2012 ygs sınavına girenler buraya!!!

Çok teşekkür ederim :) böyle gelecekse benim için iyi bile puanmatiklerin hepsini denedim nerdeyse 230 civarları çıkıyor ama bir de her sene puanmatik değişiyormuş sanırım bir oynama olurmu diye korkuyorum açıkcası ama sanırım 40-50 puan falan birden de düşmez heralde

barajı gecmezsek lys hayalmi oluyor
berbattı sınav zaman yetmıcek dıye asırı gerıldım dıger yandan sırtım agrıdı puff

Seneye bende giricem bu sınava. Kime sorsam kötüydü diyor. Benimde en iyi yaptığım Türkçedir. Ve tahmin edebiliyorum soruları çünkü bu tür sınavlarda hep paragraflar maşallah yarım sayfa oluyor! Ne diyim ki umarım herkesin istediği olur. En azından barajı geçersiniz.

sana tavsiyem çok iyi çalış ben paragraflardan hiç yanlış çıkarmayan biriyimdir ama sınav stresi beni tek kelimeyle mahvetti eğer sınavda gerilme tarzı bir problemin varsa şimdiden çözümle derim.

yok cnm degısme olmaz aynı byle gelır en fazla 5 6 puan oynar asagıya yada yukarı olarak barajı gecmene engel olmaz bence.

2010 ve 2011 sınavı ile bir alakası yoktu. Bana mı denk geldi resmen. Keşke önceki yıllarda girseydim. Neyse, artık seneye.

Benim vaktim yetmedi hiç. Fenden çok basit bir soru vardı resmen ben o soruyu hiç görmedim bile aceleden hemen sayfaları çevirdim. Barajı bile geçemezsem şaşırmam. Üstelik hedefim öğretmenlik kesin 390 üstü puan almam lazım.

benimde türkçe çok kötüydü baya zamanımı aldı matematiğe süre yetmedi ama lys daha önemli bence herkes ygs yi unutup lys ye başlamalı biran önce unutmayın lysnin getirisi daha fazla ve bilgi gerekiyo herkesin kötü sadece bizim değil önemli olan diğerinde bişeyler yapabilmek :)

Cnm saçmalama aşarsın barajı hatta baraj puan 180 sende 240-230 civarı puan alırsın kafanı takma.zaten önemli olan lys .bnm 2.girişm geçen sene ygs 273 idi lys 440 takmayın kafanıza şu ygs'yi yaa.Moral bozmak yokk hadi bakalım kk hatunları hepinizin en iyi yerleri kazandığını okumak dileğim ilee...

Hangi bölümdün ve yerleşebildin mi ?

Bugün biraz daha iyiyim geçerim gibi görünüyor hatırladıklarıma göre böyle bir puan alacağım evet önemli olan lys :)

düz lise mezunu olarak aöf önlisans att bölümünü tercih edebliyormuyuz benimde 50 netim var kaç puan gelir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…