- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.761
günaydın canım sende benim gibi ikinci sezeryan doğumu yapacaksın sanırım kaç gün önceden alacaklar bebeği...haa bir de çatı kontrolü yapılıyormu merak ettim de...
nası gitsin hayatım salıverdim artık herşeyi.. Yoksa kafayı yiyecem.. Iki defa alt komşum geldi şikayete, gürültünüzden oturamıyoruz diye.. Evimi b.k götürüyo heryer darmadağın, perdem yırtık, dün de baharatlığın biri kırıldı .. öyle saf saf dolanıyorum ortalarda.. Oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum :d
Hayırlı sabahlar hanımlar..
Dün bütün gün internetim yoktu.. o yüzden giremedim.. Karakızz bende hala doğurmadım..
Cena'da doğurmamış okuduğum kadarıyla..
Destinyyde hayırlısıyla kavuşmuştur inşaallah kızına..
Kızlar bu saatte kalabalık olmanıza çok sevindim,çünkü size bi sorum olacak,biraz doğum tedirginliği başladı...Bana yardımcı olun lütfen...
Doğumlar başlamış ne güzel çok sevindim,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar...Ben bugün 5 temmuz itibariyle 39+5 teyiz 40. haftamız dolmak üzere, 2 gün önce pazartesi günü doktorumuza muayene olduk bebişim 4 kilo 43 gr dı,maşallah kızıma,doktorum bu arada normal doğum yanlısı,bende korkuyorum tombiş olduğu için normal olmasından,sonra çatı muayenesini sordum bebek pelviz kemiğine tam yerleşmiş o yüzden çatı muayenesi şimdi yapmaya gerek yok dedi,pazartesiye kadar bekleyelim dedi,ben de sezeryan mı olsa diye endişe etmeye başladım...Üstelik pazartesi günü 9 ay 12 günlük oluyoruz,bu cumartesi günümüz doluyo,bi de üstüne üstlük bebeğim tombiş olunca pazartesiye kadar beklesem bebek 4.5 - 5 kiloya yakın olacak dedim doktora o zaman yine sezeryan olacak dedim,doktorum korkma dedi kilolu bebek de normal doğar dedi,ama ben çok tedirginim...Aslında doktoruma çok güveniyorum ama yine de aklımda kalmasın diye bugün bi başka doktora daha gittim,o da 4.100 gr dedi iri bi bebek maşallah dedi,ben de normal olabilir mi dedim alttan bakmam lazım dedi,bende suyum gelir belki diye izin vermedim sen bilirsin dedi doktor da ama en azından kızımın tombişliği onaylanmış oldu...Şimdi sezeryan olmaya karar verdim gibi ama yine de karar veremiyorum,günümün geçmesini de istemiyorum...Bi de bu arada bu güne kadar hiç çatı muayenesi olmadım yani normal doğuma vücudum uygun mu değil mi bilmiyorum hala, onun da endişesi var üzerimde...İşte böyle kızlar şimdiki düşüncem yarın doktoruma tekrar gidip cumartesiye sezeryan tarihi almak,sizin de düşüncenizi almak istiyorumi lütfen yardım edin kızlar fikir verin bana....
cnm yaaa ben tarifteki kurabiyeyi yapmadım biraz daha sert bi kuarabiye yaptım ve içine kabartma tozu koymadım senin dediğin tehlikeyi düşünerek ve tam denk geldi...
ne yaptın halledebildinmi?
biraz ufak ta kalsalar bişey olmaz model olur...
çok zahmetli bi iş hamile hamile gerçekten üzüldüm...
tek mi yapmıştın?
evt cnm ikinci sezeryanım bdt m 17 temmuz doğum ise 12 temmuza gün aldık...
Cnm çatıya niye baksınlarki? Sonuçta açılma fln beklemiyoruz sonuçta...
Zaten bakıcam dese ben baktırmam ,norml olmıycak nasıl olsa...
Sen ne kadarlık oldun?
cnm kurabyeleri kendim yapmıştm, şeker süslemelerni yapmadım vazgeçtm, kurabyeleri kuru kuru yicez artkıın
kabartma tozu koymasaymışım iyimişti
kızlar bu arada benm karnımdaki çizgiler kırmızıdan bordoya döndü, şişti kabardılar ve fena halde kasınıyolar, ölüyorm kasıntıdan normal mi buuu??
kasımak istemiyorm ama oyle kasınıyo ki tutamıyorm kendmi
c nm afiyet olsun oda bi tecrübe olmuş:)cnm kurabyeleri kendim yapmıştm, şeker süslemelerni yapmadım vazgeçtm, kurabyeleri kuru kuru yicez artkıın
Kabartma tozu koymasaymışım iyimişti
Kızlar bu arada benm karnımdaki çizgiler kırmızıdan bordoya döndü, şişti kabardılar ve fena halde kasınıyolar, ölüyorm kasıntıdan normal mi buuu??
Kasımak istemiyorm ama oyle kasınıyo ki tutamıyorm kendmi
benimde bdt23 temmuz ama günüm belli değil malum devlet hastanesi ...sancı çıktı dedinya belki bakabilirler diye tahmin ettim benimde ögleden sonra kontrolüm var biraz yusuf yusuf oldum bende 38.haftamdayım bakalım ne diycek...mübarek günde dua bekliyorum hayırlı cumalar :18:
krem sür canım kakoa yağı
nası gitsin hayatım salıverdim artık herşeyi.. yoksa kafayı yiyecem.. iki defa alt komşum geldi şikayete, gürültünüzden oturamıyoruz diye.. evimi b.k götürüyo heryer darmadağın, perdem yırtık, dün de baharatlığın biri kırıldı .. öyle saf saf dolanıyorum ortalarda.. oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum
hamilelgmn 3. ayından beri her gun chicco mama donna sürdüm, kaysı cekrdegi yagı sürdm.
6. aydan beri de gunde 2 ye cıkardım.
8. ayı doldurana kadar hiç çatlagm yoktu.
9. ayımın içinde çatlamaya basladım, gittim aktardan akako yagı acıbdem yagı da aldım.
şimdi gunde 3-5 kere sürüyorum, kakao yagı, acı badem yagı, bebe yagı, zeytnyagı, chicco krem
tcık bi faydası yok, çatır çatır çatladım, bi de kasınmamı da engellemiyo üstelik, bar kasınmamı durdursaa
Anam Allah sabır versin sana da, vallahi resmen imtihan sennki..
kızlar az önce tuvalete gttm, peceteye bole kahverengmsi azck bişiler geldi. yani yeni taze bi kan değil de, dunden yada geceden kalma gbi..
kahve telvesi gbi bişiler geldi, ne ki bu acaba?
Canım zahmet oldu çok sağol pzt. açık açık dr da sorarım gerekirse güvenmiyormusnuz diye
TEKRAR Bİ ÖZET GEÇİYORUM...
DR TEYZEMİZE ABİMİZ BABAMIZ LA BİRLİKTE GİTTİK...
YOLDA OĞLUM "ANNE DR A SÖYLE NE ZAMAN VERCEKSİN DE "DİYE BENİ TEMBİHLEDİ...
NST YE BAĞLANDIK SANCIMIZ BİRAZ SIK ARALIKLARLA AMA AZ MİTARDA ÇIKTI...
SONRA KONTROL OLMAYA GELDİ SIRA DR TEYZEMİZE "DR HANIM OĞLUM SORMAMI İSTEDİ BEBĞİ NE ZAMAN ALCAKMIŞIZ" DİYE DR DA OĞLUMA BAKARAK"İLK ÖNCE Bİ BEBEĞİMİZE BAKALIM DEDİ...
VE USG YE GİRDİM(OĞLUMA BEN SÜREKLİ HASTANE VERECEK,DRDAN ALACAĞIZ DEDİĞİMDEN MİDİR BİLMEM GÖBEĞİMİN ÜZERİNDE CİHAZIN DOLAŞMASINI GÖRMESİNE RAĞMEN AĞZIMDAN DUYMADIĞI İÇİN,-ANNENİN KARNINDA BEBEK VAR -DİYENLERE HAYIR BEBEĞİ DR VERCEK DİYO:)))
NEYSE USGYE GİRDİM DR TEYZEMİZ OĞLUMUZA VE BABAMIZA BEBEĞİMİZİ GÖSTERİYO İŞTE AĞZI,BURNU DİYE...
OĞLUMDA" GÖZÜ NERDE GÖZÜ " DİYE SORUNCA BİZİ ALDI Bİ GÜLME..
NESE DR GÖZÜNÜ GÖSTERDİ BU SEFERDE" HAYIR ORASI KARANLIK, GÖZÜ GÖRÜNMÜYO" DEDİ BİZ TEKRAR Bİ KOPTUK...
SONRA NST VE USG DEĞERLERİ SONUCUNDA 1 GÜN ERKENE ALDI...
11 İNDE YATIŞ YAPACAĞIM Kİ KAN TAKVİYESİ,TAHLİLLER VS YAPILSIN DİYE...
12 SİNDEDE SABAH AMELİYATA GİRECEĞİM ...
YAZIYI OKUYAN HERKESTEN ÖZEL DUA BEKLİYORUM...
LÜTFEN ESİRGEMEYİN...
rezzancım dediğin gibi bende seninle aynı gün olmaktan mutlu olacaktım...sanki yanımda bi estek gibi...
ama hayırlısı dediğimiz için hep,hayırlısı buymuş diyoruz işte...bizde odamıza baktık deniz manzaralısenin bebiş nasılmış ?kaç kilo olmuş kuzucuk?
meralika özellikle sorduğun için tşk ederim cnm...
yukarda da dediğim gibi bebek 3600 dedi ama ben doğum olmadan usg verilerine pek itimat etmiyorum...
selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varraçlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,
c nm afiyet olsun oda bi tecrübe olmuş:)
cnm kaşıntın için varsa hakiki zeytin yağını ısıt göğsüne ve göbeğine sür ve yat uzan yağlı bi şekilde kendi çeksin cildin bekle...
Hafif hafif kaşınırsada parmak ucunla masaj yap...
selam arkadaslar beni hatirlayan bilir bende temuz annesydim bayagidir hic bakamiyodum
size 29 haziran normal dogumla oglum mete geldi hayatimiza 4 kilo 53 cm tosunum dogdu
darisi tum bekleyen arkadaslara saglikla insallah
günaydın heyecandan mıdır bilemem ama artık ne gece ne gündüz uyku uyuyamıyorum
destiny arkadasımızın da gözu aydın . bebişine hayırlı uzun ömürleree kozmatikciğimmmmm nasılsın bakalımmmmm . 11 inde yatıs var ha 10 da da ben sezeryana gırecem mıdem bulanıo heyecandan deseler haklılarrrr