kılavuza baktım kocaeli heşirelik yüksek okulu ve ebelik ikisi de ygs ile alıyor lys ye girmene gerek yok.
att bölümü anlayamdım uzun yazarsan yardım edebılırm belki?
bıldıgım kadarıyla tercıh edılmıyor zaten saglık meslek cıkıslıları alıyorlar
rahatladım cok sagol zahmet verdım
snvdan snra p.tesi gunu verildi sorular gazetede.
hangi gazete verdi yaa ben baktım hatta şuan yine baktım yok. zaten gazete verse nette de olur. sadece video var. habertürkün cevapladığı video.
Ambulans ve acil bakım teknikerliği, Acil bakım teknikerliği, İlk ve acil yardım teknikerliği hepsi aynı.....vs....
hangi gazete verdi yaa ben baktım hatta şuan yine baktım yok. zaten gazete verse nette de olur. sadece video var. habertürkün cevapladığı video.
sovalyemm bence iyice bi araştır çünkü ben yani ygs ile alıyor diye biliyorum. Şimdi biz kesin bir şey söyleyemeyiz ki sen üniversiteyi falan tekrar ara, yetkiliyle konuşmak istiyorum falan de lysye girmem gerekiyo mu, gerekiyosa hangi bölüme gireceğim diye sorarsın.. Biz sadece yorum yapıyoruz bize göre hareket etme yanlış bi şey yapma :)sagol canım bakalım bıraz daha araştırıcam ınsallah gırmem gerekmez...
sanırım 270 falan gelecek, lysde artık evet bakalım ne olacaksakın umudunu yıtrme bılmıyorum puanın kac gelır ama istesen yaparsın zor bısey degil emın ol.
sanırım 270 falan gelecek, lysde artık evet bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?