2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende aynı durumdayım.artık nefes alamıyorum uyuyamıyorum sürekli halsizlik mide bulantısı iyiden iyiye bunaldım...Allah dua ediyorum bebişlerimizi hayırlısıyla kucakımıza almak için...benim durum daha vahim ne doktorum belli ne günüm...

cinsel istek patlaması mı ne yaşıyorum bana ne oluyor kocam bi güzel gelmye basladı gözüme

bugün kontrolün varmış ne dedi doktor amca yada teyze herneyse

ayyy çok merak ediyorum canım yaaaa

TEKRAR Bİ ÖZET GEÇİYORUM...
DR TEYZEMİZE ABİMİZ BABAMIZ LA BİRLİKTE GİTTİK...
YOLDA OĞLUM "ANNE DR A SÖYLE NE ZAMAN VERCEKSİN DE "DİYE BENİ TEMBİHLEDİ...
NST YE BAĞLANDIK SANCIMIZ BİRAZ SIK ARALIKLARLA AMA AZ MİTARDA ÇIKTI...
SONRA KONTROL OLMAYA GELDİ SIRA DR TEYZEMİZE "DR HANIM OĞLUM SORMAMI İSTEDİ BEBĞİ NE ZAMAN ALCAKMIŞIZ" DİYE DR DA OĞLUMA BAKARAK"İLK ÖNCE Bİ BEBEĞİMİZE BAKALIM DEDİ...
VE USG YE GİRDİM(OĞLUMA BEN SÜREKLİ HASTANE VERECEK,DRDAN ALACAĞIZ DEDİĞİMDEN MİDİR BİLMEM GÖBEĞİMİN ÜZERİNDE CİHAZIN DOLAŞMASINI GÖRMESİNE RAĞMEN AĞZIMDAN DUYMADIĞI İÇİN,-ANNENİN KARNINDA BEBEK VAR -DİYENLERE HAYIR BEBEĞİ DR VERCEK DİYO:)))
NEYSE USGYE GİRDİM DR TEYZEMİZ OĞLUMUZA VE BABAMIZA BEBEĞİMİZİ GÖSTERİYO İŞTE AĞZI,BURNU DİYE...
OĞLUMDA" GÖZÜ NERDE GÖZÜ " DİYE SORUNCA BİZİ ALDI Bİ GÜLME..
NESE DR GÖZÜNÜ GÖSTERDİ BU SEFERDE" HAYIR ORASI KARANLIK, GÖZÜ GÖRÜNMÜYO" DEDİ BİZ TEKRAR Bİ KOPTUK...
SONRA NST VE USG DEĞERLERİ SONUCUNDA 1 GÜN ERKENE ALDI...
11 İNDE YATIŞ YAPACAĞIM Kİ KAN TAKVİYESİ,TAHLİLLER VS YAPILSIN DİYE...
12 SİNDEDE SABAH AMELİYATA GİRECEĞİM ...
YAZIYI OKUYAN HERKESTEN ÖZEL DUA BEKLİYORUM...
LÜTFEN ESİRGEMEYİN...

rezzancım dediğin gibi bende seninle aynı gün olmaktan mutlu olacaktım...sanki yanımda bi estek gibi...
ama hayırlısı dediğimiz için hep,hayırlısı buymuş diyoruz işte...bizde odamıza baktık deniz manzaralısenin bebiş nasılmış ?kaç kilo olmuş kuzucuk?

meralika özellikle sorduğun için tşk ederim cnm...
yukarda da dediğim gibi bebek 3600 dedi ama ben doğum olmadan usg verilerine pek itimat etmiyorum...

herkese merhaba arkadaşlar bende bugün 37+1 deydim kontrolüm vardı nst ye girdim herşey iyi dedi dr sancı çıkmadı ama usg de bir kaç haftadır kilosu önden gidiyo bi de kafası büyük diyo dr kafası 39 haftalık gözüküyomuş bugün de kilosu 3400 geldi böyle giderse 3500 den fazla olursa normal doğurman zor olur dedi alttan alttan sezaryen için zemin hazırlıyo geçen hafta çatı muayenesi yaptı çatın iyi dedi normal için bugünde baş aşağı dönmüş yavrum sadece kafası büyük ve kilosu fazla diyo bundan dolayı sezaryen olmak zorunda kalcam galiba bi de benim bebeğim tüp bebekle oldu arkadaşlar kıymetli bebek diyolar sezaryen ol diyo tüp bebek hemşirem kafam çok karışık yaa

ay bu arada söylemeden geçemiycem nst ye bağlandığım esnada beni sırt üstü yatırdılar ya- vede geçen gün bahs ettiğim kaza(göbeğime kaynar su dökmüştüm) nedeniyle göbeğimin solunda baya tuhaf ve acıyan yara oluşmuştu..
bu yara nedeniyle nst ye rahat bağlayamadı sanırım ilk bi dakika kalp atışlarını bulamadı ebe bile birden panik oldu sonra yaraya yaklaşmak zorunda kaldı meğer benim kız yaraya doğru kaymış...
o bi kaç dakika ömrümden ömür gitti...
RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN ....
HA BİDE MAŞALLAH ÖZET GEÇEYİM DEMİŞİM YUKARDA AMA AMMADA ÖZET OLMUŞ YANİ...

Alya cım...
Suyunu emin ol fark edersin, rahat uyu bu gece kafana takıp gerilme bu yüzden...
Sabah kuzunu görmeye gideceksin ne olsa...

selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varr açlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,

herkese günaydın
erkenciyim yine :) sabah kalktım makinada çamaır vardı onları astım kuruyanları topladım
bahceye düşmüş gittim aldım yeniden makinaya attım offf bu emizlik beni öldürecek :)
dün başladık çoğu bitti bugüne mutfak kaldı bitek amma zor işmiş ama ya
ayaklarım davul gibi artık hiç inmiyor ee böyle olunca iş ypmakta zor eğiliyorum ayaklarımın üzeine kalkınca bi garip oluolar :) korkuyorum

dün acaip baş ağrım tuttu inat ettim ilaç içmedim vicdan azabı çekerim die hamişlikte hiç içmedim
saçlarım terlediğim için sürekli ıslak kalıyor ve baş ağrımda boynmdan alnıma kadardı
bugün iyiyim çok şükür

tey tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar gece suyum geldi
ama oğlum olduğu için gece o sırf rahat uyusun diye gidemedik hastaneye
şimdi anneannesi ve dedesi gelip oğlumu götürecek bizde hastaneye gideceğiz eşimle
gitmeden hemen haber vereyim dedim
inşallah bi sonraki mesajımı kızımla beraber yazar kızımdan selam iletirim size

OYYY ŞÜKÜR ALLAHA ,RABBİM GÜLE GÜLE BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...
CNM KOLAY GELSİN ÇOK GEÇE BIRAKMIŞSIN...
İNSAN GERÇEKTEN ZOR HAREKET EDİYO...
BENDE ŞİMDİ NE OLUR NE OLMAZ DİYE EVDE SAĞDA SOLDA BİŞİ KALMASIN DİYE SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM...
SİL ,SÜPÜR,ÜTÜ VS.

AMAN KALMASIN ...
çokda yorma kendini bugun doğum olsa enerjiye ihtiyacın olacak çünkü...
Sagol canim ya bakalim bizim doktor ne dicek....

hadi bi git gel bekliyoruz güzel haberlerini...

günaydın heyecandan mıdır bilemem ama artık ne gece ne gündüz uyku uyuyamıyorum
destiny arkadasımızın da gözu aydın . bebişine hayırlı uzun ömürleree kozmatikciğimmmmm nasılsın bakalımmmmm . 11 inde yatıs var ha 10 da da ben sezeryana gırecem mıdem bulanıo heyecandan deseler haklılarrrr

ayyyyy inanmıyorum sende pırtlatcan hayırlısıyla ...
güle güle git cnm...
mübarek gün dualarımız seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…