- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.381
teşekkür ederm kızlar ben kendimi cok kastıgımdan acıdı hrhalde evet aslında içerledgm baska şeylerde var ama kimseye anltılmıo kaç gundur içime akıtıodum doldu taştı hrhalde bugun.. insan ne umuyo ne buluo işte.. aman neyse allahım isteyn herks nasip etsin inşallah herşeye ramen mutluyum anne oluorum allah nasip ederse :)
canım eğer bu bir geç yumurtlama ise belirtileri öyle diyosun o zaman bana kalırsa bugün ve yarın ara vermeden diyorum çalışınyani bugün akşam ve yarın akşam iki güncük daha diyorum
ben hergun gelıyorum canımmm.. buralardayım yaniii
Hayrlı olsun cnm.Allah kucağına almayı nasip etsin onu düşün gerisini salla gitsin :)
teşekkür ederm kızlar ben kendimi cok kastıgımdan acıdı hrhalde evet aslında içerledgm baska şeylerde var ama kimseye anltılmıo kaç gundur içime akıtıodum doldu taştı hrhalde bugun.. insan ne umuyo ne buluo işte.. aman neyse allahım isteyn herks nasip etsin inşallah herşeye ramen mutluyum anne oluorum allah nasip ederse :)
valla benimde eşim kullanmıyor ne güzel ama ben kullanıyorum bırakmaya çalışıyorum bir yandan da azaltıyorum falan vicdanım sızlıyor hem bebiş için çalışıyorum hem sigara içiyorum
Kızlar selam nasılsınız ?Keyifler iyidir inşallah
valla ben bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyodum canım tavşan işi zannediyodum bende neyse öyle yapacaz artık çalışmalara devam pekibazıları adet günü yaklaşınca yumurtluyomuş o güne kadar çalışacaz mı yani?
burdasın madem bizi görmüyosun o zaman ehh öyle olsun bakalım yaniiağlarım bak 3 kere...
annen evdemi annen evde mi annen evdeyse bize gidelim
şimdilik salladım gttı benı üzenleri zaten allaha haval ettm bugune kadarda hep sustum bundan sonra lafımı cekmıcem :))))
canım valla bende hiç bilmiorum ben sadce korunmadım adettn 14 gun sonramı oyle bırsey dıolar ama...canım benim senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza artık...ya sanada sorayım şu yumurtlama işi bi bilgin var mı ben geçmi yumurtluyorum acaba
essahtan gormedım senısımdı farkedınce slm verem dedımmm.. ve burayı anlamadım sen sımcı benı kendı evıne goturup gazozuma ılac mı atacan
canım valla bende hiç bilmiorum ben sadce korunmadım adettn 14 gun sonramı oyle bırsey dıolar ama...
sen starda hayrettin programı vardı bi ara o bir şarkı nolur duymadıysan googledan arat annen evdemi annen evdemi annen evdeyse bize gidelim koparsın gülmekten
Kızlar benim yengem gençliğinde bi düşük yapmış sonra uzun süre tedavi falan fiman sonuç alamamış annesi bitkilerle uğraşan bi kadına anlatmış oda böğürtlen kökü topla kaynat içsin demiş.Adet bittikten sonra bir sonraki adete kadar içsin demiş her sabah aç karna akşam uyumadan .Oda sabah akşam içmiş.Sonra hemen üstüne hamile kalmış .Meğer içerisinde yumurta çatlamasına yardım eden bir madde varmış.Bende bu ay onu deneyeceğim
Kızlar benim yengem gençliğinde bi düşük yapmış sonra uzun süre tedavi falan fiman sonuç alamamış annesi bitkilerle uğraşan bi kadına anlatmış oda böğürtlen kökü topla kaynat içsin demiş.Adet bittikten sonra bir sonraki adete kadar içsin demiş her sabah aç karna akşam uyumadan .Oda sabah akşam içmiş.Sonra hemen üstüne hamile kalmış .Meğer içerisinde yumurta çatlamasına yardım eden bir madde varmış.Bende bu ay onu deneyeceğim
aktarda satılıyomu yani bu.bende de bu ay olmazsa denerim bariiböğürtlen kökü haa...
ay dene barı de bızede haber ver sonucu.. unutma ama...
Unutmam şeker.Şimdi bugün adet olmam lazımdı.Bugün yarın gelir benim kırmızılar.Biter bitmez başlayacağım.
Satılıyor canım ben dün aldım.5 TL LİK ALDIM 1.5 LT suda kaynatacakmışsın .İçinde 1 lt su kalana kadar.onu sürahi yada şişeye koyucakmışsın.Sabah aç karna 1 çay bardağı akşam uyumadan aç karna bir çay bardağıiçicekmişsin.ADET BİTİMİNDE BAŞLAYACAKSIN.Bir sonraki adet gününe kadar ama günün geçerse bırakıp test yap dedi yengem.1 lt 1 hafta yetiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?