- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.401
reglin ins gelmezde hamıle cıkarsınnn canımm. gerek kalmaz bıtkılere..
reglin ins gelmezde hamıle cıkarsınnn canımm. gerek kalmaz bıtkılere..
kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum benim en son adet tarifimn ilk günü 24 kasımdı. netteki hesaplamalara göre bugun adet olmak gerekiyor ama gelen giden bişey yok. fakat şöyle bi durum daha var ben hapla korunuyordum ve bu ay bıraktım normalde adetim düzensizdir.ben hapı bıraktığım için gelmediğini düşünüyorum sizce haklı mıyım?
Allah iyiliğini versinn..nelerde izliyorr.. bunlarla beraber oynayan dedeye guldum en cok.. hepte yaslıların kapısını calmıslar
selam kizlarr..
hepiniz iyisiniz insallah..... REGENCIMden haber var mi die bakmaya geldim.... var mi haber?? durumlar nedir???
selam kizlarr..
hepiniz iyisiniz insallah..... REGENCIMden haber var mi die bakmaya geldim.... var mi haber?? durumlar nedir???
kızlar benim çıkmam lazım yemek yapacağım malum işler işte menbetacım şeydacımbütün arkidişler unutmayın sakın beni haaa gelecem yine arada öptüm hepinizi...
kızlar benim çıkmam lazım yemek yapacağım malum işler işte menbetacım şeydacımbütün arkidişler unutmayın sakın beni haaa gelecem yine arada öptüm hepinizi...
Kolay gelsin canım bende cıkıyorum dönecegim ama kendinize iyi bakın muck muck
çok sevindim meleğim yaaa cnım benm benimde bugn babm geldi akşama gtcem yanına bi atlim üstünegünaaayyyyyddiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kizlar babam geliyoooooooooooooooooheyyoooooooooooooooooooo ben birazan cikarim
ay tatlım benim çok kötü bişe o çatala çıkmak ya da altan muayne ben 5. doktordayım..maşşalhh yol geçen hanı gibi oldu halen hoşlanmıyomda işte.bu son doktorum okdr relax bi adamki hiç çekinmiyorum..ztn bi tek yumutlcm zmn bako öbr türlü bakmıyoo anlıyo gerildimii.. ebi de tam zamnndaağda fln yapmadıysan obaaa.hiç çeklir şey değill..senii çok ii anlıyorumm canım..ama ne mutlu sana bebişin vr istersen doktorunu değiştir.ve artık üzülme..bebşler anlıyor biliyosun sen mutlu olki oda strese grmmesinn..o doktorla karşılşırsann bi küfür ette rahatla..ben annmein doktruyla kavga etmştin.annem utnmışş kasma kasma diyomuş..kocn yokmu senn demş..annm dışrı çıktı ağlıyo.ben bi duydum dotor elimde kalcktı resmenn..acyip rahatladım..ztn benim bebk düştüyse anasının sinirinden düştükızlar morelm cok bouk hani hamilemiyim emin deildimya bugun doktora gttm annemle kan testı dedı vrdım yarın cıkar dedı ulturasyon ddı gttm çagırdılar ıcrı grdm 5 kadın la bırlıkte grdm ıcrı ben karından bakıcaklar sanmıstım ustnu ckar ddı ckrdm alttan muayne yaptı o kadar canım yandıkı elim ayagm hala titrio hamilymişim evet ama sevinemedm daha geldıgımden berı aglıorm ya hala soktatım nasıl olurda uyarmazlar ya tam 3 saat bkledım daha içerlediğim şylrde varda inanın halım kalmadı artık doktorların havasını hıc soylemıorm zaten
tatlım adetn düzensizse senn adetnn 32 33 günü adet olrsun yani 26 27 aralık gbikızlar bu arada bir şey sormak istiyorum benim en son adet tarifimn ilk günü 24 kasımdı. netteki hesaplamalara göre bugun adet olmak gerekiyor ama gelen giden bişey yok. fakat şöyle bi durum daha var ben hapla korunuyordum ve bu ay bıraktım normalde adetim düzensizdir.ben hapı bıraktığım için gelmediğini düşünüyorum sizce haklı mıyım?
tatlım bende kullnıyom valla..bebk haberi oldu gbi bırkırım..doktorum bırkmıyosa günde 3 tane iç ama yarım söndür demşti..bende kasmıyom..hamile oldumu duyunca hiç içmemştimm..kızlar aranızda sigara kullanan var mı ???
"tavsan cınsı cıktım hemen hamıle kaldım"
ay süpermişşş yaaaaaaaa
tatlım bana göre15 20 arası ..ama uzayabilir yumurtaların fazla olmasıyla alakalı..ztn bida düşmezse gebelik oluşuyo demektirtatlm şöyle söyleyim.geçen ay 3 günde 1 4-5 defa çalışma oldu.ama olmadı.şimdi ise 15 aralıktan bu yana gün aşırı çalışmalara devam ama ne zamana kadar ne diyosun yani?
hosgeldın kızzzzzzzzz
hoşbuldukkk tatlımm balım naponn bakimm nsl gidoo şekrimm
ayy tatlımm benimm yaa o kdr tuzlu içme bu sefer tansiyonn çıkcak..valla ödem toplar vücudun..neyse iisin ya boşver..benimde oluyo bu ara başdönmesii..hayırlara gtsin inşallahh..bende napim bi yandan yemek yapom bi yandan burdyım işte..ıyımm fındıgım fıstıgım cevızımmmı..ıyı gıdooo. bos bos sallanıyok pc basında.. dun gene kotuydum ya basagrısı bas donmesı bıtırdı benı. 2 koca bardak zıfırı tuzlu ayran ıcırdı benımkı ancak kendıme gelır oldum sonrada uyudummmm..
eee sen napıyoooonn???
ayy tatlımm benimm yaa o kdr tuzlu içme bu sefer tansiyonn çıkcak..valla ödem toplar vücudun..neyse iisin ya boşver..benimde oluyo bu ara başdönmesii..hayırlara gtsin inşallahh..bende napim bi yandan yemek yapom bi yandan burdyım işte..
canım benım tansıyon en fazla 11 / 7 oluyor.. daha yuksek cıkmıyor.. dusuyor genelde.. oda bır ara acıllık oldum orda ogrendımm.. yerlerdeydı tansyonn
tsk ederım datlummm.. ne temızlık bıtıyor ne yemek bıtıyor ıvır zıvır cok cıkıyor.. bıtmıyor anam bu ev ısı.. kolay gelsın sana..
benimde 10 6 yükselirse kalbim çarpıyoo düşerse bende düşcekk gibi oluyorumayy yaa evet bitmiyo ben bide kaynana kayınpederle otyomm ayy onların etrafını topluyomm..az daha yemeğimi yakodumm valla burda çene çalmaktann neyse zor yetştimm hee
ay hadı o zaman sen ısıne bak bende uzanayım bıraz.. dun cok calısmıstım bugunde tembellık yapayımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?