• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ygs sınavına girenler buraya!!!

Öyle söylüyolardı bugün dershanede
En geç 16'sın da açıklanacak falan diyolarmış
Bilmiyorum giremiyorum sayfama yüklediklerini düşünmekteyim

Kızçelerim haber sitelerinde bugün açıklandı yazıyor baktım ösymnin sitesine bulamadım.kalbim her an durabiler.buunngee jumpingmişşş pehhh sınav sonucu beklemek kadan adrenalinli bir olay yokk:28::28:

hayır ya açıklanacağı fln yok kızlar boşuna heyecan yapmayın. bunlar haber sitelerinin daha çok tıklanmak için yaptığı yöntemlerden. milliyet hep yalan haber çıkarıyor zaten.
bugün dersaneden sonra baktım nette baya bi haber çıkmış bununla ilgili. ama ben haberim yoktu. iyiki yokmuş boşuna heyecan yapardım. cuma günü açıklanır diye düşünüyorum ben:44::18:

kızlar ösymden açıklama gelmiş saat17.30da açıklanacakmış ama hangi gün belli değil.sorularıda işleri kadar saçma gün vermeden saat veriyorlar neyin kafasındalar anlamadım ki.bence onlar su vanalarına felan bi baktırsalar birileri bunların sularına birşeyler katıyo olmasın :27::27: gittikçe saçmalıyorlar:52::52:

Benimde 2.senem ve beklediğim gibi geçmedi malesef:14:
Yakında insan içine çıkamıycam bu gidişle
Ben puanlarımı tahmin edebiliyorum onun için ne zaman açıklanırsa açıklansın dert etmiyorum o kadar

hayır ya açıklanacağı fln yok kızlar boşuna heyecan yapmayın. bunlar haber sitelerinin daha çok tıklanmak için yaptığı yöntemlerden. milliyet hep yalan haber çıkarıyor zaten.
bugün dersaneden sonra baktım nette baya bi haber çıkmış bununla ilgili. ama ben haberim yoktu. iyiki yokmuş boşuna heyecan yapardım. cuma günü açıklanır diye düşünüyorum ben:44::18:

selınay ftr hangı puan turuyle ve kac puan cıvarı alıyor

hangı bolumu dusunuyorun canım..

Ahh canım birde ben bilsem sürekli ikilemdeyim.dönem başında pilotaj istiyordum sonra gerek rehber hocalarım gerek pilotaj öğrencilerinin dıııdıılarının dııdılarından aldığım duyumlarla vazgeçtim.özel üni olduğu için burslu gidenlerin çoğunnu bırakmaya çalışıyorlarmış ücreti benim ailemin altından kalkamayacağı kadar fazla.Şimdide psikoloji istiyorum ama olurmu bilmiyorum fen lisesi mezunuyum bizde tm bölümüde yoktu edebiyattada hocalar çok üstümüze düşmezdi altından nasıl kalkıcam inan bilmiyorum:43::43:
Sen hangi bölümü istiyorsun canım ?

Ahh canım birde ben bilsem sürekli ikilemdeyim.dönem başında pilotaj istiyordum sonra gerek rehber hocalarım gerek pilotaj öğrencilerinin dıııdıılarının dııdılarından aldığım duyumlarla vazgeçtim.özel üni olduğu için burslu gidenlerin çoğunnu bırakmaya çalışıyorlarmış ücreti benim ailemin altından kalkamayacağı kadar fazla.Şimdide psikoloji istiyorum ama olurmu bilmiyorum fen lisesi mezunuyum bizde tm bölümüde yoktu edebiyattada hocalar çok üstümüze düşmezdi altından nasıl kalkıcam inan bilmiyorum:43::43:
Sen hangi bölümü istiyorsun canım ?

bende hedef bellıde puan yetmıyor sanırın hemsırelık yuksekokul

bende hedef bellıde puan yetmıyor sanırın hemsırelık yuksekokul

slm canımm.. hemşirelik mi istiyorsun.??
bende sağlık meslektrn mezun olacağım bu yıl. yükseğini okumayı istiyodum ama yetmiyo puanım. senin puan kaç gideviliyo musun ??

slm canımm.. hemşirelik mi istiyorsun.??
bende sağlık meslektrn mezun olacağım bu yıl. yükseğini okumayı istiyodum ama yetmiyo puanım. senin puan kaç gideviliyo musun ??

ben duz lıse mezunuyumevet hemsırelık ıstıyorum kısmetse ınsallah olur dılegım sen yuksekokul mu ıstıyorsun fakultemı puanın kaç

Back