- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.141
vayyy regencimden güzel tavsiyeler kızlar bende çikolatayı ve cipsi çok seviyorum yiyorumda bide çekirdek hastalık ya başına bir oturayım tabaktaki bitmeden elimden bırakmıyorum.ayyy bide patlamış mısır olsada yesek...
canım tam bilememekle birlikte yumurtlamada göğüsler şişebiliyor ve ağrıyor
canım benim kardeşim emzirirken hamile kaldı...
Gogom sagol suan iyim cok sukur sen nasilsin bat yaklasmis vuuuuyyy
Kizlar ben tam tersini biliyorum emziren dusuk yapan ve yeni dogum yapmis kadinlar daha cabuk hamile kaliyorlar
Benim teyzem dorduncusune hamile kaldi diger kucugu emzirirken ve sonra sutten kesti cunku emzirirsen dusuk olabilirmis
Ama oyle sut kendilinden geliyorsa azcik onu bilmiyorum tabi
Ama emzirmeyi koruunma amacli dusunmeyin sakin teyzem gibi psikolojiniz bozulur hehe
ay cikolata cips zaten düsman resmen.. ben bunlari biraksam tig gibi olurum
canım benim sorulmaz ama sen kaç kilosun boyun kaç?
canım tam bilememekle birlikte yumurtlamada göğüsler şişebiliyor ve ağrıyor
Ama amaaa önceki adet sonraki yumurtlama dönemimde bu kadar şiddetli agrım olmuyordu farklı birsey sanki bu agrıya sebep olan( resmen şişti dr ödem olmuş dedi ilaç verdi
ewet çok ilaç var su an elimde ...cuma sABAH dişçime acil randevum var çürük bir dişim var onu çektirecegim ilaçlar da zararlı içsem bir türllü içmesem bir türlü..
ben mi??? ay söylemesem.. ben takintiliyim biraz tatlim, boyum 175-kilom 68.. eskiden 63düm ona ulasmaya calisiyorum iste.. derdim o
Senemciq hic uzulme canim o ilaclarin faydasini gorecenden emin ol ve sifa olur insaallah herseyin caresi var kimi ugrasir kimi ugrasmadan nasibini alir
Tekrardan gecmis olsun ama moralini yuksek tut bence morel etkiliyordur sen ustesinden gelirsin insaallah
Ay patlakmisisirmiii kim cikardi simdi bunu
C
Ben cekirdekten emekli oldum eskisi kadar yemiyom sadece uzgunsem cikolata yerim mutlu olurum
Kanki ya isterim tarifini hadi aMa lutfEeeeeeen ama hazirmi bu yoksa icicnde baska katki maddeleri varmi
aslında çok kilolu sayılmazsın boyuna göre iyi.bence sen ağlamahep gül
Senemciq hic uzulme canim o ilaclarin faydasini gorecenden emin ol ve sifa olur insaallah herseyin caresi var kimi ugrasir kimi ugrasmadan nasibini alir
Tekrardan gecmis olsun ama moralini yuksek tut bence morel etkiliyordur sen ustesinden gelirsin insaallah
Ay patlakmisisirmiii kim cikardi simdi bunu
C
Ben cekirdekten emekli oldum eskisi kadar yemiyom sadece uzgunsem cikolata yerim mutlu olurum
Kanki ya isterim tarifini hadi aMa lutfEeeeeeen ama hazirmi bu yoksa icicnde baska katki maddeleri varmi
İnşallah canım inşallah faydaını görürüm ilaçları kullanıcam bakalım ne olacak..
Gogom sagol suan iyim cok sukur sen nasilsin bat yaklasmis vuuuuyyy
Kizlar ben tam tersini biliyorum emziren dusuk yapan ve yeni dogum yapmis kadinlar daha cabuk hamile kaliyorlar
Benim teyzem dorduncusune hamile kaldi diger kucugu emzirirken ve sonra sutten kesti cunku emzirirsen dusuk olabilirmis
Ama oyle sut kendilinden geliyorsa azcik onu bilmiyorum tabi
Ama emzirmeyi koruunma amacli dusunmeyin sakin teyzem gibi psikolojiniz bozulur hehe
ben geldim dye sustunuz dimi
saremnaz ben senn dedinden bişe anlamdım aralık ne kaldı??
ben geldimmmm canlarım yeni topik hayırlı olsun hepimize
ben geldimmmm canlarım yeni topik hayırlı olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?