• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs sınavına girenler buraya!!!

Kızlar genel olarak buradakilerin sınavı kötü geçmiş sanırım ama üzgünüm ki sınavı iyi geçenler baya fazla o yüzden puanlar düşecek diye çok fazla ümide kapılmayalım :(
Benim sınav hakkındaki görüşlerime gelirsek Türkçe anlaşılması zor ama genel olarak bakıldığında çok zor değil. Matematik geçen seneye göre çok kolay ( Mezun yani 2011 de giren birisi olarak söylüyorum. Karşılaştırmalarım objektiftir :) Fende de zorlayan soru yoktu bence.Sosyal ea cılara kek tir. Ben sayısalcı olduğum için çok da zorlanmadım.
Yani ben genel olarak fena beklemiyorum( mezun olmamı göz önüne almalısınız ) İnşallah herkes istediği bölüme girebilir.

Sınavı iyi geçenlerin neresi fazla yahuuu!!
Kızlar ümitlerinizi yitirmeyin geliyordu bu sene puanlar düşse de düşmese de sıralamalar nasıl olsa değişmeyecekkk.Bende mezunum geçen sene 7bininci arkadaşıma tıp fak geliyordu hacettepe tıp için bekledi.O bile sınavdan ağlayarak çıktı.Sonuçlar açıklanmadan geçen senede bir sürü arkadaşım 150+ net bekliyordu.Sonuç hüsrannn :43::43:
Neyse mesajı yazan arkadaşım ben sana bireysel yazmadım bunu tabiki seninki çok iyide geçmiş olabilir.inş da öyledir.Ben sadece bu forumu okuyup da kimsenin umutsuzluğa kapılmasını istemem.yolun yüzde 40lık bölümü biittti yüzde 60ı halen duruyor.Herkese başarılar :42:

Sınavı iyi geçenlerin neresi fazla yahuuu!!
Kızlar ümitlerinizi yitirmeyin geliyordu bu sene puanlar düşse de düşmese de sıralamalar nasıl olsa değişmeyecekkk.Bende mezunum geçen sene 7bininci arkadaşıma tıp fak geliyordu hacettepe tıp için bekledi.O bile sınavdan ağlayarak çıktı.Sonuçlar açıklanmadan geçen senede bir sürü arkadaşım 150+ net bekliyordu.Sonuç hüsrannn :43::43:
Neyse mesajı yazan arkadaşım ben sana bireysel yazmadım bunu tabiki seninki çok iyide geçmiş olabilir.inş da öyledir.Ben sadece bu forumu okuyup da kimsenin umutsuzluğa kapılmasını istemem.yolun yüzde 40lık bölümü biittti yüzde 60ı halen duruyor.Herkese başarılar :42:

Anladım.. Bilemiyorum yani bu çevreden çevreye değişir.. Bende çok araştırdım bu konuyu eğitim uzmanlarının fln yorumlarını okudum sıralamaların 2010 gibi olacağı söyleniyor, yani puanlar yükselecek deniyor ( okul puanlarının düştüğünü hesaba katarak hesaplayalım ) Ayrıca benimde sınavım çok iyi geçmedi ama geçen seneye göre iyiydi yani geçen seneki sınavımı hatırladıkça buna şükrediyorum. Yani puanlar düşecek diye heveslenmeyelim istedim sonrası daha üzücü olabilir . tabi düşmesi herkes için daha iyi, bakalım artık ne olacak..

kızlar puanlar keşke düşse ama ben düşeceğini hiç sanmıyorum.. tabii bu benim fikrim... bizim öyle böyle geçti sınav ama çok iyi geçen o kadar çok kişi var ki.. umarım düşer puanlar ama bu konuda çok umutsuzum..
2010 da mesela anadolu üni.sinde sınıf öğ. 375 puandı ben abimin kitapçığından bakıyordum kesin kazanırım puanlara bak diyordum.. sonra bu yıl üni taban puanları açıklandı siteye girdim bi baktım anadolu üni. sınıf öğretmenliği 430-440 olmuş şoooooooooooooookk geçirdim:53: puanları görünce dedim zaten ben kesin gene hazırlancam die ve öyle de oldu yani.. uzun lafın kısası puanlar düşeceği yerde aksine her yıl biraz daha artıyor kızlar. çok çalışmalıyız lys.ye... bizim halimiz böyle bi kaç yıl sonra ne olcak bilmiyorum.. örneğin ankara üni. hukuk fak. 480 civarı bu yıl 500 olur seneye kaç olur kim bilir........... herkese allah gönlündekini versin inşallah

kızlar puanlar keşke düşse ama ben düşeceğini hiç sanmıyorum.. tabii bu benim fikrim... bizim öyle böyle geçti sınav ama çok iyi geçen o kadar çok kişi var ki.. umarım düşer puanlar ama bu konuda çok umutsuzum..
2010 da mesela anadolu üni.sinde sınıf öğ. 375 puandı ben abimin kitapçığından bakıyordum kesin kazanırım puanlara bak diyordum.. sonra bu yıl üni taban puanları açıklandı siteye girdim bi baktım anadolu üni. sınıf öğretmenliği 430-440 olmuş şoooooooooooooookk geçirdim:53: puanları görünce dedim zaten ben kesin gene hazırlancam die ve öyle de oldu yani.. uzun lafın kısası puanlar düşeceği yerde aksine her yıl biraz daha artıyor kızlar. çok çalışmalıyız lys.ye... bizim halimiz böyle bi kaç yıl sonra ne olcak bilmiyorum.. örneğin ankara üni. hukuk fak. 480 civarı bu yıl 500 olur seneye kaç olur kim bilir........... herkese allah gönlündekini versin inşallah

evt cnm ama sanki sende fazla arttırmışın 480 ken 500 nasıl çıksın valla çok korkuttun beni :(( hem bu yıl bir de okul puanları düşçek. Ya bi de ben okul öncesi nasıl okadar artmış anlamadım ya kafamı karıştırdın iyice :))

kızlar lys sınavı nasıl oluyor? ilk defa gireceğim de. şimdi ben tm öğrencisiyim lys3 ve lys1 e giricem yani mat2, geo, coğ1 ve edebiyat. bunlar dışında sözele de girebiliyormuyum

benımde lys hakkında bılgım yok bende sayısal ögrencısıyım ben hangılerıne gırecegım

canım nasıl bilmezsiniz gireceğiniz sınavı ya ? bak sayısallar lys-1 denilen matematik- geometri sınavına 16 haziranda ve lys-2 denilen fen bilimleri yani fizik kimya biyoloji alanından girecek.

canım nasıl bilmezsiniz gireceğiniz sınavı ya ? bak sayısallar lys-1 denilen matematik- geometri sınavına 16 haziranda ve lys-2 denilen fen bilimleri yani fizik kimya biyoloji alanından girecek.

öğrendik işte sayende fena mı oldu? :53:canım ben en son 2005 te sınava gırdım ve bu senede dershaneye falan gıtmedım.:50: ee halıyle ne nedır bır bılgım yok e nete gırerek ona buna sorarak ögrenıyorum sende buna aracı oldun tesekkurler canım. bıde turkceyokmu bunların ıcınde o kafama takıldı?

öğrendik işte sayende fena mı oldu? :53:canım ben en son 2005 te sınava gırdım ve bu senede dershaneye falan gıtmedım.:50: ee halıyle ne nedır bır bılgım yok e nete gırerek ona buna sorarak ögrenıyorum sende buna aracı oldun tesekkurler canım. bıde turkceyokmu bunların ıcınde o kafama takıldı?

Lys sınavlarında yani 2.bölüm sınavlarında isterseniz edebiyata girebilirsiniz ama zorunluluğunuz yok

ama sayısaldan tercıh yapacaksam, edebıyat turkce cozmem ek puan saglamaz bana dıgıl mı? sadece puanım kırılmadan dıger bolumlerden tercıh yapmamı saglar.

Sayısaldan tercih için sadece matematik ve fen bilimleri sınavına girmen yeterli
Edebiyat ek puan getirmez eşit ağırlıktan tercih yapmak için edebiyat sınavına girmelisiniz

hımm canım o zmn kusura bakma haklısın :) türkçe sayısallar için 2. bölümde yok ama istersen girebilirsin ea cılar gibi. bu sene de şöyle bir şey var , bundan önceki seneler yoktu ; alandışı tercih yaptığında puanın kırılmıyor. Mesela ben sayısalım ama ea dan girip pdr okumak istiyorum sayısalcı olduğum için puanım kırılmıyor önceden kırılıyordu. Yani istersen ea alanından da istediğin bölüme gidebilirsin. Bunu da açıklayım dedim belki haberin olsun :)

hımm canım o zmn kusura bakma haklısın :) türkçe sayısallar için 2. bölümde yok ama istersen girebilirsin ea cılar gibi. bu sene de şöyle bir şey var , bundan önceki seneler yoktu ; alandışı tercih yaptığında puanın kırılmıyor. Mesela ben sayısalım ama ea dan girip pdr okumak istiyorum sayısalcı olduğum için puanım kırılmıyor önceden kırılıyordu. Yani istersen ea alanından da istediğin bölüme gidebilirsin. Bunu da açıklayım dedim belki haberin olsun :)
tesekkurler kader arkadasım..

Kızlar bugün açıklandı deniyo bi bilginiz var mı ?
Girişte yapamıyorum ''yetki servisine erişilemiyor'' uyarısı çıkıyor :47:

Ciddi misin açıklanmışmı? mesajını okuyunca kalbim durdu zannettimmm:53::53:

Back