2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm en iri bebek de olsa doğum anında belli oluyor...
Hatta çoğu tecrubeli dr alttan muayene bile etmiyor ,sancı veya su olmadıkça...
çünkü bebeğin su ile pırt diye gelebilme olasılığı var...
çatın dar gibi görünebilir ama doğum anında beklenenden çabuk ve daha çok açılma ihtimali var...
Yani usg ye göre karar veremezler..
Verirlersede yanlış olur...
Doğum anında bebek ve anne için çok daha belirleyici veriler alınıyor...

gittim geldim ...
Veeee evet bi sürpriz oldu sancıların var erken gelebilir dedi..
Sonra ameliyat günlerine baktı ve diğer günleri yoğun olduğundan sadece bi gün erken olsun dedi...
12 sine çekti günümüzü...
Kansızlığım fazla olduğu için ve tahliller fln için bi gün önce gel yatış yapıcaz dedi...
Uzun lafın kısası 11 i çarşamba ikindi gibi gideceğim...
Tahliller...
Kan takviyesi...
Vs....
112 sinde saat 9:30 civarları bi aksilik olmazsa kuzum u kucağıma almış olacağım...

dediğim gibi usg ye göre hareket ederlerse doğum anında bizde ve bebek de olacak değişiklikleri hesaba katamayabilirler...

cnm gözün aydın...
Sağlıkla büyüt bebeğini...
Epidural oldun ama memnun değilim diyen ilk seni +duydum millet çoook memnun:KK49:
Herhalde bünye meselesi...

canııım şimdi geçmişi okurken gördüm anca yani... seni merak etmiştim demekki 12 sine çekti yawww ne güzel beraber doğurcaktık senle:))) benimde aynı şekilde tarihte bi rdeğişiklik yok 13 ünde olucak fakat 12 sinde tahliller, yatış işlemleri vs yapılcak... hayırlısı olsun ne yapalkıım :)))

Rezzan beni bi gün önceye aldı drum...
13 değil 12 si dedi....
Kısmet artık...

ayyy tatlııımm yaaaaa!!!!! okuya okuya geldiğim için şimdi gördüümm yazdığını:)) bana ayrıca haber verdiğin için çooooook teşekkür ederim hayatım çok mutlu oldum:)) ama aynı gün doğurucaktık onun için de biraz buruldum :KK43: hayırlısı olsun sen yavruşuna bende önce kavuşucaksın kıskandım seniiiii:KK70: dediğin gibi hayırlısı böyleymiş tatlım yaa

Selam kizlar.. Ya benim bugun aklima birsey takildi bana yardimci olurmusunuz? Bi arkadsimla konustum bu suyun gelmesiyle ilgili. Onunki cisten sonra yarim su bardagi kadar su gelmis o da doktora gitmis suni sanciyla dogumu baslatmislar. Bende suyun gelmesini farkli dusunmustum. Cis gb ama kontrol edilemeyen ve yarim su bardagi oldugunu duyunca cok az geldi bana. Acaba benimde geldi ben farketmedimmi diye dusundum. Birde akintim benim son gunlerde 2 kat fazla oluyor. Sizde de oyle oluyor mu? Su konusunda da bilenler varsa yazabilirler mi acaba? Yarinda kontrolum var doktora da sorcam ama korktum simdi farketmedimmi acaba diye?

selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan

tatlııımm allah yardımcınız olsun ikinizinde... herşey yolunda gidicektir merak etmeeee dualarım seninle :) bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliorum canım

bugün kontrolüm vardı nst yr girdm sadece ama sancı falan çıkmadııı :KK19::KK19::KK19:
ya artık çok bunaldım psikolojm bozuldu iicee

evet herkez bunaldı artık dünde ben ablama dedim netteki arkadaşların iyice psikolojisi bozuldu herkez doğurmak istiyor diye
hayırlısı :KK31:

ya kızlar ben ne zaman doğuracağım sürekli ağrım sancım var ama düzenli değil ne nişan var ne su artık belimin ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum.ya bebeğim kaka yaparsa neden gelmiyo artık psikolojim bozuldu ya:2:

ya kızlar ben ne zaman doğuracağım sürekli ağrım sancım var ama düzenli değil ne nişan var ne su artık belimin ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum.ya bebeğim kaka yaparsa neden gelmiyo artık psikolojim bozuldu ya:2:

ayy canım senn durumun daha zorr
inşallah hayırlısıyla alırsın biran önce bebişini kucağına

Arkadaslar 30 Haziran'da oğlumu zorunlu epidural sezeryanla dünyaya getirdim..Annesinin deli gibi kaşınmasına neden olan puppp hastalığı yüzünden 2 hafta önceden aramıza katıldı..3750 gr ve 52 cm:nazar:..Birden hayatım farklı bir boyuta geçti diyebilirim..Bundan öncesi yokmus gibi sanki..Ama sezeryan berbat bişey..O an hiçbirsey yok tabi ama sonrasında belinizi bile doğrultamıyorsunuz..Ne bebeğinize ne kendinize faydanız oluyor..Bugün 5. gün hala iki büklüm yürüyorum ağrı kesicinin etkisi geçince..Rabbim hepinize biran önce sağlıkla tattırsın inşaallah anneliği..
hayrl olsun canm bebeğin maşallah boyu kilosuna:nazar:ağrıların geçer inş en yakın zamanda annelik zorr ama muhteşem bişey:KK49:
merhabalar kızlar, ve muhteşem bişey:KK16:

03.07'de kızımız dünyaya geldi çok şükür. şu anda evdeyiz. emme durumları, göğüs ucu ağrıları vs durumları başladı. bir de bebeğim altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. bebişi olanlarda böyle bir durum var mı?
hayrl olsun canım:nazar: bir yerimi acıyor acaba bi doktora danş istersen

aynen canm benim psikolojimde bozuk herkes sürekli arıyo bebek geldimi diye kendimi kötü hissediyorum :KK14:sezeryan olmaktan korkuyorum:KK50:

Son düzenleme:
canımm merhabaa sorduğun soruyu eşime ilettim fakat o da pek bir anlam veremedi... anesteziyle konuşsun dedi. bir de senin dediğin gibi belki anestezi doktoruna güvenmiyordur ondan spinal uygulamasını yapmıodur dedi... yani bizim düşündüğümüz şeyler...

Canım zahmet oldu çok sağol pzt. açık açık dr da sorarım gerekirse güvenmiyormusnuz diye:KK53:

aynen canm benim psikolojimde bozuk herkes sürekli arıyo bebek geldimi diye kendimi kötü hissediyorum :KK14:sezeryan olmaktan korkuyorum:KK50:[/QUOTE]

evet ya normal yollarla olsun bu kadar bekleyipte sezeryan olmak bende istemiyorum.canım sende ne tarz ağrılar var bende anlatılan tüm ağrılar mevcut ama düzenli değil

Selam kizlar.. Ya benim bugun aklima birsey takildi bana yardimci olurmusunuz? Bi arkadsimla konustum bu suyun gelmesiyle ilgili. Onunki cisten sonra yarim su bardagi kadar su gelmis o da doktora gitmis suni sanciyla dogumu baslatmislar. Bende suyun gelmesini farkli dusunmustum. Cis gb ama kontrol edilemeyen ve yarim su bardagi oldugunu duyunca cok az geldi bana. Acaba benimde geldi ben farketmedimmi diye dusundum. Birde akintim benim son gunlerde 2 kat fazla oluyor. Sizde de oyle oluyor mu? Su konusunda da bilenler varsa yazabilirler mi acaba? Yarinda kontrolum var doktora da sorcam ama korktum simdi farketmedimmi acaba diye?

Ya kizlar kimsenin fikri, bilgisi yok mu?

sanırım yılllardır korumuş olduğum akıl sağlığımı kısa bır sure sonra kaybedeceğim.... ayyyy artık cok bunaldım. bır an once doğurmak ıstıyorum.. yeter artık ya..yarın 38+ 0 oluyoruz. neı beklıyoruz daha?

canım inan hiçbir tedavisi yok..Ben delirmek üzereydim 20-25 gün deli gibi kaşındım..Artık her sabah ağlıyordum..Sadece ılık su biraz ferahlatıyordu yarım saate onun da etkisi geçiyordu..Cildiye doktorları iğne tedavisi yazdı ama doktorum kabul etmedi dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın noktada bebeği alalım dedi..Doğum yaptığım gece 4 tane antihistaminik alerji iğnesi yedim..3 gün kaşıntılarım hafiflemişti ben de sevinmiştim ama dün gene başladı..Şu anda lohusa teri attığım için vucudum alev alıyo ve kaşıntılar doruğa ulaşıyo..Bugün gene iğne yedim doktorum yavaş yavaş geçecek geçene kadar 3-4 günde bir iğne yersin dedi..Durum bende bu şekilde hersey sende bitiyor ama az kalmıs bebeğin için Allah dayanma gücü veriyor..Geçmiş olsun..

Bazı yerlerde okudum dogumdan hemen sonra geciyormuş falan.Demek lohusa iken vücut ısısından nüks edebiliyor.Sanada cok gecmis olsun,banada sistral diye bir krem verdi,günde 1 kere,1 haftadan fazla kullanılmıyor.2.gunüm yine kaşınıyorum.Sudan çıkmıyorum mecburen.Kortizon tedavisi varmış ama kendiliğinden gecer dedi,dayanmaya çalışıyorum....:KK43:

canım suyunu mutlaka farkedersin bence musluktan akar gibi oluyomuş istemsiz ve sen engel olamıyosun diye biliyorum..

sanırım yılllardır korumuş olduğum akıl sağlığımı kısa bır sure sonra kaybedeceğim.... ayyyy artık cok bunaldım. bır an once doğurmak ıstıyorum.. yeter artık ya..yarın 38+ 0 oluyoruz. neı beklıyoruz daha?

insan burda takılırken yaşadığı duyguların sdc kendine ait olmadıgını görmesi çok rahatlatıyo ben de oldukça gerginim daha var aslında günü falan da dolmadı ama böyle patlıcak bomba gibiyim :S

bennn geldiimmm

kimse yoklugumu farketmmemiş merak etmemiş bizi :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

giremedm kaç gündür
walla herkes ya doğurmuş yada gün almış :KK53:
bitek ben kaldım sanırım günü belli olmadan öyle bekleyen :26:

doğuran arkadaşlara sesleniorum
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inş.ne güzel kavuştunuz meleklerinize :KK31:

bi de ben varım cnm sıkma canını.. ne günüm belli ne doğum şeklim.. öyle beklemedeyiz

X