2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canııım şimdi geçmişi okurken gördüm anca yani... seni merak etmiştim demekki 12 sine çekti yawww ne güzel beraber doğurcaktık senle:))) benimde aynı şekilde tarihte bi rdeğişiklik yok 13 ünde olucak fakat 12 sinde tahliller, yatış işlemleri vs yapılcak... hayırlısı olsun ne yapalkıım :)))

Rezzan beni bi gün önceye aldı drum...
13 değil 12 si dedi....
Kısmet artık...

ayyy tatlııımm yaaaaa!!!!! okuya okuya geldiğim için şimdi gördüümm yazdığını:)) bana ayrıca haber verdiğin için çooooook teşekkür ederim hayatım çok mutlu oldum:)) ama aynı gün doğurucaktık onun için de biraz buruldum hayırlısı olsun sen yavruşuna bende önce kavuşucaksın kıskandım seniiiii dediğin gibi hayırlısı böyleymiş tatlım yaa

Selam kizlar.. Ya benim bugun aklima birsey takildi bana yardimci olurmusunuz? Bi arkadsimla konustum bu suyun gelmesiyle ilgili. Onunki cisten sonra yarim su bardagi kadar su gelmis o da doktora gitmis suni sanciyla dogumu baslatmislar. Bende suyun gelmesini farkli dusunmustum. Cis gb ama kontrol edilemeyen ve yarim su bardagi oldugunu duyunca cok az geldi bana. Acaba benimde geldi ben farketmedimmi diye dusundum. Birde akintim benim son gunlerde 2 kat fazla oluyor. Sizde de oyle oluyor mu? Su konusunda da bilenler varsa yazabilirler mi acaba? Yarinda kontrolum var doktora da sorcam ama korktum simdi farketmedimmi acaba diye?

selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan

tatlııımm allah yardımcınız olsun ikinizinde... herşey yolunda gidicektir merak etmeeee dualarım seninle :) bir an önce sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliorum canım

bugün kontrolüm vardı nst yr girdm sadece ama sancı falan çıkmadııı
ya artık çok bunaldım psikolojm bozuldu iicee

bugün kontrolüm vardı nst yr girdm sadece ama sancı falan çıkmadııı
ya artık çok bunaldım psikolojm bozuldu iicee

evet herkez bunaldı artık dünde ben ablama dedim netteki arkadaşların iyice psikolojisi bozuldu herkez doğurmak istiyor diye
hayırlısı

ya kızlar ben ne zaman doğuracağım sürekli ağrım sancım var ama düzenli değil ne nişan var ne su artık belimin ağrısından oturamıyorum yürüyemiyorum.ya bebeğim kaka yaparsa neden gelmiyo artık psikolojim bozuldu ya:2:

ayy canım senn durumun daha zorr
inşallah hayırlısıyla alırsın biran önce bebişini kucağına

hayrl olsun canm bebeğin maşallah boyu kilosunaağrıların geçer inş en yakın zamanda annelik zorr ama muhteşem bişey
hayrl olsun canım bir yerimi acıyor acaba bi doktora danş istersen

aynen canm benim psikolojimde bozuk herkes sürekli arıyo bebek geldimi diye kendimi kötü hissediyorum sezeryan olmaktan korkuyorum

Son düzenleme:

Canım zahmet oldu çok sağol pzt. açık açık dr da sorarım gerekirse güvenmiyormusnuz diye

aynen canm benim psikolojimde bozuk herkes sürekli arıyo bebek geldimi diye kendimi kötü hissediyorum sezeryan olmaktan korkuyorum[/QUOTE]

evet ya normal yollarla olsun bu kadar bekleyipte sezeryan olmak bende istemiyorum.canım sende ne tarz ağrılar var bende anlatılan tüm ağrılar mevcut ama düzenli değil

Ya kizlar kimsenin fikri, bilgisi yok mu?

sanırım yılllardır korumuş olduğum akıl sağlığımı kısa bır sure sonra kaybedeceğim.... ayyyy artık cok bunaldım. bır an once doğurmak ıstıyorum.. yeter artık ya..yarın 38+ 0 oluyoruz. neı beklıyoruz daha?

Bazı yerlerde okudum dogumdan hemen sonra geciyormuş falan.Demek lohusa iken vücut ısısından nüks edebiliyor.Sanada cok gecmis olsun,banada sistral diye bir krem verdi,günde 1 kere,1 haftadan fazla kullanılmıyor.2.gunüm yine kaşınıyorum.Sudan çıkmıyorum mecburen.Kortizon tedavisi varmış ama kendiliğinden gecer dedi,dayanmaya çalışıyorum....

canım suyunu mutlaka farkedersin bence musluktan akar gibi oluyomuş istemsiz ve sen engel olamıyosun diye biliyorum..

insan burda takılırken yaşadığı duyguların sdc kendine ait olmadıgını görmesi çok rahatlatıyo ben de oldukça gerginim daha var aslında günü falan da dolmadı ama böyle patlıcak bomba gibiyim :S

bi de ben varım cnm sıkma canını.. ne günüm belli ne doğum şeklim.. öyle beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…