Benimde kötüydü çok Hatta matematikten 10 soru yaptım resmen Türkçeyi kim hazırladıysa artık 270 gelse sevinicem. Ama lysye çok kasıcam bu kesin tmcıyım
lysden hangı bolumu dusunuyorsun cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kötüydü çok Hatta matematikten 10 soru yaptım resmen Türkçeyi kim hazırladıysa artık 270 gelse sevinicem. Ama lysye çok kasıcam bu kesin tmcıyım
cnm eger dedıgın gbıyse netlerın asarsın rahatlıkla.
35 nette boyle oluyo puanlar genelde
YGS1: 161.850 YGS2: 157.250 YGS3: 238.400
YGS4: 223.500 YGS5: 215.500 YGS6: 192.000
ben üniversıte okuyorum suanda benım yaptıgım netlerı bı steden hesapladım aldıgım puanla dogru tuttu sennkılerı de hesapladım bu yazdıklarıma yakın gelır.
Seneye bende giricem bu sınava. Kime sorsam kötüydü diyor. Benimde en iyi yaptığım Türkçedir. Ve tahmin edebiliyorum soruları çünkü bu tür sınavlarda hep paragraflar maşallah yarım sayfa oluyor! Ne diyim ki umarım herkesin istediği olur. En azından barajı geçersiniz.
Çok teşekkür ederim :) böyle gelecekse benim için iyi bile puanmatiklerin hepsini denedim nerdeyse 230 civarları çıkıyor ama bir de her sene puanmatik değişiyormuş sanırım bir oynama olurmu diye korkuyorum açıkcası ama sanırım 40-50 puan falan birden de düşmez heralde
barajı gecmezsek lys hayalmi oluyor
berbattı sınav zaman yetmıcek dıye asırı gerıldım dıger yandan sırtım agrıdı puff
lysden hangı bolumu dusunuyorsun cnm?
Kızlar ne olur yardım edin tek amacım barajı aşmak türkçe 25 net ile sosyal 10 net desek (düşük ihtimalleri veriyorum ) herhangi bir ygs puanlarından barajı aşabilirmiyim? hepsini demiyorum sadece 1 tane olsada yeter 180 ve üstü için soruyorum
Hangi bölümdün ve yerleşebildin mi ?Cnm saçmalama aşarsın barajı hatta baraj puan 180 sende 240-230 civarı puan alırsın kafanı takma.zaten önemli olan lys .bnm 2.girişm geçen sene ygs 273 idi lys 440 takmayın kafanıza şu ygs'yi yaa.Moral bozmak yokk hadi bakalım kk hatunları hepinizin en iyi yerleri kazandığını okumak dileğim ilee...
Cnm saçmalama aşarsın barajı hatta baraj puan 180 sende 240-230 civarı puan alırsın kafanı takma.zaten önemli olan lys .bnm 2.girişm geçen sene ygs 273 idi lys 440 takmayın kafanıza şu ygs'yi yaa.Moral bozmak yokk hadi bakalım kk hatunları hepinizin en iyi yerleri kazandığını okumak dileğim ilee...
düz lise mezunu olarak aöf önlisans att bölümünü tercih edebliyormuyuz benimde 50 netim var kaç puan gelir acaba
bayagı guzel puanın neden uzgunsun bırde okul puanında eklenek olmuyor mu ıstedıgın bolum?
Lys1-3 e giricem, pamukkale iktisat istiyordum ama lysde ham 300-320 yapamazsam hayal olacak Ama çalışmaya başladım bile yapıcam inş