-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #33.741
biz 4 ay önce gün almıştık göztepe eğitim arastırmadan, haftaya olcaktı. doktorla gittim görüşmeye, genel anestezi yaptıklarını öğrendim, o zaman silin bizim randevumuzu dedim iptal ettirdim. ben lokal istiyorum, el kadar bebeği tam bayıltılmasını istemiyorum zaten doktorumuz da lokal yaptırın demişti.
bize de verdi doktorumuz kan damlası ferrum,
doktora deviti de veremiyorum süte karıstırıp veriyorum dedim, bunu da oyle yapayım mı dedim
olmaz dedi, süte karıştırılmaması gerekiyormuş, deviti verebilirsin sütle ama kan damlası olmaz dedi.
bi de kabız yada ishal yapabilir dedi, kakanın rengii değişebilir dedi.
oğlum kabız yada ishal olmadı ama kaka düzeni bozuldu, kıvamı değişmedi ama bazı gun yapamadıgı oluyo.
bizim doktrumuz yürüteçi önermedi, biz hoppala aldık.
içinde oturuyo oyuncakları ile oyalanıyo, oyun halısı yerine hoppala bize daha uygun geldi cunki oğlum yatmayı sevmiyo, ayakta yada kucakta durmak istiyo, ayaklarını basmayı seviyo..
içine koyduk henuz hoplamıyo ama oyalanıyo hiç değilse birazcık. müziği de dikkatini çekiyo.
bugunle dun arasında da fark var ama, biraz biraz kendini sallamaya basladı, keşfettikçe daha iyi oynayacaktır diye düşünüyorm.
Eki Görüntüle 560300
yeniden hoşgeldin..merhaba anneler.benim oğlum 7 temmuz doğumlu.allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat ve uzun ömür versin... hamilelik sürecinde aktif olarak bu topikte ne cok seyler yazışmıştık arkadaslarla heeeyy gidi günlerşimdi hayal gibi geliyo.herkes bebeğini kucagına almıs büyütmüş...pek tanıdık kalmamıs ama.bikac arkadas tanıdık diğerlerinizi ilk kez görüyom hepimiz temmuz annesiyiz demek... valla doğumdan sonra ilk giriyom bu sayfaya...
kızım 4,5 aylık. yaklaşık iki aydır kundakla ve emzikle uyuyor.sevgili anneler..
çocuklarınızı uyutmak için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz ??
ben ayakta sallıyorum ama bıktım artık
tary hogg diye birinin yatır kaldır yöntemi ve ferber in uyutma yöntemlerini duydum ama olmadı oğlumda..
kendi uyusun istiyorum..
4.aya girdik yaa..
yeniden hoşgeldiniz bankem ve kuzusuo kadar uzun zaman oldu ki buraya girip yazmayalı sanırım bnm de anılarım depreştiiieskilere yenilere selam olsun operiz hepinizi
bugün altını değiştirirken o gördüklerime şok oldum; parça parça şeyler ve etraflarında siyah upuzun iplikler. aklıma parazit gibi kötü şeyler geldi Allah korusun. Nette biraz araştırıp fikir edindim, doktorumdan da randevu aldım. peki sizin başınıza geldi mi böyle bi şi?
geçmiş olsun..bugün altını değiştirirken o gördüklerime şok oldum; parça parça şeyler ve etraflarında siyah upuzun iplikler. aklıma parazit gibi kötü şeyler geldi Allah korusun. Nette biraz araştırıp fikir edindim, doktorumdan da randevu aldım. peki sizin başınıza geldi mi böyle bi şi?
slmmslm arkadaşlar yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki özlemişim.. kızlar yaa ben kızıma leopar desenli tayt arıyorum ama bulamadım internetten alabileceğim bir yer varsa yazar mısınız.. şimdiden teşekkür ederim yardımcı olursanız...
selam arkadaşlar nasipse bende 2013 temmuz annesiyim sormak istediğim bir kaç soru olacak bebeklerinize nasıl giysiler aldınız (uzun kol-kısa kol,tulum...vs) hangilerini tavsiye edersiniz yazın bebeğim pişsin de istemiyorum üşüsünde istemiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimmmmm :)))))
selam arkadaşlar nasipse bende 2013 temmuz annesiyim sormak istediğim bir kaç soru olacak bebeklerinize nasıl giysiler aldınız (uzun kol-kısa kol,tulum...vs) hangilerini tavsiye edersiniz yazın bebeğim pişsin de istemiyorum üşüsünde istemiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimmmmm :)))))
ben yeni doğan hirçbirşey almadım.. zaten kızım 4 kiloya yakın doğdu..selam arkadaşlar nasipse bende 2013 temmuz annesiyim sormak istediğim bir kaç soru olacak bebeklerinize nasıl giysiler aldınız (uzun kol-kısa kol,tulum...vs) hangilerini tavsiye edersiniz yazın bebeğim pişsin de istemiyorum üşüsünde istemiyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimmmmm :)))))