- 25 Haziran 2012
- 1.859
- 100
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.621
canım benim paşam son 2 3 haftadır sinir ediyor beni
yiyorum yiyorum o az alıyor baştan önde gidiyordu doktor şişko bebek olacak demişti hatta...
şimdi tutturdu fit olcam diye,100er gr alıyor her hafta haspam
2900 olmuşuz dün gittik kontrole,çok şükür sağlıklıyız,çok hareketliyiz uyutmuyor bile kuzum
seninki nasıl ilknurcum?normal doğuma engel bişeyin yok dimi??
canım o konuda hiç sıkma canını benimki için de 9 ay boyunca hep önden gidiyo iri olacak gibi şeyler söyledi 20 gün önceki kontrolü ile dünkü kontrolü arasında sdc 100 gr artmış bende endişe ettim ilkten ama sonra kolay doğar falan diye kendimi avuttum :) sağlıklı olsunlar da kilo hiiç mühim değil emince toparlarlar bir çabuk inş..
canım benim paşam son 2 3 haftadır sinir ediyor beni
yiyorum yiyorum o az alıyor baştan önde gidiyordu doktor şişko bebek olacak demişti hatta...
şimdi tutturdu fit olcam diye,100er gr alıyor her hafta haspam
2900 olmuşuz dün gittik kontrole,çok şükür sağlıklıyız,çok hareketliyiz uyutmuyor bile kuzum
seninki nasıl ilknurcum?normal doğuma engel bişeyin yok dimi??
merhaba hanımlar.Biz doktor kontrolümüzden geldik.Bugün 39+5 günlüğüz nst de sancılar 95 - 100 lerde ve 8 dk aralıklarla.Doktorumuza gösterdik ooo sancılar başlamış dedi.Hissettin mi dedi evet karnımda kasılma olarak hissettim dedim.Kasılma yükseldikçe kasıklarımda da sancı hissettim.Hemen masaya aldı açılma var mı bakalım dedi.Hayret birşey bu kadar sancıya rağmen hiç açılma yok rahim ağzı tamamen kapalı dedi.(ben de uzun zamandır düzenli sancı çıkıyor). Öğleden sonra 2.40 a detaylı ultrason için randevu verdi.Bebeğin sağlık durumu iyiyse bekleriz dedi.Şu an karar aşamasındayız ultrason sonucuna göre bir yol belirleyeceğiz dedi.Dua edin kızlar bebeğime kavuşmak için çok sabırsızım ama bir yandan da korku sarmaya başladı.HAyırlısı olsun bakalım...
merhaba hanımlar.Biz doktor kontrolümüzden geldik.Bugün 39+5 günlüğüz nst de sancılar 95 - 100 lerde ve 8 dk aralıklarla.Doktorumuza gösterdik ooo sancılar başlamış dedi.Hissettin mi dedi evet karnımda kasılma olarak hissettim dedim.Kasılma yükseldikçe kasıklarımda da sancı hissettim.Hemen masaya aldı açılma var mı bakalım dedi.Hayret birşey bu kadar sancıya rağmen hiç açılma yok rahim ağzı tamamen kapalı dedi.(ben de uzun zamandır düzenli sancı çıkıyor). Öğleden sonra 2.40 a detaylı ultrason için randevu verdi.Bebeğin sağlık durumu iyiyse bekleriz dedi.Şu an karar aşamasındayız ultrason sonucuna göre bir yol belirleyeceğiz dedi.Dua edin kızlar bebeğime kavuşmak için çok sabırsızım ama bir yandan da korku sarmaya başladı.HAyırlısı olsun bakalım...
şu anlık yok canım benmkide başlarda çok zayıftı 3066 olmuş doktor iyi dedi
ayrana yüklendim meyev çok yiyorum ondanmıo acaba
yok canım şuanlık hiç bişe gözükmüyor normal diyor bakalım
bdtler aynı ilknur bakalım hangimiz önce doğurcaz
gerçi benimki pek bi sabırsız ama...
sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah hayırlısıyla hemencecik doğuururursun canım
Eki Görüntüle 458481
dün salıncağımızı da aldık teyzelerimiz,artık onda sallanırız annemizde işini yemeğini yapar
evet yabendede ben sabırsızım gebercem heycandan doğursamda kurtulsam offf
bence sen doğurursun ben ağustosa felan kalırım
Ben de doğurmayı beceremeyenler kervanındanım.5 defadır açılma var mı diye kontrol ediliyorum ama yok.Silme bile yok tamamen kapalı diyo doktor.Herşey normalse 1 hafta daha bekleriz demişti geçenlerde beklemek hem korkutuyor , hem biraz rahatlatıyor.İnşallah bizim için hayırlısı ne ise o olsun... Eşimi bekliyorum gelsin de gideceğiz bakalım hastaneye takrar...
bendede tam tersi ben doldursun gününü diyorum o gelmek istiyor 35te geliyordu nerdeyse...
şimdi gelmesin diye korkudan kalkmıyorum bileparmağında oynatıyor beni
kızlar dün sancım çok oldu hastaneye gittik nst de sancı çıkmadı idrar tahlili falan yaptık enfeksiyon çıktı doktor ilaç verdi doğumda çocuğa geçmesin diye ama benim hamileliğin en başında enfeksiyonum vardı ilaç kullandım geçmedi çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ben sezeryan istiyorum çünkü çocuğun kafasıda büyükmüş gelişimide haftasından büyük gidiyor normal doğum olursa ya enfeksiyon kaparsa yada başka talihsizlikler olursa diye düşünüp duruyorum siz olsaydınız ne yapardınız düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim