2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan

canımmm hayırlısı ile alırsın kuzucuğunu kucağına dualarımız seninle fırsatın olunca bize yaz olur mu merakta bırakma bizleri

cok teşekkür ederim. aslında cok heyecanlı degildim ama herkes aradı heyecanlımısın heyecanlımısın diye heyecan yaptırdılar yaa ne güzel sakindim ben

canım normal heyecan yapman yarın senin için haytının dönüm noktası bebğin geliyor olumlu düşün ve sezeryndan korkma uyuyup uyanıyosun bir bakıyosun bebişin yanında:)yani genel anestezi olucaksa ben kendimi öyle teseli ediyorum

:))) evet ama ben epidural seçtim bebegi ilk görmeyi cok istedigimden cünkü. ilk ben görmek sitiyorum 9 ay ben taşıdım ben uyurken baskaları görcek ilk onlar dokuncak falan :)) kıskancmıyım neyimmmm

:))) evet ama ben epidural seçtim bebegi ilk görmeyi cok istedigimden cünkü. ilk ben görmek sitiyorum 9 ay ben taşıdım ben uyurken baskaları görcek ilk onlar dokuncak falan :)) kıskancmıyım neyimmmm

haklısın cnaım ben yine genel olucam ben okadar kıskanç değilim nasıl olsa ömür boyu görücem bebeğimi inşallah

canımm merhabaa sorduğun soruyu eşime ilettim fakat o da pek bir anlam veremedi... anesteziyle konuşsun dedi. bir de senin dediğin gibi belki anestezi doktoruna güvenmiyordur ondan spinal uygulamasını yapmıodur dedi... yani bizim düşündüğümüz şeyler...

bennn geldiimmm

kimse yoklugumu farketmmemiş merak etmemiş bizi

giremedm kaç gündür
walla herkes ya doğurmuş yada gün almış
bitek ben kaldım sanırım günü belli olmadan öyle bekleyen :26:

doğuran arkadaşlara sesleniorum
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olurlar inş.ne güzel kavuştunuz meleklerinize

gözün aydın tatlım Allah sağlık uzun ömür versin meleğinee

bide ben doğurabilsemmmm :26::26::26:

bende istiyorum doğurmak ama daha çok erken 38 hafta bitsin 39 dan gün alıyım öyle gelsin kuzucuğum inşallh çokta bekletmesin bizi gününü geçirmesin. çok merak ediyoruz artık çok özledik yani koca kışı baharı geçirdik şu temmuz ayı geçmicek bana galiba kızlar.

bende şimdi girdim onu sorucaktım:)) hadi bakalım hayırlısı canım umarım herşey yolunda gitmiştir de artık yavruşuna kavuşmuştur canım yaaa....

ehehe aynen bende öyle düşünüyorum ilk ben göreyim :) epidural istemek için diğer bi sebepte genel anesteziden ayılması fena oluo baş dönmesi mide bulantısı ağrılar vsvs

kızlar yaa benim sağ kasığımın üstünde sürekli bir ağrı var nedeni ne olabilir...daha önce apandist ameliyatı olmustum bir ilgisi olabilirmi sizce...

doktorunada sorsan sana bu dediklerimi söyleyecektir emin olabilirsin
apandist ameliyetıyla ilgisi yok.
gebelikte rahim bağı sağ tarafta olduğu için herzaman sağ taraf daha fazla etkilenir ve ağrı olması normaldir
benim ilk gebeliğimde sürekli sağ tarafım ağrıyordu senin tarif ettiğin şekilde doktor bana bunları demişti aradan fazla geçmeden zaten oğlumdan darbe aldım 6-7 aylık hamileydim ve böbreğimde su toplama ve büyüme yaptı sonunda da böbrek çalışmasını durdurdu.Taki doğum yapıp 3 ay geçene kadar

yani diyeceğim şu ki rahim bağı sağ tarafta ve en ufak bi tepkide sağ taraf ağrı ve zarar görür ve buda normal sabretmekten başka çaren yok ilaç kesinlikle vermiyorlar
bebek iyiyse anne önemli değil diyor doktorlar :26:

canıımm merak ettim kontrolün nasıl geçti, ne dediler?? ben bugün doğumhaneye gittim ama anestezi ve tahlil olaylarını yaptıramadım. yatış yapmam gerekiomuş. o nedenle 12 temmuz sabahı gidip yatış işlemlerini ve tahlilleri yaptırıp izinli olarak çıkıcaz. 13 ü sabahtan doğuma gidicez hayırlısısyla... bugün sadece hemşirelerle görüşebildim birde özel oda ayarladılar hepsi bu... sen neler yaptın çok merak ediorum...

Evet canım ben de aynı durumdayım..Bugün doktora gittik sarılığı yükseliyor yarın bi daha bakacaklar bir de sarılık için hastanede yatarsak nasıl idare edeceğim bilmiyorum..Bebeğimi emzirmek bile işkence oturup kurulana kadar iki saat geçiyo..Kızının emmesi iyiyse sütün gelse de gelmese de bol bol emzir benim ki emzire emzire baya arttı..Şu an yetiyo şükür..Bu arada benim kaşıntılar dün gene başladı lohusa teri ve ateşi vucuduma vurunca deli gibi kaşınıyorum..Bugün gene iğne yedim..senin kaşıntı ne durumda??

canım inan hiçbir tedavisi yok..Ben delirmek üzereydim 20-25 gün deli gibi kaşındım..Artık her sabah ağlıyordum..Sadece ılık su biraz ferahlatıyordu yarım saate onun da etkisi geçiyordu..Cildiye doktorları iğne tedavisi yazdı ama doktorum kabul etmedi dayanabildiğin kadar dayan dayanamadığın noktada bebeği alalım dedi..Doğum yaptığım gece 4 tane antihistaminik alerji iğnesi yedim..3 gün kaşıntılarım hafiflemişti ben de sevinmiştim ama dün gene başladı..Şu anda lohusa teri attığım için vucudum alev alıyo ve kaşıntılar doruğa ulaşıyo..Bugün gene iğne yedim doktorum yavaş yavaş geçecek geçene kadar 3-4 günde bir iğne yersin dedi..Durum bende bu şekilde hersey sende bitiyor ama az kalmıs bebeğin için Allah dayanma gücü veriyor..Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…