- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.641
sancıların çok güzel çıkmış az hissetmen de ağrı eşiğinin yüksek old gösterebilir inş öyledir az acıyla kurtulursun ben de çok merak ettim şu ultrason sonuçlarından sonra hastanede kalman gerekmez de eve gelirsen neler dediğini yaz merak ederizzz :) Rabbim en hayırlısını bilir, dualarım sen ve bebişinle...
canım benim korkma.idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok karşılaşılan birşeymiş.Ben de çok defa ilaç kullandım tekrar tekrar oldu.En son 24 saate 1 almam gereken antibiyotiği 12 saatte 1 alınca enfeksiyon falan tertemiz.çok korkmuştuk bişi olur mu diye çok şükür bir sıkıntı olmadı ilacı yanlış kullandığımdan dolayı.Aklına öyle şeyler getirme canım ilacını iç tedavi ol birşey olmaz inş.
inşallah seninkini alırız bacım:)
Canım bende aynı durumdayım,catlagi geçtim isilik ve kaşıntı mahvetti beni,sudan çıkmıyorum.Doktordan geldim simdi alerji olmus,krem verdi.Umarım sizlamalarimi geçirir.
inşallah kendisi gelir sezaryen olmak zorunda kalmaz...kızlar herkese merhaba
cena dan haber aldım sizlerede haber vermemi istedi
ınternet bağlantısı olmadığından gelemiyormuş henüz doğurmamış bebişi 4 kilo olmuş doktor çatın uygun ama genede tehlikeli demiş bu 1-2 gün içinde
kendiliğinden gelmezse ilk doğum olduğu için riske edemeyiz demiş böyle giderse pazartesi sezeryan gününü konuşacaklarmış haberiniz olsun sizinde
Arkadaslar 30 Haziran'da oğlumu zorunlu epidural sezeryanla dünyaya getirdim..Annesinin deli gibi kaşınmasına neden olan puppp hastalığı yüzünden 2 hafta önceden aramıza katıldı..3750 gr ve 52 cm..Birden hayatım farklı bir boyuta geçti diyebilirim..Bundan öncesi yokmus gibi sanki..Ama sezeryan berbat bişey..O an hiçbirsey yok tabi ama sonrasında belinizi bile doğrultamıyorsunuz..Ne bebeğinize ne kendinize faydanız oluyor..Bugün 5. gün hala iki büklüm yürüyorum ağrı kesicinin etkisi geçince..Rabbim hepinize biran önce sağlıkla tattırsın inşaallah anneliği..
cnm en iri bebek de olsa doğum anında belli oluyor...ya işte bunu anlamıyorum ben buna takılıyorum yani...
Bebeğin inmediğini kanalda olmadığını başının büyük olduğunu usgde görmüyormu??
Görüpte niye normale alıyorlar.hadi biz çekelim ağrıyı ama bebeğe niye yaşatıyorlar bunu işler tersse direkt sezeryana almalılar bence
gittim geldim ...güzel haberlerle gel inşallah canım...teyzelerinden de selam götür
dediğim gibi usg ye göre hareket ederlerse doğum anında bizde ve bebek de olacak değişiklikleri hesaba katamayabilirler...kesinlikle riske almayarak en doğrusunu yapmışsın ama ark.ın da dediği gibi bunları önceden göremiyolar mı benim şu anki en büyük korkum işte senin yaşadıkların.. Ama tabi varmış bi hayır sonuçta çok şükür sağlıklı olmuş diğerinden de inş iyi haberlerle dönersin ...
cnm gözün aydın...arkadaslar 30 haziran'da oğlumu zorunlu epidural sezeryanla dünyaya getirdim..annesinin deli gibi kaşınmasına neden olan puppp hastalığı yüzünden 2 hafta önceden aramıza katıldı..3750 gr ve 52 cm..birden hayatım farklı bir boyuta geçti diyebilirim..bundan öncesi yokmus gibi sanki..ama sezeryan berbat bişey..o an hiçbirsey yok tabi ama sonrasında belinizi bile doğrultamıyorsunuz..ne bebeğinize ne kendinize faydanız oluyor..bugün 5. Gün hala iki büklüm yürüyorum ağrı kesicinin etkisi geçince..rabbim hepinize biran önce sağlıkla tattırsın inşaallah anneliği..
ben geldim.ne kadar salak bi insanım yaaa randevumuz 2.20 deymiş ben 2.40 sandım randevu geçince yer olmadığından yarına randevu verdiler.o kadar da eşimi çağırdım.gittik boş boş geldik geri.neyse hayırlısı....
Ben geldim.Ne kadar salak bi insanım yaaa randevumuz 2.20 deymiş ben 2.40 sandım randevu geçince yer olmadığından yarına randevu verdiler.O kadar da eşimi çağırdım.Gittik boş boş geldik geri.Neyse hayırlısı....
gittim geldim ...
Veeee evet bi sürpriz oldu sancıların var erken gelebilir dedi..
Sonra ameliyat günlerine baktı ve diğer günleri yoğun olduğundan sadece bi gün erken olsun dedi...
12 sine çekti günümüzü...
Kansızlığım fazla olduğu için ve tahliller fln için bi gün önce gel yatış yapıcaz dedi...
Uzun lafın kısası 11 i çarşamba ikindi gibi gideceğim...
Tahliller...
Kan takviyesi...
Vs....
112 sinde saat 9:30 civarları bi aksilik olmazsa kuzum u kucağıma almış olacağım...
dediğim gibi usg ye göre hareket ederlerse doğum anında bizde ve bebek de olacak değişiklikleri hesaba katamayabilirler...
[ı][sıze=2]merhabalar kızlar[/sıze][/ı]
[ı]sadece 20 dk geç gitmişsin araya 10 dk sıkıştıramamışlarmı zaten 10-15 dk sürüyor kontrol[/ı]
[ı][sıze=2]kozmatik günlerimiz aynı benden önce doğuracak görünüyorsun hayırlı olsun canım heyecanlandım bende doğurmak istiyorum:)[/sıze][/ı]
Arkadaslar 30 Haziran'da oğlumu zorunlu epidural sezeryanla dünyaya getirdim..Annesinin deli gibi kaşınmasına neden olan puppp hastalığı yüzünden 2 hafta önceden aramıza katıldı..3750 gr ve 52 cm..Birden hayatım farklı bir boyuta geçti diyebilirim..Bundan öncesi yokmus gibi sanki..Ama sezeryan berbat bişey..O an hiçbirsey yok tabi ama sonrasında belinizi bile doğrultamıyorsunuz..Ne bebeğinize ne kendinize faydanız oluyor..Bugün 5. gün hala iki büklüm yürüyorum ağrı kesicinin etkisi geçince..Rabbim hepinize biran önce sağlıkla tattırsın inşaallah anneliği..
Ben geldim.Ne kadar salak bi insanım yaaa randevumuz 2.20 deymiş ben 2.40 sandım randevu geçince yer olmadığından yarına randevu verdiler.O kadar da eşimi çağırdım.Gittik boş boş geldik geri.Neyse hayırlısı....
merhabalar kızlar,
03.07'de kızımız dünyaya geldi çok şükür. şu anda evdeyiz. emme durumları, göğüs ucu ağrıları vs durumları başladı. bir de bebeğim altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. bebişi olanlarda böyle bir durum var mı?
hadi bakalim hayirlisiyla almistir insallah bebegini kucagina:))merhabalar,
destiny555 e şu an suni sancı takıldı, saat 2 ye kadar bekliyecek olmassa sezeryana alıncak haber vermek istedim , herkese hayırlı doğumlar olsun inş.. bende teyze olarak heyecanlıyım sağlıkla gelsin inş. minik ceylin :)
Gozunaydin cnm, Allah anali babali buyutsun.slm kızlar ne zamandırgiremedim. ben ayın 28inde 37+6 dayken amniyo sıvımın çok azalması yüzünden epidural sezaryanla doğum yaptım. 2960 gr dünyaya geldi kızım. annelik bambaşkaymış kızlar,doğurmayanlar hiç korkmasın,ister normal olsun ister sezaryan,hepsi bir çırpıda geçiyor. çocuğunun aşkına düşüyorsun çünkü4.gününde kızımda 17.36 oranında sarılık bulundu.2gece ışın terapisi aldı. aslındabir şey yok. gözüne bir bant bağlayıp, küvözün içinde bekletiyorlar.tepesinde 3 tane florasan ışık. ama 3kere kan aldılardiye harap oldum ağlaya ağlaya sarılık oranını 9.12ye kadar düşürdüler.şimdi babası ve anneannesiyle yandaki sağlık ocağına gittiler topuk kanı vermeye.ben dayanamıyorum diye beni götürmediler.ben de balkonda hem onları bekliyorum, hem de fırsat bulmuşken sizeyazıyorum. çünkü benim yaramaz hiç göğsümden ayrılmıyor, fırsatvermiyor. 1 haftadır gecede toplam 1,5-2 saat uyuyorum,göğüslerimin uçları kanıyor, çatladı ama inanın hiiiiç umrumda değil aşık olmuş gibiyim. Allah hepinizesağlıklı bir şekildekucağınıza almayı nasip etsin.benimkiler geliyor,ben kaçtım,öptüm bye
Bendede ayni durum vardi ilac verdi doktorum, ilaclarin bebege bir etkisi olmaz korkmadan kullanabilirin dedi. Yarin tekrar kontrole gtcem, bakalim tekrardan tahlil yapilir heralde. Bence korkulacak bir durum dgil sende moralini bozmakızlar dün sancım çok oldu hastaneye gittik nst de sancı çıkmadı idrar tahlili falan yaptık enfeksiyon çıktı doktor ilaç verdi doğumda çocuğa geçmesin diye ama benim hamileliğin en başında enfeksiyonum vardı ilaç kullandım geçmedi çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ben sezeryan istiyorum çünkü çocuğun kafasıda büyükmüş gelişimide haftasından büyük gidiyor normal doğum olursa ya enfeksiyon kaparsa yada başka talihsizlikler olursa diye düşünüp duruyorum siz olsaydınız ne yapardınız düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim