2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim paşam son 2 3 haftadır sinir ediyor beni :KK1:
yiyorum yiyorum o az alıyor baştan önde gidiyordu doktor şişko bebek olacak demişti hatta...
şimdi tutturdu fit olcam diye,100er gr alıyor her hafta haspam:KK1:
2900 olmuşuz dün gittik kontrole,çok şükür sağlıklıyız,çok hareketliyiz uyutmuyor bile kuzum
seninki nasıl ilknurcum?normal doğuma engel bişeyin yok dimi??

canım o konuda hiç sıkma canını benimki için de 9 ay boyunca hep önden gidiyo iri olacak gibi şeyler söyledi 20 gün önceki kontrolü ile dünkü kontrolü arasında sdc 100 gr artmış bende endişe ettim ilkten ama sonra kolay doğar falan diye kendimi avuttum :) sağlıklı olsunlar da kilo hiiç mühim değil emince toparlarlar bir çabuk inş..

canım o konuda hiç sıkma canını benimki için de 9 ay boyunca hep önden gidiyo iri olacak gibi şeyler söyledi 20 gün önceki kontrolü ile dünkü kontrolü arasında sdc 100 gr artmış bende endişe ettim ilkten ama sonra kolay doğar falan diye kendimi avuttum :) sağlıklı olsunlar da kilo hiiç mühim değil emince toparlarlar bir çabuk inş..

benimde 2 3 hafta üst üste olunca canım sıkıldı canım,doktorumuza ısrarla sordum hatta herşey normalmi diye....
ilk aklıma gelen plasenta yaşlanması oldu allah korusun ama hareketleri çok güzel maşallah o olamaz dedik...
sonra doktorum genetik olduğunu söyledi ilk başta annesi gibi olacaktı şişko şişko doğacaktı,sonra babası gibi olmaya karar verdi heralde babamızda 3 klio doğmuş:KK1:

merhaba hanımlar.Biz doktor kontrolümüzden geldik.Bugün 39+5 günlüğüz nst de sancılar 95 - 100 lerde ve 8 dk aralıklarla.Doktorumuza gösterdik ooo sancılar başlamış dedi.Hissettin mi dedi evet karnımda kasılma olarak hissettim dedim.Kasılma yükseldikçe kasıklarımda da sancı hissettim.Hemen masaya aldı açılma var mı bakalım dedi.Hayret birşey bu kadar sancıya rağmen hiç açılma yok rahim ağzı tamamen kapalı dedi.(ben de uzun zamandır düzenli sancı çıkıyor). Öğleden sonra 2.40 a detaylı ultrason için randevu verdi.Bebeğin sağlık durumu iyiyse bekleriz dedi.Şu an karar aşamasındayız ultrason sonucuna göre bir yol belirleyeceğiz dedi.Dua edin kızlar bebeğime kavuşmak için çok sabırsızım ama bir yandan da korku sarmaya başladı.HAyırlısı olsun bakalım...

canım benim paşam son 2 3 haftadır sinir ediyor beni :KK1:
yiyorum yiyorum o az alıyor baştan önde gidiyordu doktor şişko bebek olacak demişti hatta...
şimdi tutturdu fit olcam diye,100er gr alıyor her hafta haspam:KK1:
2900 olmuşuz dün gittik kontrole,çok şükür sağlıklıyız,çok hareketliyiz uyutmuyor bile kuzum
seninki nasıl ilknurcum?normal doğuma engel bişeyin yok dimi??

şu anlık yok canım benmkide başlarda çok zayıftı 3066 olmuş doktor iyi dedi
ayrana yüklendim meyev çok yiyorum ondanmıo acaba :KK9:
yok canım şuanlık hiç bişe gözükmüyor normal diyor bakalım :KK49:

kızlar belimde adet sancısı tarzında ince bi ağrı var artık psikopata bağladım acaba bu ağrı belirti olabilirmi diye
normal doğumu beklemek ne zormuş yaaaa :KK14:

merhaba hanımlar.Biz doktor kontrolümüzden geldik.Bugün 39+5 günlüğüz nst de sancılar 95 - 100 lerde ve 8 dk aralıklarla.Doktorumuza gösterdik ooo sancılar başlamış dedi.Hissettin mi dedi evet karnımda kasılma olarak hissettim dedim.Kasılma yükseldikçe kasıklarımda da sancı hissettim.Hemen masaya aldı açılma var mı bakalım dedi.Hayret birşey bu kadar sancıya rağmen hiç açılma yok rahim ağzı tamamen kapalı dedi.(ben de uzun zamandır düzenli sancı çıkıyor). Öğleden sonra 2.40 a detaylı ultrason için randevu verdi.Bebeğin sağlık durumu iyiyse bekleriz dedi.Şu an karar aşamasındayız ultrason sonucuna göre bir yol belirleyeceğiz dedi.Dua edin kızlar bebeğime kavuşmak için çok sabırsızım ama bir yandan da korku sarmaya başladı.HAyırlısı olsun bakalım...

sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1:

inşallah hayırlısıyla hemencecik doğuururursun canım :KK16:

senin ve bebeğin için inşallah hayırlısı nasip olur canım,normal sezeryan önemli değil sağlıkla gelsinlerde...

şu anlık yok canım benmkide başlarda çok zayıftı 3066 olmuş doktor iyi dedi
ayrana yüklendim meyev çok yiyorum ondanmıo acaba :KK9:
yok canım şuanlık hiç bişe gözükmüyor normal diyor bakalım :KK49:

benim yediğim meyvenin haddi hesabı yok,ayran her gün mutlaka süt desen öyle....
ama ben artık genetik olduğuna karar verdim,doktorda böyle olursa rahat doğurursun dedi:1

$salıncak.jpg

dün salıncağımızı da aldık teyzelerimiz,artık onda sallanırız annemizde işini yemeğini yapar :KK1:

sendemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :KK1:

inşallah hayırlısıyla hemencecik doğuururursun canım :KK16:

Ben de doğurmayı beceremeyenler kervanındanım.5 defadır açılma var mı diye kontrol ediliyorum ama yok.Silme bile yok tamamen kapalı diyo doktor.Herşey normalse 1 hafta daha bekleriz demişti geçenlerde beklemek hem korkutuyor , hem biraz rahatlatıyor.İnşallah bizim için hayırlısı ne ise o olsun... Eşimi bekliyorum gelsin de gideceğiz bakalım hastaneye takrar...

evet ya :KK9: bendede ben sabırsızım gebercem heycandan doğursamda kurtulsam offf:KK1:

bence sen doğurursun ben ağustosa felan kalırım :KK5:

bendede tam tersi ben doldursun gününü diyorum o gelmek istiyor 35te geliyordu nerdeyse...
şimdi gelmesin diye korkudan kalkmıyorum bile :KK1: parmağında oynatıyor beni

Hadi hayirlisi bakalim. İnsallah saglikla kucagina alirsin bebegini.

Ben de doğurmayı beceremeyenler kervanındanım.5 defadır açılma var mı diye kontrol ediliyorum ama yok.Silme bile yok tamamen kapalı diyo doktor.Herşey normalse 1 hafta daha bekleriz demişti geçenlerde beklemek hem korkutuyor , hem biraz rahatlatıyor.İnşallah bizim için hayırlısı ne ise o olsun... Eşimi bekliyorum gelsin de gideceğiz bakalım hastaneye takrar...

hadi canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin hemen yaz

bendede tam tersi ben doldursun gününü diyorum o gelmek istiyor 35te geliyordu nerdeyse...
şimdi gelmesin diye korkudan kalkmıyorum bile :KK1: parmağında oynatıyor beni

ben nasıl erken getirebilirim diye uğraşıyorum :KK9:

oynadıkça kasıklarıma ağrı vuruyor bacaklrıma bugunde çok akıntım var karnımda ağrıyor gecveden beri :KK43:

kızlar dün sancım çok oldu hastaneye gittik nst de sancı çıkmadı idrar tahlili falan yaptık enfeksiyon çıktı doktor ilaç verdi doğumda çocuğa geçmesin diye ama benim hamileliğin en başında enfeksiyonum vardı ilaç kullandım geçmedi çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ben sezeryan istiyorum çünkü çocuğun kafasıda büyükmüş gelişimide haftasından büyük gidiyor normal doğum olursa ya enfeksiyon kaparsa yada başka talihsizlikler olursa diye düşünüp duruyorum siz olsaydınız ne yapardınız düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

sancıların çok güzel çıkmış az hissetmen de ağrı eşiğinin yüksek old gösterebilir inş öyledir az acıyla kurtulursun ben de çok merak ettim şu ultrason sonuçlarından sonra hastanede kalman gerekmez de eve gelirsen neler dediğini yaz merak ederizzz :) Rabbim en hayırlısını bilir, dualarım sen ve bebişinle...

kızlar dün sancım çok oldu hastaneye gittik nst de sancı çıkmadı idrar tahlili falan yaptık enfeksiyon çıktı doktor ilaç verdi doğumda çocuğa geçmesin diye ama benim hamileliğin en başında enfeksiyonum vardı ilaç kullandım geçmedi çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ben sezeryan istiyorum çünkü çocuğun kafasıda büyükmüş gelişimide haftasından büyük gidiyor normal doğum olursa ya enfeksiyon kaparsa yada başka talihsizlikler olursa diye düşünüp duruyorum siz olsaydınız ne yapardınız düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

canım benim korkma.idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte çok karşılaşılan birşeymiş.Ben de çok defa ilaç kullandım tekrar tekrar oldu.En son 24 saate 1 almam gereken antibiyotiği 12 saatte 1 alınca enfeksiyon falan tertemiz.çok korkmuştuk bişi olur mu diye çok şükür bir sıkıntı olmadı ilacı yanlış kullandığımdan dolayı.Aklına öyle şeyler getirme canım ilacını iç tedavi ol birşey olmaz inş.

X