2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gelirsem mutlaka yazarım merak etmeyin eli boş bi insan olduğum için forumda iyi vakit geçiriyorum

çok teşekkür ederim. ilaçlarımı kullanıyorum ama yinede korkuyorum işte.

kızlar herkese merhaba

cena dan haber aldım sizlerede haber vermemi istedi
ınternet bağlantısı olmadığından gelemiyormuş henüz doğurmamış bebişi 4 kilo olmuş doktor çatın uygun ama genede tehlikeli demiş bu 1-2 gün içinde
kendiliğinden gelmezse ilk doğum olduğu için riske edemeyiz demiş böyle giderse pazartesi sezeryan gününü konuşacaklarmış haberiniz olsun sizinde

Arkadaslar 30 Haziran'da oğlumu zorunlu epidural sezeryanla dünyaya getirdim..Annesinin deli gibi kaşınmasına neden olan puppp hastalığı yüzünden 2 hafta önceden aramıza katıldı..3750 gr ve 52 cm..Birden hayatım farklı bir boyuta geçti diyebilirim..Bundan öncesi yokmus gibi sanki..Ama sezeryan berbat bişey..O an hiçbirsey yok tabi ama sonrasında belinizi bile doğrultamıyorsunuz..Ne bebeğinize ne kendinize faydanız oluyor..Bugün 5. gün hala iki büklüm yürüyorum ağrı kesicinin etkisi geçince..Rabbim hepinize biran önce sağlıkla tattırsın inşaallah anneliği..

inşallah seninkini alırız bacım:)

inşallah canım inşallah. doğurmak için bu kadar acele edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama inan sinirlerim çok bozuk, çıldırmak üzereyim. tam 10 gün oldu bugün geldikleri, alt komşum da bugün 2.ye kapıma geldi şikayete.. ne yapayım abla dedim, varsa bi çözümün söyle. kadınla kavga ediyorum ikidir. çok moralim bozuk, elim ayağım titriyor hala. kadın da haklı aslında bende istemem tepemde bütün gün güm güm güm koşan bi sıpa.. ayrıca ben de çok rahatsızım, onun üstünde koşuyo çocuk, benim resmen beynimin içinde.. sıkıvercem ümüğünü artık, tahammülüm hiç kalmadı.. eşim de keşke gelmeselerdi diyor durmadan. ona da gıcık oluyorum. gelmeselerdi ama geldiler işte.. deli olcam yaaaa.. allahım sabır versin.

Canım bende aynı durumdayım,catlagi geçtim isilik ve kaşıntı mahvetti beni,sudan çıkmıyorum.Doktordan geldim simdi alerji olmus,krem verdi.Umarım sizlamalarimi geçirir.

canım aynısı bende de oldu yaa.. 10 gün öncesine kadar en ufak bir çatlağım yoktu.. o gün karnımın altı kaşınıyo, bi baktım kızarmış. çok kaşıdım herhalde ondan dedim.. sabaha daha da arttı, ertesi gün daha da arttı derken su toplamış gibi pütür pütür oldu karnımın altı.. dün doktora gittim kalmosan diye bi krem verdi.. anında geçti kaşıntılarım.. tavsiye ederim.. dünden beri hiç kaşınmadım

inşallah kendisi gelir sezaryen olmak zorunda kalmaz... acaba sunni sancı neden düşünmüyo doktor???

Amiiin ve Gözünaydın......:) maşallah ne güzel gelişmiş benimkinin günü doluyo o kadar olamadı daha. sezaryenin kötü etkilemesine üzüldüm Allah acil şifa versin canım.

dün doktor suyun 5 ve 20 arasında olması gerektiğini, benim 4.5 olduğunu söyledi. yarına yine çağırdı böyle giderse ve pazartesi de son kez az çıkarsa yine, salı günü ya sunni sancı ile ya da sezaryen ile almamız gerekir dedi suyum niye az çıkmış olabilir canım sıkıldı yaaa:18:

Ben geldim.Ne kadar salak bi insanım yaaa randevumuz 2.20 deymiş ben 2.40 sandım randevu geçince yer olmadığından yarına randevu verdiler.O kadar da eşimi çağırdım.Gittik boş boş geldik geri.Neyse hayırlısı....

cnm en iri bebek de olsa doğum anında belli oluyor...
Hatta çoğu tecrubeli dr alttan muayene bile etmiyor ,sancı veya su olmadıkça...
çünkü bebeğin su ile pırt diye gelebilme olasılığı var...
çatın dar gibi görünebilir ama doğum anında beklenenden çabuk ve daha çok açılma ihtimali var...
Yani usg ye göre karar veremezler..
Verirlersede yanlış olur...
Doğum anında bebek ve anne için çok daha belirleyici veriler alınıyor...

güzel haberlerle gel inşallah canım...teyzelerinden de selam götür
gittim geldim ...
Veeee evet bi sürpriz oldu sancıların var erken gelebilir dedi..
Sonra ameliyat günlerine baktı ve diğer günleri yoğun olduğundan sadece bi gün erken olsun dedi...
12 sine çekti günümüzü...
Kansızlığım fazla olduğu için ve tahliller fln için bi gün önce gel yatış yapıcaz dedi...
Uzun lafın kısası 11 i çarşamba ikindi gibi gideceğim...
Tahliller...
Kan takviyesi...
Vs....
112 sinde saat 9:30 civarları bi aksilik olmazsa kuzum u kucağıma almış olacağım...

dediğim gibi usg ye göre hareket ederlerse doğum anında bizde ve bebek de olacak değişiklikleri hesaba katamayabilirler...

cnm gözün aydın...
Sağlıkla büyüt bebeğini...
Epidural oldun ama memnun değilim diyen ilk seni +duydum millet çoook memnun
Herhalde bünye meselesi...

allah allah devlete mi gittin cnm?
özelde olduysa çok saçma çünkü...
Ne yani 20 dakikadan ne olur...

merhabalar kızlar

sadece 20 dk geç gitmişsin araya 10 dk sıkıştıramamışlarmı zaten 10-15 dk sürüyor kontrol

kozmatik günlerimiz aynı benden önce doğuracak görünüyorsun hayırlı olsun canım heyecanlandım bende doğurmak istiyorum:)

evt cnm bakalım hayırlısı inş...
Rabbim sizlerede hayırlısını nasip etsin...
Bi kaç kişi var bdt 17 ...
Ilk ben olacağım gibi görünüyor şimdilik...

bende seni merak etmiştim. gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. bencede sezeryan berbat birşey benimde 3.günüm ama berbat durumdayım. sanki hiç düzelecek gibi değilim. ikibüklüm yürüyorum. ağrı dışında birde bantlı yer acayip yanıyor. kızımı istediğim gibi sevemiyorum. kızımın emmesi iyi ama sütüm az geliyor.

merhabalar kızlar,

03.07'de kızımız dünyaya geldi çok şükür. şu anda evdeyiz. emme durumları, göğüs ucu ağrıları vs durumları başladı. bir de bebeğim altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. bebişi olanlarda böyle bir durum var mı?

hadi hayırlısı sancıların devamı gelcek mi bakalım 2 günün kalmış doktor ne dicek acep?

gözünüz aydın allah analı babalı rahatlıkla buyutsun inş:)normal doğum mu yaptın?

Birisi şu bizim temmuz anneleri listemizi düzenley verse hayrına...
Doğuranları fln...
Ve lütfen müsait olan bebişli anneler ,doğum hikayelerini paylaşsın lar...

Selammm kizlar, ayy ne guzel dogumlar cogaliyor. Darisi tum bekleyenlerin basina insallah:))

hadi bakalim hayirlisiyla almistir insallah bebegini kucagina:))
Gozunaydin cnm, Allah anali babali buyutsun.
Bendede ayni durum vardi ilac verdi doktorum, ilaclarin bebege bir etkisi olmaz korkmadan kullanabilirin dedi. Yarin tekrar kontrole gtcem, bakalim tekrardan tahlil yapilir heralde. Bence korkulacak bir durum dgil sende moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…