2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hayrlı olsun cnm.Allah kucağına almayı nasip etsin onu düşün gerisini salla gitsin :)

canım eğer bu bir geç yumurtlama ise belirtileri öyle diyosun o zaman bana kalırsa bugün ve yarın ara vermeden diyorum çalışın yani bugün akşam ve yarın akşam iki güncük daha diyorum

valla ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyodum canım tavşan işi zannediyodum bende neyse öyle yapacaz artık çalışmalara devam pekibazıları adet günü yaklaşınca yumurtluyomuş o güne kadar çalışacaz mı yani?

ben hergun gelıyorum canımmm.. buralardayım yaniii

burdasın madem bizi görmüyosun o zaman ehh öyle olsun bakalım yanii ağlarım bak 3 kere...

annen evdemi annen evde mi annen evdeyse bize gidelim

canım benim senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza artık...ya sanada sorayım şu yumurtlama işi bi bilgin var mı ben geçmi yumurtluyorum acaba

valla benimde eşim kullanmıyor ne güzel ama ben kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum bir yandan da azaltıyorum falan vicdanım sızlıyor hem bebiş için çalışıyorum hem sigara içiyorum

bırakmaya calıs ben guzelımm.. bebısınde olacak Allah ın ıznıyle hem onu hem kendını zehırleme.. diyene bakk bende kocama bıraktırayım derken kendım baslıcammm..

Kızlar selam nasılsınız ?Keyifler iyidir inşallah

hosgeldınnnn

essahtan gormedım senı sımdı farkedınce slm verem dedımmm.. ve burayı anlamadım sen sımcı benı kendı evıne goturup gazozuma ılac mı atacan

Son düzenleme:
şimdilik salladım gttı benı üzenleri zaten allaha haval ettm bugune kadarda hep sustum bundan sonra lafımı cekmıcem :))))

Aynen öle yap sen artık bebişini düşün o senin her davranışından etkileniyor unutma hep mutlu ol seni kimsenin hiç bişeyin üzmesine izin verme bebişi mutlu et :)

essahtan gormedım senı sımdı farkedınce slm verem dedımmm.. ve burayı anlamadım sen sımcı benı kendı evıne goturup gazozuma ılac mı atacan

sen starda hayrettin programı vardı bi ara o bir şarkı nolur duymadıysan googledan arat annen evdemi annen evdemi annen evdeyse bize gidelim koparsın gülmekten

Kızlar benim yengem gençliğinde bi düşük yapmış sonra uzun süre tedavi falan fiman sonuç alamamış annesi bitkilerle uğraşan bi kadına anlatmış oda böğürtlen kökü topla kaynat içsin demiş.Adet bittikten sonra bir sonraki adete kadar içsin demiş her sabah aç karna akşam uyumadan .Oda sabah akşam içmiş.Sonra hemen üstüne hamile kalmış .Meğer içerisinde yumurta çatlamasına yardım eden bir madde varmış.Bende bu ay onu deneyeceğim

aktarda satılıyomu yani bu.bende de bu ay olmazsa denerim bariiböğürtlen kökü haa...

ay dene barı de bızede haber ver sonucu.. unutma ama...

aktarda satılıyomu yani bu.bende de bu ay olmazsa denerim bariiböğürtlen kökü haa...

Satılıyor canım ben dün aldım.5 TL LİK ALDIM 1.5 LT suda kaynatacakmışsın .İçinde 1 lt su kalana kadar.onu sürahi yada şişeye koyucakmışsın.Sabah aç karna 1 çay bardağı akşam uyumadan aç karna bir çay bardağıiçicekmişsin.ADET BİTİMİNDE BAŞLAYACAKSIN.Bir sonraki adet gününe kadar ama günün geçerse bırakıp test yap dedi yengem.1 lt 1 hafta yetiyormuş.

hadi bakalım inşallah canım işe yarar mı acaba yaa hey allahım sen yardım et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…