2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar,

03.07'de kızımız dünyaya geldi çok şükür. şu anda evdeyiz. emme durumları, göğüs ucu ağrıları vs durumları başladı. bir de bebeğim altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. bebişi olanlarda böyle bir durum var mı?

anaaaaam biz kader arkadaşıydık kaldım mı şimdi bir başıma neyneyse :) zaten girmiyosun diye bu sefer doğurdu mu acaba diyodum ama demek olmuş çooook sevindim güle güle büyüt bebişini kucağına aldın ya inş gerisi kolayca gelir sorduğun soruya da cevap verebilecek duruma ben gelirim inş en kısa zamanda :) normal doğum mu sezeryan mı oldu nasıl oldu çook merak ettim..

Ben geldim.Ne kadar salak bi insanım yaaa randevumuz 2.20 deymiş ben 2.40 sandım randevu geçince yer olmadığından yarına randevu verdiler.O kadar da eşimi çağırdım.Gittik boş boş geldik geri.Neyse hayırlısı....

üzüldüm yaa tühhh :KK43: şimdi de yarını beklicen he dediğin gibi hayırlısı artıkın...

benim de önceden daha şişikti son zamanlarda normale yakın diyebileceğim bir hal aldı ben de dün hastanedeki tüm hamileleri inceleyip normal mi acaba diye düşünüyodum demekki normalmiş :)
ben bugun bı tane hamiş gordum kocamandı elleri ayakları hele dudaklaları cok şişmişti çok . bende normale döndümm ya şükür su aygırı gıbi dolasıyordumm ...:KK9:

zeynepcim seninle aramızda bir gün var bebeğin durumu nasıl? benim bebişimde sata göre 1 hafta ilerde acaba sata göre mi yoksa usg ye göre mi gün verdi dr un. ben kilo ve boyunu bilmiyorum...bilgilendirirsen sevinirim
bebegım sata gore verdı. 18 ekım benım satım . 10 temmuza verdı sezeryan gununu.. benım oğlan 3300 49cm:nazar: en son şimcik bilmiyorum ama:KK1:

ben bugun bı tane hamiş gordum kocamandı elleri ayakları hele dudaklaları cok şişmişti çok . Bende normale döndümm ya şükür su aygırı gıbi dolasıyordumm ...:KK9:

Bebegım sata gore verdı. 18 ekım benım satım . 10 temmuza verdı sezeryan gununu.. Benım oğlan 3300 49cm:nazar: En son şimcik bilmiyorum ama:KK1:
maşallah bebeğine ben hala gün alamadım niye ki yaa:KK14:

kızlar yaa benim sağ kasığımın üstünde sürekli bir ağrı var nedeni ne olabilir...daha önce apandist ameliyatı olmustum bir ilgisi olabilirmi sizce...

selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan

Arkadaslar 30 Haziran'da oğlumu zorunlu epidural sezeryanla dünyaya getirdim..Annesinin deli gibi kaşınmasına neden olan puppp hastalığı yüzünden 2 hafta önceden aramıza katıldı..3750 gr ve 52 cm:nazar:..Birden hayatım farklı bir boyuta geçti diyebilirim..Bundan öncesi yokmus gibi sanki..Ama sezeryan berbat bişey..O an hiçbirsey yok tabi ama sonrasında belinizi bile doğrultamıyorsunuz..Ne bebeğinize ne kendinize faydanız oluyor..Bugün 5. gün hala iki büklüm yürüyorum ağrı kesicinin etkisi geçince..Rabbim hepinize biran önce sağlıkla tattırsın inşaallah anneliği..

Canım hayırlı olsun,bebisini güzel günlerde buyut.Bende de puppp oldu,2 gun önce sadece karnımda oldu kabartilar,simdi tüm vücudumda var.bı tedaviside yokmuş,dogumdan hemen sonra gectimi,canım cok yanıyor.Normal dogum istiyorum,bdteye göre daha on gun var,nasıl dayanırım bilmiyorum:KK43:((

anaaaaam biz kader arkadaşıydık kaldım mı şimdi bir başıma neyneyse :) zaten girmiyosun diye bu sefer doğurdu mu acaba diyodum ama demek olmuş çooook sevindim güle güle büyüt bebişini kucağına aldın ya inş gerisi kolayca gelir sorduğun soruya da cevap verebilecek duruma ben gelirim inş en kısa zamanda :) normal doğum mu sezeryan mı oldu nasıl oldu çook merak ettim..
evet canım, kader arkadaşıydık. salı günü sabah doktora kontrole gittim. bir şey yoktu. öğleden sonra evde suyum geldi. apar topar tekrar hastaneye gittim. rutin muayeneler yapıldı. bebek başı aşağıdaydı ama biraz yukarıdaymış. kanala girme açısından sanırım. suni sancı verdiler akşam 7 gibi. saat 10 gibi de yavrucuğum doğdu, allaha çok şükür. normal doğum oldu canım. Allah seni de burda bekleyen diğer arkadaşları da hayırlısıyla kurtarsın.

evet canım, kader arkadaşıydık. salı günü sabah doktora kontrole gittim. bir şey yoktu. öğleden sonra evde suyum geldi. apar topar tekrar hastaneye gittim. rutin muayeneler yapıldı. bebek başı aşağıdaydı ama biraz yukarıdaymış. kanala girme açısından sanırım. suni sancı verdiler akşam 7 gibi. saat 10 gibi de yavrucuğum doğdu, allaha çok şükür. normal doğum oldu canım. Allah seni de burda bekleyen diğer arkadaşları da hayırlısıyla kurtarsın.

inan kendim doğurmuş kadar sevindim ikimizde aynı panikteydik ya demekki benim hala zamanım var inş ben de senin gibi sağ salim doğurup alabilirim kucağıma...Daha çok yeni bebiş ama ilk müsait oldugunda doğum hikayeni de paylaşırsan çoook seviniriz...Tekrardan hayırlı olsun bebiişşş :)

kızlar yaa benim sağ kasığımın üstünde sürekli bir ağrı var nedeni ne olabilir...daha önce apandist ameliyatı olmustum bir ilgisi olabilirmi sizce...

bendede oluyor o ağrı sağ kasık tarafı özellikle gece dönerken çok acıyor apandistle ilgisi olduğunu sanmıyorum ben olmadım bilmiyorum

selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan

Allah yardımcın olsun canım..korkma rahat gir doğuma nasıl girersen öyle çıkarsın ..ilkinden tecrübeliyim ama bende de var biraz o korku

Allah yardımcın olsun canım..korkma rahat gir doğuma nasıl girersen öyle çıkarsın ..ilkinden tecrübeliyim ama bende de var biraz o korku

cok teşekkür ederim. aslında cok heyecanlı degildim ama herkes aradı heyecanlımısın heyecanlımısın diye heyecan yaptırdılar yaa ne güzel sakindim ben :KK14::KK14::KK14:

X