2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım sende benim gibi ikinci sezeryan doğumu yapacaksın sanırım kaç gün önceden alacaklar bebeği...haa bir de çatı kontrolü yapılıyormu merak ettim de...

evt cnm ikinci sezeryanım bdt m 17 temmuz doğum ise 12 temmuza gün aldık...
Cnm çatıya niye baksınlarki? Sonuçta açılma fln beklemiyoruz sonuçta...
Zaten bakıcam dese ben baktırmam ,norml olmıycak nasıl olsa...
Sen ne kadarlık oldun?

cnm ne yapacaksın artık kafnı takmamaya çalış...
Evi bırak herkes gidince yavaş yavaş toparlarsın...

günaydın canım

ozaman hepimize şarkı armağan ediyorum dönsün diye şarkı eklemiştim döndü
şimdi inşallah bu da uğurlu gelir

[video=youtube;4s878EyDhiI]http://www.youtube.com/watch?v=4s878EyDhiI[/video]

Geçmiyor günler yar yar yar
Geçmiyor günler
Ya sesini duyur bana
Ya haber gönder

diyolar ki kilolu bebek daha kolay doguyomuş, hem kendini ittiriyomuş doğum kanalında, hem de derilerinin altı yaglı oldugu için daha kolay kayıyomuş zayıf bebekten.
bizm bi akraba var 4 kusur kilo bebegni dikişsiz dogurdu maşallah
bence bi normal şansını dene dicem ama bekledikçe de korkuyosn tabi, gunun gelmiş diye haklısın.

cnm kurabyeleri kendim yapmıştm, şeker süslemelerni yapmadım vazgeçtm, kurabyeleri kuru kuru yicez artkıın
kabartma tozu koymasaymışım iyimişti

kızlar bu arada benm karnımdaki çizgiler kırmızıdan bordoya döndü, şişti kabardılar ve fena halde kasınıyolar, ölüyorm kasıntıdan normal mi buuu??
kasımak istemiyorm ama oyle kasınıyo ki tutamıyorm kendmi

Son düzenleme:

benimde bdt23 temmuz ama günüm belli değil malum devlet hastanesi ...sancı çıktı dedinya belki bakabilirler diye tahmin ettim benimde ögleden sonra kontrolüm var biraz yusuf yusuf oldum bende 38.haftamdayım bakalım ne diycek...mübarek günde dua bekliyorum hayırlı cumalar :18:

krem sür canım kakoa yağı

c nm afiyet olsun oda bi tecrübe olmuş:)
cnm kaşıntın için varsa hakiki zeytin yağını ısıt göğsüne ve göbeğine sür ve yat uzan yağlı bi şekilde kendi çeksin cildin bekle...
Hafif hafif kaşınırsada parmak ucunla masaj yap...

yok cnm ben normal i denemiştim ve en sevmediğim şey o alttan muayeneydi...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm...

krem sür canım kakoa yağı

hamilelgmn 3. ayından beri her gun chicco mama donna sürdüm, kaysı cekrdegi yagı sürdm.
6. aydan beri de gunde 2 ye cıkardım.
8. ayı doldurana kadar hiç çatlagm yoktu.
9. ayımın içinde çatlamaya basladım, gittim aktardan akako yagı acıbdem yagı da aldım.
şimdi gunde 3-5 kere sürüyorum, kakao yagı, acı badem yagı, bebe yagı, zeytnyagı, chicco krem

tcık bi faydası yok, çatır çatır çatladım, bi de kasınmamı da engellemiyo üstelik, bar kasınmamı durdursaa

Anam Allah sabır versin sana da, vallahi resmen imtihan sennki..

kızlar az önce tuvalete gttm, peceteye bole kahverengmsi azck bişiler geldi. yani yeni taze bi kan değil de, dunden yada geceden kalma gbi..
kahve telvesi gbi bişiler geldi, ne ki bu acaba?

Son düzenleme:

ben kaşındıkça kakoa yağı sürüyorum geçiyor çatlaklarımıda durdurduk en önemlisi günlük banyo yapıyorum
bıktım ama napim off :26:

o idarar yolu enfeksiyonundan oluyormuş

canım senin oğlunda alemmiş kopramış sizi işte ne güzel DD aynen yaaa bende öyle hissediodum şimdi kaldım mı tek başıma :) ohhh ne güzel biz daha odamızı göremedik doğumdan bir gün önce ancak görürüz. seninki iyiymiş deniz manzaralı falan:) nerdeydi ki senin hastane?? bizim kontrolümüz ayın 11 inde olucak. o nedenle göremedim kızımı( şu an beklemedyiz anlayacağın...

ayyy ne güzeeell yaaa çok sevindim allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, uzun emirler diliyorum güzel kızına:) çoook selamlarımızı ilet.. artık dediğin gibi darısı bizim başımıza:)

baktım yetişmiyo kalıpla ben de bi tane boyle yaptım, olmazsa bunun yuvarlagndan yapcam kurabyeleri bi daha, belki daha güzel durur yuvarlak üzerne nazar boncugu seklnde

zeytnyag da süüyorm, ama daha sık sürmeyi denicem.. gunde 10 kere yaglanıyorm artık, yaglı güreş pehlvanı gbym yaa

şimdi bi markete cıkcam, dısarı cıkarken korkuyorm artık. ya suyum gelir de rezil olursam sokaklarda diye, ped takıyorum cıkmadan
bim e alez gelcekti, gidim de bi bakim

Son düzenleme:
selam arkadaslar beni hatirlayan bilir bende temuz annesydim bayagidir hic bakamiyodum
size 29 haziran normal dogumla oglum mete geldi hayatimiza 4 kilo 53 cm tosunum dogdu
darisi tum bekleyen arkadaslara saglikla insallah

selam arkadaslar beni hatirlayan bilir bende temuz annesydim bayagidir hic bakamiyodum
size 29 haziran normal dogumla oglum mete geldi hayatimiza 4 kilo 53 cm tosunum dogdu
darisi tum bekleyen arkadaslara saglikla insallah

masallah meleksen bebeğine ben seni hatırlıyorum hatta takip ediyordum tapikteki bir çok kıza moral veriyordun herkesi rahatlatırdın ama o zamanlar ben yorum yapamıyodum...hoş gelmiş paşan gülerek büyüt insallah ama neden bu kadar ara verdin kk ya

valla 13 ünde de benim doğum var peş peşeyiz nerdeyse:) bende uyku uyuyamıorum düşünmekten... kesin heyecandandır çünkü benimde mideme vuruo hemen.. hatta dün çok afedersiniz ishal olmuşum kesin mideme ve bağırsaklarıma vuran heyecandan oldu:))
bu arada epidural ile spinal arasındaki farkı sordum eşime. öncelikle enjekte edilen yerler farklıymış. her ikisi de omuriliğe ama farklı noktalarınaymış. sonuçta ikisi de uyuşturuyor. spinal daha çabuk etki ediyormuş fakat ağrı seti ve katater takılmıomuş. yani doğum başlayıp bitiyor ve ağrın sızın oldukça ağızdan, damardan ağrı kesici veriyorlar... bazı ameliyatlarda sadece ağrı kesicilerde işe yarayabiliyormuş. epidural ise 10-15 dk içinde kendini gösterirmiş. onda beline bir katater , ağrı seti takıyorlar ve ağrın oldukça gün boyunca azar azar ordan ilaç veriliyor. katater çıkarıldığında artık ağrıların zaten azalmış oluyormuş. dayanılmaz ağrıların olmuyor. hangisinin daha iyi olduğuna dair birşey diyemem dedi. her ikisi de kullanılabilir. doktor karar verir. yani yapılacak operasyonun özelliğine göre değişebilir dedi. anlayacağınız gibi bunlar kardeş gibi görünüo:)) birbirinden çok da farkları yok gibi... doktorumuz hangisini derse olurmuş.. biz en iyisi doktorumuza ve en önemlisi anestezi uzmanımıza güvenelim başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…