Kızlar genel olarak buradakilerin sınavı kötü geçmiş sanırım ama üzgünüm ki sınavı iyi geçenler baya fazla o yüzden puanlar düşecek diye çok fazla ümide kapılmayalım
Benim sınav hakkındaki görüşlerime gelirsek Türkçe anlaşılması zor ama genel olarak bakıldığında çok zor değil. Matematik geçen seneye göre çok kolay ( Mezun yani 2011 de giren birisi olarak söylüyorum. Karşılaştırmalarım objektiftir :) Fende de zorlayan soru yoktu bence.Sosyal ea cılara kek tir. Ben sayısalcı olduğum için çok da zorlanmadım.
Yani ben genel olarak fena beklemiyorum( mezun olmamı göz önüne almalısınız ) İnşallah herkes istediği bölüme girebilir.
Sınavı iyi geçenlerin neresi fazla yahuuu!!
Kızlar ümitlerinizi yitirmeyin geliyordu bu sene puanlar düşse de düşmese de sıralamalar nasıl olsa değişmeyecekkk.Bende mezunum geçen sene 7bininci arkadaşıma tıp fak geliyordu hacettepe tıp için bekledi.O bile sınavdan ağlayarak çıktı.Sonuçlar açıklanmadan geçen senede bir sürü arkadaşım 150+ net bekliyordu.Sonuç hüsrannn
Neyse mesajı yazan arkadaşım ben sana bireysel yazmadım bunu tabiki seninki çok iyide geçmiş olabilir.inş da öyledir.Ben sadece bu forumu okuyup da kimsenin umutsuzluğa kapılmasını istemem.yolun yüzde 40lık bölümü biittti yüzde 60ı halen duruyor.Herkese başarılar