hamıle kaldım"
ay süpermişşş yaaaaaaaa

hamilemisin tatlım...çok sevindimm tatlımm tebrik edirm

tatlm şöyle söyleyim.geçen ay 3 günde 1 4-5 defa çalışma oldu.ama olmadı.şimdi ise 15 aralıktan bu yana gün aşırı çalışmalara devam ama ne zamana kadar ne diyosun yani?
tatlım bana göre15 20 arası ..ama uzayabilir yumurtaların fazla olmasıyla alakalı..ztn bida düşmezse gebelik oluşuyo demektir

hosgeldın kızzzzzzzzz

hoşbuldukkk tatlımm balım naponn bakimm nsl gidoo şekrimm

hoşbuldukkk tatlımm balım naponn bakimm nsl gidoo şekrimm

ıyımm fındıgım fıstıgım cevızımmmı.. ıyı gıdooo. bos bos sallanıyok pc basında.. dun gene kotuydum ya basagrısı bas donmesı bıtırdı benı. 2 koca bardak zıfırı tuzlu ayran ıcırdı benımkı ancak kendıme gelır oldum sonrada uyudummmm..

eee sen napıyoooonn???

Son düzenleme:
ayy tatlımm benimm yaa o kdr tuzlu içme bu sefer tansiyonn çıkcak..valla ödem toplar vücudun..neyse iisin ya boşver..benimde oluyo bu ara başdönmesii..hayırlara gtsin inşallahh..bende napim bi yandan yemek yapom bi yandan burdyım işte..

canım benım tansıyon en fazla 11 / 7 oluyor.. daha yuksek cıkmıyor.. dusuyor genelde.. oda bır ara acıllık oldum orda ogrendımm.. yerlerdeydı tansyonn

tsk ederım datlummm.. ne temızlık bıtıyor ne yemek bıtıyor ıvır zıvır cok cıkıyor.. bıtmıyor anam bu ev ısı.. kolay gelsın sana..

benimde 10 6 yükselirse kalbim çarpıyoo düşerse bende düşcekk gibi oluyorumayy yaa evet bitmiyo ben bide kaynana kayınpederle otyomm ayy onların etrafını topluyomm..az daha yemeğimi yakodumm valla burda çene çalmaktannneyse zor yetştimm hee

ay hadı o zaman sen ısıne bak bende uzanayım bıraz.. dun cok calısmıstım bugunde tembellık yapayımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…