• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

slm kızlar gunaydınn

doktorum bana bebiş için klomen +progestan verdi komene dun basladım reglımın 3. gunu progestana da reglımın 10.gunu baslıcam...bu sekılde kullanıp hamiş kalan varmı yada bu ılacları kullanan :)

anladım canımm... ıns sagsalım gıder ve doner.. Allah kavustursunnn...

napimm cay yapıyorum adam uyanınca ıcecegukkk..

merhaba canım hosgeldın.. satını soyle tatlıcadı gelınce senı lısteye alır.. bıraz hıkayenden bahseder mısın??

merhaba benim şimdi bu ay 20 aralık da odum bir dahaki ay da 20 ocak ta batı bekliyorum canım hikayem çok uzun akşam evde girince anlatırrım ben okudayım bu aradauan

hosgeldin tatlim sen de.. insallah daha fazla beklemene gerek kalmadan gelir bebegin :16::16::16:

sana zahmet sat'ini da söyler misin yani son adet tarihini. o da yaziyor listemizde.. senden ricam batin gelince sonuc bildir olur mu?? listenin karismamasi adina, bilgi vermeyip unutanlar silincek ama sen takip etceksin sanirim.. tekrar hosgeldin :54:

ben seviyorum bu forumu ve arkadaşlıkları devalı görüşürüz inşallah çünkü diğer topiklerde dikiş tutturamadım :52:

herkeze günaydın:21:dün akşam çok hastalandım boğaz enfeksiyonu.ateşim 39 lardaydı ama bebek için çalıştığımız için ilaç kullanamadım.sizler böyle durumda ne içiyorsunuz.moralim çok bozuk:19:

slm kızlar gunaydınn

doktorum bana bebiş için klomen +progestan verdi komene dun basladım reglımın 3. gunu progestana da reglımın 10.gunu baslıcam...bu sekılde kullanıp hamiş kalan varmı yada bu ılacları kullanan :)

canım selam bende pek bilmiyorum ama kullanıp da faydasını görenler var onu biliyorum en azından Rabbim dualafrını kabul etsin canım inş. hamiş olursun :16:

Selam kızlar...Dün akşam giremedim .Bende yattım uyudum başım çatlıyordu.Sabahta kalk kahvaltı etrafı topla :) Kimsecikler yok galiba

selammmmm
nerdesiniz bakim sizzz:15:
ben dün gelemedim hiç. işlerim vardı. akşamda misafirliğe gittik.:31: gece 1i geçiyordu geldiğimde yattık uyuduk hemen.
bugünde dra gittim. kan verip geldim. 1:30-2:00 gibi sonuç alacağım. ona göre ilaç kullanacağım.

regen,sekerkiz67,saremnaz ne alemdesiniz kızlar. varmı kırmızıdan yadabebekten haber??

elif5454,nazelmas_41,zmg, kuzular sizden ne haber?? yokmu bize söyleyeceğiniz birşey...azra3434 canım bana yeni sat-bat verirmisin lütfen

Son düzenleme:
selammmmm
nerdesiniz bakim sizzz:15:
ben dün gelemedim hiç. işlerim varoı. akşamda misafirliğe gittik.:31: gece 1i geçiyordu geldiğimde yattık uyuduk hemen.
bugünde dra gittim. kan verip geldim. 1:30-2:00 gibi sonuç alacağım. ona göre ilaç kullanacağım.

regen,sekerkiz67,saremnaz ne alemdesiniz kızlar. varmı kırmızıdan yadabebekten haber??

elif5454,nazelmas_41,zmg, kuzular sizden ne haber?? yokmu bize söyleyeceğiniz birşey...azra3434 canım bana yeni sat-bat verirmisin lütfen

Canım bende tüm belirtiler mevcut ama kırmızılar teşrif edemediler henüz bekliyoruz bakalım.

çanım zaten pco problemin varmış. hangi gün yumurtlamıştın biliyormusun? ağrında varmış sanırım geçmişte okudum. druna sordunmu bunu? test yaptınmı? ay ne çok soru sordummm:52:

Hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum şekerim.Test yapmadım çünkü hamilelik hissetmiyorum o testi yapıp o tek çizgiyi görmek benim moralimi çok bozuyor.Bi kaç gün daha bekleyelim bakalım kırmızılar gelecekte süründürüp gelecek hep aynısını yapıyorlar :)

Back
X