2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tey tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy :KK9:
kızlar gece suyum geldi :KK9:
ama oğlum olduğu için gece o sırf rahat uyusun diye gidemedik hastaneye
şimdi anneannesi ve dedesi gelip oğlumu götürecek bizde hastaneye gideceğiz eşimle
gitmeden hemen haber vereyim dedim
inşallah bi sonraki mesajımı kızımla beraber yazar kızımdan selam iletirim size :KK55:

Ay ay ne guzel hayirlisiyla bebegini kucagina insallah...

günaydın heyecandan mıdır bilemem ama artık ne gece ne gündüz uyku uyuyamıyorum
destiny arkadasımızın da gözu aydın . bebişine hayırlı uzun ömürler:KK9:ee kozmatikciğimmmmm nasılsın bakalımmmmm . 11 inde yatıs var ha 10 da da ben sezeryana gırecem mıdem bulanıo heyecandan deseler haklılarrrr

10 umu?
ay zeynep pıtır pıtır dökülüyruz MAŞALLAH bize...
CNM UYU Bİ ŞEKİLDE ÇÜNKÜ SEZERYAN BİLE OLSA DİNLENMEYE İHTİYACIN VAR ŞİMDİ...
RABBİM TÜM TOPİCTEKİLERE SAĞLIKLI SIHHATLİ AKILLI FİKİRLİ DİNİNE,VATANINA,MİLLETİNE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA,SAĞLIKLA AYAKLANALIM HEPİMİZ İNŞALLAH...
MÜBAREK GÜN CUMA VAKTİ CUMA SAATİ HÜRMETİNE ALLAHIM....

Destnyy nasil dogum yapti bilen varmi? Sezeyan mi normal mi acaba?

ÖĞRENİRİZ YAKINDA Bİ GELSİN DE....
YARASA GİBİYİZ HPİMİZ ERKEN KALKIYORUZ ,GEÇ YATIYORUZ ELİMİZDEN GELSE BEBEKLER GELENE KADAR HİÇ UYUMIYCAZ...
ZATEN BEBEKLER GELİNCE UYKU YU HAK GETİRE:ddd

Kızlar gece suyum geldi :KK9:
Ama oğlum olduğu için gece o sırf rahat uyusun diye gidemedik hastaneye
şimdi anneannesi ve dedesi gelip oğlumu götürecek bizde hastaneye gideceğiz eşimle
inşallah bi sonraki mesajımı kızımla beraber yazar kızımdan selam iletirim size :KK55:

ya anne olmak ne tuhaf dimi...
Bende oğlumu şimdi bırakıp gitcem...
Kuzum yanımda olsun istiyorum ama her anına şahitlik etsin istemiyorum...
Korksun yada eve gelmeden kardeşinden nefret etsin de istemiyorum...
Ben oğlumu görünce ağlarım gibi geliyor...
Halbuki ne var ağlayacak işte....

10 umu?
ay zeynep pıtır pıtır dökülüyruz MAŞALLAH bize...
CNM UYU Bİ ŞEKİLDE ÇÜNKÜ SEZERYAN BİLE OLSA DİNLENMEYE İHTİYACIN VAR ŞİMDİ...
RABBİM TÜM TOPİCTEKİLERE SAĞLIKLI SIHHATLİ AKILLI FİKİRLİ DİNİNE,VATANINA,MİLLETİNE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA,SAĞLIKLA AYAKLANALIM HEPİMİZ İNŞALLAH...
MÜBAREK GÜN CUMA VAKTİ CUMA SAATİ HÜRMETİNE ALLAHIM....
eet kuzum 10 y heyecan bastırdı ama hıc korkum yok sukurler olsun oğluna bayldım valla sabaha sabah ne guldumm:KK9: epi sezeryan olacagım ben pazartesı de tum kan ve ıdrar tahlıllerım var onları halledecegım sabah 7:45 de addaaaaaaaaa bebişi almaya gıdecegım amelyathaneye sora gelecegımm:KK9:

:KK9::KK9::KK9:yuppii bebıs gelıyo guzel haberlerın gelir inş...

ÖĞRENİRİZ YAKINDA Bİ GELSİN DE....
YARASA GİBİYİZ HPİMİZ ERKEN KALKIYORUZ ,GEÇ YATIYORUZ ELİMİZDEN GELSE BEBEKLER GELENE KADAR HİÇ UYUMIYCAZ...
ZATEN BEBEKLER GELİNCE UYKU YU HAK GETİRE:ddd

Simdi is guc yok hep burdayiz. Bebekler gelince gorcem ben sizi:)) kendimize zor zaman ayircaz heralde

eet kuzum 10 y heyecan bastırdı ama hıc korkum yok sukurler olsun oğluna bayldım valla sabaha sabah ne guldumm:KK9: epi sezeryan olacagım ben pazartesı de tum kan ve ıdrar tahlıllerım var onları halledecegım sabah 7:45 de addaaaaaaaaa bebişi almaya gıdecegım amelyathaneye sora gelecegımm:KK9:

:KK9::KK9::KK9:yuppii bebıs gelıyo guzel haberlerın gelir inş...

AY KUZUM ,YAVRUM, OĞLUM BENİM...
ÇOK TATLI TEYZESİ ANNESİ VERENE KURBAN ONUUUUUUU:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben sezeryyan ı ne şekil olcağımı daha bilmiyorum...
çünkü anestezi uzmanıyla daha konuşmadık ,son gün konuşcakmışız...
ben epi,sipi fln istemiyorum aslında ama bilmiyorum yinede...
eğer epi,sipi olursam eşimide alacağım yanıma kafam dağılsın,destek olsun bana...

Simdi is guc yok hep burdayiz. Bebekler gelince gorcem ben sizi:)) kendimize zor zaman ayircaz heralde

yaaa dimi dimi...
YARATAN ALLAHA KURBAN OLSUN ANNELERİ KIZZZZ...
MİNİCİK DÜNYADAN HABERSİZ ,KENDİLERİNİ SAVUNAMAYAN,DERTLERİNİ ANLATAMAYAN,MİNİCİK SAVUNMASIZ BİRER KUZU EMANET EDİLECEJK BİZLERE...
TABİKİ İLGİLENİRİZ SEVE SEVE...
RABBİM YETERKİ SAĞLIK SIHHAT NASİP ETSİN...
AYYY BEN İYİCE HEYECANLANDIM...

AY KUZUM ,YAVRUM, OĞLUM BENİM...
ÇOK TATLI TEYZESİ ANNESİ VERENE KURBAN ONUUUUUUU:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben sezeryyan ı ne şekil olcağımı daha bilmiyorum...
çünkü anestezi uzmanıyla daha konuşmadık ,son gün konuşcakmışız...
ben epi,sipi fln istemiyorum aslında ama bilmiyorum yinede...
eğer epi,sipi olursam eşimide alacağım yanıma kafam dağılsın,destek olsun bana...

yaaa dimi dimi...
YARATAN ALLAHA KURBAN OLSUN ANNELERİ KIZZZZ...
MİNİCİK DÜNYADAN HABERSİZ ,KENDİLERİNİ SAVUNAMAYAN,DERTLERİNİ ANLATAMAYAN,MİNİCİK SAVUNMASIZ BİRER KUZU EMANET EDİLECEJK BİZLERE...
TABİKİ İLGİLENİRİZ SEVE SEVE...
RABBİM YETERKİ SAĞLIK SIHHAT NASİP ETSİN...
AYYY BEN İYİCE HEYECANLANDIM...
bana dr um epidural ol dedi gnel anestezıden daha ıyı dedı . bende okiş dedim . pzartesi gıdınce anestezı uzmanıyla da görusecegım birde onun agzından dınleyelım bu epiduraliii .... benım kocam amelyata gırse benı sinir eder onun yüzünden konsantre olamam :KK9:

bana dr um epidural ol dedi gnel anestezıden daha ıyı dedı . Bende okiş dedim . Pzartesi gıdınce anestezı uzmanıyla da görusecegım birde onun agzından dınleyelım bu epiduraliii .... Benım kocam amelyata gırse benı sinir eder onun yüzünden konsantre olamam :KK9:

valla benim dr da önce kimse istemesede olduktan sonra bana tşk ediolar,sen bi anestezistle görüş o zaman daha iyi anlayacaksın dedi sadece...
Yok kııız ben ameliyathanede şimdi drlar fln benle uğraşırken takılırım herşeye en iyisi eşimi alayım yanıma ona takılayım...
NORMALDE ASLA STEMEM DOĞUMDA YANIMA GİRSİN AMA ODA GÖRMEYECEKMİŞ BİŞİ.. BANA BAKSIN NAPALIM:)

Son düzenleme:
valla benim dr da önce kimse istemesede olduktan sonra bana tşk ediolar,sen bi anestezistle görüş o zaman daha iyi anlayacaksın dedi sadece...
Yok kııız ben ameliyathanede şimdi drlar fln benle uğraşırken takılırım herşeye en iyisi eşimi alayım yanıma ona takılayım...
NORMALDE ASLA STEMEM DOĞUMDA YANIMA GİRSİN AMA ODA GÖRMEYECEKMİŞ BİŞİ.. BANA BAKSIN NAPALIM:)
kozmatık sen tecrubelısın hayatım ishal olmus gibi karın ağrısı nıye oluyo bilion mu???

herkese merhaba arkadaşlar bende bugün 37+1 deydim kontrolüm vardı nst ye girdim herşey iyi dedi dr sancı çıkmadı ama usg de bir kaç haftadır kilosu önden gidiyo bi de kafası büyük diyo dr kafası 39 haftalık gözüküyomuş bugün de kilosu 3400 geldi böyle giderse 3500 den fazla olursa normal doğurman zor olur dedi alttan alttan sezaryen için zemin hazırlıyo geçen hafta çatı muayenesi yaptı çatın iyi dedi normal için bugünde baş aşağı dönmüş yavrum sadece kafası büyük ve kilosu fazla diyo bundan dolayı sezaryen olmak zorunda kalcam galiba bi de benim bebeğim tüp bebekle oldu arkadaşlar kıymetli bebek diyolar sezaryen ol diyo tüp bebek hemşirem kafam çok karışık yaa :KK43:

Ben de doktora gittiğimde aynı durumla karşılaştım, Nst de hersey iyi , 37+6 da kafa büyüklüğü 39 . Hafta görünüyor dedi doktor.kilosu da 3400 dü. Buna rağmen normal dogum için cati müsait,önümüzdeki hafta alalım bebeği dedi. Geceden yatış yapıp normal dogumu başlatmayı sağlayan ilaçtan verecekler. O ilaç açılmaya sebep oluyormuş. Yani doktorum normal dogum için elinden geleni yapıyor. Umarım bı sorun yaşanmaz da normal doğumla dünyaya gelir kızım . Sen de bı yokla istersen doktoru, ne diyecek

kozmatık sen tecrubelısın hayatım ishal olmus gibi karın ağrısı nıye oluyo bilion mu???

cnm valla bendede arada oluyo, karbonhdratı düzenli tüketmediğim zaman ,heyecanlandığım zaman,üşüttüğüm zaman hemen bu gaz ağrısı yada ishal olcakmış gibi ağrı olabiliyo bende...

günaydın hanımlar.Kahvaltımıızı yapıp hastaneye gideceğiz.

allah allah devlete mi gittin cnm?
özelde olduysa çok saçma çünkü...
Ne yani 20 dakikadan ne olur...

Yok canım özele gidiyorum ama 4D ultrason 30 dk falan sürdüğü için aradan alamayız çünkü randevular tamamen dolu ancak yarına verebiliriz dediler.Biz de paşa paşa geri geldik

merhabalar kızlar,

03.07'de kızımız dünyaya geldi çok şükür. şu anda evdeyiz. emme durumları, göğüs ucu ağrıları vs durumları başladı. bir de bebeğim altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. bebişi olanlarda böyle bir durum var mı?

Hadi gözün aydın tatlım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı bizim başımıza...

hadi hayırlısı sancıların devamı gelcek mi bakalım 2 günün kalmış doktor ne dicek acep?

Ben de çok meraktayım canım ultrason sonucuna göre bekleyelim derse bile 2-3 günden fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim.Allah korusun bebek kakasını falan yapar.(çevremdekiler de diyor bekletmesin kakasını falan yapar diye daha bi tırstım) Artık suni sancı mı verir ne yapar bilmiyorum.Annem de olsun kızım sezeryan ol dese bile korkma diyo.Bir belirsizlik bi heyecan bi korku var içimde.Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inş.

selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varr :nazar: açlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,

Çok sevindim...Çok bekledi ama canım benim sonunda sağlıkla aldı bebeişini ne güzel...

Hadi hayırlı haberlerle gel inş. canım.Bebişin kucağındayken artık yazarsın bize inş...

asya60

benim artık ağrılarımda yok yaa kafayı yicem :KK52:birazdan çıkıp uzun bir yürüyüş yapıcam belki faydası olur:KK50:

destny55 ve diğer doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun:nazar:

Son düzenleme:
cnm valla bendede arada oluyo, karbonhdratı düzenli tüketmediğim zaman ,heyecanlandığım zaman,üşüttüğüm zaman hemen bu gaz ağrısı yada ishal olcakmış gibi ağrı olabiliyo bende...

günaydın canım sende benim gibi ikinci sezeryan doğumu yapacaksın sanırım kaç gün önceden alacaklar bebeği...haa bir de çatı kontrolü yapılıyormu merak ettim de...

günaydın kızlar .

alyayla miniciğim kuvarsmı kaldı şimdi :KK9:

bu arada diğer topiklere bakmadım ama bizde sezeryan oranı yüksek sanırım :)

Hayırlı sabahlar hanımlar..:KK3:
Dün bütün gün internetim yoktu.. o yüzden giremedim.. Karakızz bende hala doğurmadım..
:KK50:
Cena'da doğurmamış okuduğum kadarıyla..
Destinyyde hayırlısıyla kavuşmuştur inşaallah kızına..
:KK16:

Akkuşni kızzz misafirllerin ne alemde?
Nasıl gidiyo evde ki kalabalıkla...

nası gitsin hayatım salıverdim artık herşeyi.. yoksa kafayı yiyecem.. iki defa alt komşum geldi şikayete, gürültünüzden oturamıyoruz diye.. evimi b.k götürüyo heryer darmadağın, perdem yırtık, dün de baharatlığın biri kırıldı .. öyle saf saf dolanıyorum ortalarda.. oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyorum :KK70:

X