• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs sınavına girenler buraya!!!

sovalyemm bence iyice bi araştır çünkü ben yani ygs ile alıyor diye biliyorum. Şimdi biz kesin bir şey söyleyemeyiz ki sen üniversiteyi falan tekrar ara, yetkiliyle konuşmak istiyorum falan de lysye girmem gerekiyo mu, gerekiyosa hangi bölüme gireceğim diye sorarsın.. Biz sadece yorum yapıyoruz bize göre hareket etme yanlış bi şey yapma :)

Ambulans ve acil bakım teknikerliği, Acil bakım teknikerliği, İlk ve acil yardım teknikerliği hepsi aynı.....vs....

cnm tam bılmıyorum arastr ama bnce öncelik saglık mezunlarınadr cunku acıkogretımde zaten dsrdan okuyacaksın ve lısede duz lıseden cıkıslısın bıseyler bılmıyorsun diye boyle ışlere grme sansı pek yok gıbı gözukuyor.Ama arastr tabıkı.

hangi gazete verdi yaa ben baktım hatta şuan yine baktım yok. zaten gazete verse nette de olur. sadece video var. habertürkün cevapladığı video.

cnm ben grmedım snva ama aldım ptesi sabahı baktım sorulara gazete suan yanımda sabah gazetesi.ama butun gazteler verir zaten.

evet yaa normalde bütün gazeteler verir bendekilerde bulamadım :S videoları izliyıorum mecburen off :s

kızlar buldum sonunda bi sitede neyseki soruları :)

Son düzenleme:
kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geldim :)
sınava ikinci girişimdi bu yıl ama geçen yıldan bi farkı olmadı benim için... sınav gerçekten zordu... artık hepimiz lys.ye çok sıkı çalışacaz yapacak başka bişeyimiz yok... umarım herşey güzel olurrrrrrr...

sovalyemm bence iyice bi araştır çünkü ben yani ygs ile alıyor diye biliyorum. Şimdi biz kesin bir şey söyleyemeyiz ki sen üniversiteyi falan tekrar ara, yetkiliyle konuşmak istiyorum falan de lysye girmem gerekiyo mu, gerekiyosa hangi bölüme gireceğim diye sorarsın.. Biz sadece yorum yapıyoruz bize göre hareket etme yanlış bi şey yapma :)sagol canım bakalım bıraz daha araştırıcam ınsallah gırmem gerekmez...

kızlar sınav gerçekten beni çok zorladı. hiç bi denememde zamn sorunu yaşamayan ben matın ortasındayken 40 dk olduğunu farkettm o kafayla feni çözdüm ki saata bakıp dumsaktan her soruyu 2 3 kere okudum. sosyali son dk da yetiştrdim ama mat yarım bıraktım. hepsi türkçe yüzünden ne biçimdi o sorular ya.. ki bn 2. sınava da girmicem meslek lisesiyim keşke daha ii geçseydi artık kpss ye hazırlanıcam yapack bişi yokk. . :( lys ye girecek arkadaşlara da başarılar diliyorum şimdiden Allah herkese kolaylık versin...

ben turkcem cok kotu gecti cok yanlisim cikicak diye ciktim ama 1 yanlisla siyirmisim. kotu gecti diyen cogu kisi de boyle. o yuzden umutsuzluga kapilmayin kesinlikle kizlar.

sinavin zor olmasinin bir avantaji ise okul puanlarinin dusecek olmasi. bence en az 10 puanlik bi dusus olucak puanlarda cunku daha ben 1 tane bile iyi gecti diyen duymadim . bizim dersane birincimiz matematigi yetistirememis aglayarak cikmis mesela.

lys se cok calismamiz lazim valla ben oturdum bugun basladim hafiften :43:

Bende girdim sınava, herkesin ama herkesin sonucu anı, sayısallar yaşadı. Puanlar bence çok düşmicek sayısallar sayesinde.!!
Ben TM ciyim. Fen basitti, matematik öyle. Sayısalcılar erkenden çözdü ve türkçeye baktılar, birazda felsefe coğrafa. onlar ortalamayı yükselticek diye düşünüyorum.
Yani okul puanlarının düşmesinde pek umutlu değilim.
İnşallah bizim iiçinde iyi olur. LYS için daha bir hırsla devam edelim kızlar. 3 ay kendimizi kasalım rahata kavuşalım inşallah :):)

Kızlar genel olarak buradakilerin sınavı kötü geçmiş sanırım ama üzgünüm ki sınavı iyi geçenler baya fazla o yüzden puanlar düşecek diye çok fazla ümide kapılmayalım :(
Benim sınav hakkındaki görüşlerime gelirsek Türkçe anlaşılması zor ama genel olarak bakıldığında çok zor değil. Matematik geçen seneye göre çok kolay ( Mezun yani 2011 de giren birisi olarak söylüyorum. Karşılaştırmalarım objektiftir :) Fende de zorlayan soru yoktu bence.Sosyal ea cılara kek tir. Ben sayısalcı olduğum için çok da zorlanmadım.
Yani ben genel olarak fena beklemiyorum( mezun olmamı göz önüne almalısınız ) İnşallah herkes istediği bölüme girebilir.

Back