2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tatlımmm gözün aydın rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin kızını darısı hayırlısı ile kuzucuklarını bekleyen tüm hamişlerin başına inşallahhh

cnm çok güzel ...
kuzuna erkenden kavuştun...
ayrıntılı hikayeni doğum hikayeleri tpiğinde bekliyoruz...
RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN KUZUCUNU...

selam kızlar...
azaldık mı ne bana mı öyle geldi yoksa??
ya benim aklıma takılan bişi var,37.haftadayız daha normal mi yapıcam sezeryan mı belli değil
doktorum normal istediğimi biliyor ama herşeyin elverişli olduğunu söylemek için daha erken diyor bende doğumumun bi anda başlayıp sancı çekip sezeryana girmek istemiyorum yani eğer normal doğuramayacaksam...
38i mi bekliyor ne dersiniz :44: :44:

Destnyy doğumda...
Allahım bir avazda kurtarsın inşallah...
Ay yaa ne heyecaznlı birileri doğuma girdikçe benimkinin de yaklaştığını hissediyorum...
öğleden sonra dr randevumuz var...
Belli mi olur belki doğumumu öne alırlar:)

cnm normal doğum için 41+3 ü bekledim...
Sancı dersen 10 saati geçik sancı çektim...
Açılma dersen 7.5-8 cm açılmam vardı...
Sonra genel anestezi ile sezeryan oldum...
Pişman mıyım?
Asla hatta ikincidede o sancıları çekme şansım olsa yine denerim...
Mazoşist değilim ama dünyanın en güzel acısı...
Dünyanın en güzel duygusu...
Sancıların bebeğe ve bana güç kattığına inanıyorum...
Aynı bi kelebeğin oluşmak için zorlanrak hatta hayatının en zor anlarını yaşayarak o muhteşem yaratığa dönüşmesi gibi...
Yani bekleyip o sancıyı çekip,sezeryana girsen bile emin ol pişman olmayacaksın...
Hatta hayatında iyiki dediğin en harika duygun bu olacak diyorum gönül rahatlığıyla...

benmde diğer hafta tam 37+6 da çağırdı doğumu belirlicekmiş ilk defa gittim doğumu sizde yapcam dedim
adam aynen şöyle dedi ben sezeryan yaptırmıyorum çok çok çok zor bir ihtimal eğer sezeryan yapcam diyorsanız başka doktora gidin dedi

benle adam pazarlık etti ve çok hoşuma gitti bence doktor kendini belli ediyor

38 ni bekliyor

neden sezeryana alınman gerekti gerçi sen pişman değilsin ama ben de bu durumdan çok korkuyorum merak ettim :S

canım ağrıda acıda değilim... hatta herşey doğru gitsin normal yapayım istiyorum
dediğin gibi onu gelişini hissetmek istiyorum onu görmek istiyorum
Ama ya normal doğuma uygun değilsem diye düşündüm demekki o kadar sancı ağrın çeksende sezeryana alıyorlar yani direkt

neden sezeryana alınman gerekti gerçi sen pişman değilsin ama ben de bu durumdan çok korkuyorum merak ettim :s

ittirdiler bastırdılar bizimki inmedi...
Vakumla çekmek içinde başı baya büyük dedi...
(ki ilk kontrolunde sağlık ocağındaki ebede başını ölçünce maşşallah çok zeki olcak bu nasıl kafa diye dalga geçmişti):)
sıkışma ihtimali çok yüksek suyunda baya gitti tehlikeye atmayalım dedi...
Ben gene kabul etmiyodum ama eşim,annem ve kayınvalidemde aynı yönde baskı yapıp "bişey olursa kendini affetmessin bak" diye telkin de bulununca daha fazla direnemedim...

heralde 38i bekliyorlar,bende keşke keder sezeryan istemiyorum doktorumda öyle

dün kadının teki ağrımıda sızımıda çektim sezeryan oldum diyordu doğruymuşdemekki

valla yaşamadan bunu bilemezsiniz...
Ama daha öncede bi kaç kere yazmıştım...
Her sancıda bebeğim annesine kavuşmak istiyor...
Ha gayret olacak başaracağız...
Sen ve ben...
Sadece ikimiz bunu başarabiliriz diyerek mutlu oluyordum...
Düşünsenize 9 ay büyümesini sessiz sedasız sizden haberdar olmadan tamamlayan tuhaf bi varlık sizin varlığınızı hissediyor,ona bi konut veriliyor ve oda size kavuşmak için harekete geçiyor...
Ikiniz birlikte yaptığınız ilk aktivitenz...
Dünyanın en güzel varlığına sahip olacaksınız...
Tabiki kolay olmayacak...
Ve olunca sıfır herşey unutuluyor...
Ama herşey...

ya işte bunu anlamıyorum ben buna takılıyorum yani...
bebeğin inmediğini kanalda olmadığını başının büyük olduğunu usgde görmüyormu??
görüpte niye normale alıyorlar.Hadi biz çekelim ağrıyı ama bebeğe niye yaşatıyorlar bunu işler tersse direkt sezeryana almalılar bence

valla canım ben can atıyorum normal olsun felan diye doğurmak için bakalım ksımet bi şekilde çıkcak bu çocuklar

ben dün o soruyu sordum acil doğuam gidince direk doğuma alıyorlar hani ultrason felan çekmiyorlar sanırım ne gelirse doğurtuyorlar

üst komşunun bebeğini ters doğurttular düşünnn kadın ölüyorduu

senle günlerimiz aynı sanırım :) senin bebiş nasıl burburum

canım benim paşam son 2 3 haftadır sinir ediyor beni
yiyorum yiyorum o az alıyor baştan önde gidiyordu doktor şişko bebek olacak demişti hatta...
şimdi tutturdu fit olcam diye,100er gr alıyor her hafta haspam
2900 olmuşuz dün gittik kontrole,çok şükür sağlıklıyız,çok hareketliyiz uyutmuyor bile kuzum
seninki nasıl ilknurcum?normal doğuma engel bişeyin yok dimi??

kesinlikle riske almayarak en doğrusunu yapmışsın ama ark.ın da dediği gibi bunları önceden göremiyolar mı benim şu anki en büyük korkum işte senin yaşadıkların.. ama tabi varmış bi hayır sonuçta çok şükür sağlıklı olmuş diğerinden de inş iyi haberlerle dönersin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…