- 18 Şubat 2011
- 529
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.581
Ayy canım çok iyi anlıyorum seni,bende aynıyım ne açılmam var ne sancım senin beniş kaç kilo şu anda...
Gunaydinn.. İnanilmaz kabuslar gordum doktorum beni kovaliyordu sezeryan yapicam diye. Bende kaciyorum olmucam hic degilse epidural yada spinal olurum asla genel anestesi olmam diye. Uyaninca cok komik geldi. Ruyada cok korkmustum. Cok guldum sabah sabah yaa:)) bugunde dogurmayi becereme sanada günaydın valla bende gece kabuslar gördüm hastane kokusu sedye sesleri ahlayan vahlayan sezeryan olan ...birde sezeryan olmak için sıra bekleyen ben...Allah yardımcımız olsun...
hadı 2. olsa derim ki rahim alıskın doguma . 2. dogumlar cok daha kolay olur derler ama ilki ve 4 kılo olması beni bıraz tereddute dusuruyo bıtanem
Bnm catima bakti pek de genis sayilmaz biraz dar ama uzunsun ve bebegin 3200 falan dogurursun dedi persembeye kadar dogmazsa cuma 8.30 da gel ya normal ya sezeryan dogurturuz dedi ama sezeryanda gonlu yok dr bakalim yarin ak mi kra mi belli olacak .... Hepimizin hakkinda hayirlisi
benim bebiş 3800 dü salı günü.. doktor 3.600-3.800 arası doğar dedi..
canım bence sende hemen karar werme gününü doldur bakalım. belki kendiliğinden sancın suyun gelir pırt diye doğuruwerirsin. Rabbimden umut kesilmez.. ben son güne kadar bekledim we sancımı cekicem, olmazsa sezeryan olucam. en azından elimden geleni yaptım dicem..
seni anlıyorum kilo konusunda korkuyosun ama ne kilolu cocuklar doğuranlar war, kısmet işi.. ayrıca çatın müsaittir belki, belki bebiş kanla hemencecik iner.. haziran annelerinde günün doldurup sezeryana gideceği gece normal doğuran arkadaslar war.. son ana kadar belli olmuyo.. korkma dua et bol bol we oluruna bırak bence..
epidural düşünüyomusun ??
Miniciğim bencede acele etme gününü doldur...
Sonra pişman olursun,yurt dışında ikinci yada 3. De sezeryan sonrası normal var bu sefer olmadı bi sonrakine olur diosun...
Ama malesef burda bi kere sezeryan olunca dönüşü yok..
Eğer beklemezsen aklında hep acaba yapabilirmiydim sorusu kalacak...
Banada oğlumda 4 ü geçecek dediler,günü geçiyor ddediler...
Hatta dr alalım diye baya ısrar etti ama ben bebeğim bi belirti göztermeden gelmek istemeyen bebeği zorla yerinden çıkarmayacağım dedim 41+3 de suyum geldi...
Bebeğim 3790 gr doğdu...
Yani zaten baya bi oynuyo onların dedikleri kiloya göre...
Yani bide şöyle düşün haziran annelerinede baksan,mayısada normali bekleyen bebekler hep 40+lı günlerden sonra geldiler...
Kısacası zaten önce gelmeye çalışan bi bebek olmuyo o saate kadar...
kızlar 40 haftamı salı günü dolduruyorum yani 10 temmuzda.Dün bütün evimi güzelce temizlettim,sonrada kuaföre gittim artık her yer tertemiz:)Sabah doktora gittim çatı muayenesi vardı,sizi korkutmak istemiyorum ama o nasıl bişey ya offf offfnstde sancım 96lara çıktı ,2 cmde açılmam varmış.Doktorum cumartesi ve pazar yokmuş.Yarın gel yatışını yapalım sancı veririz dedi.Ama bebeğimin kafası doğum kanalında değil sağa doğruymuş o kadar sancıyı çekicem kanala girmezse sezeryan olucam daha suyum günüm falanda gelmedi,Ay çok kafam karışık,doktorum istersen bekleyebilirsinde diyo ama ya cumartesi ya da pazar suyum gelirse yeni doktormu bulmaya gitcem.Şimdi koltuk örtülerimi falan makineye attım.Çamaşırlarımız var yıkatıp,bugun onları ütülicem .Çok gerginim nolcak bilmiyorum
kızlar benim artık ellerim ayaklarım hiç şişmıyor 10 gundur .. acaba neden ?? son zmanlarda şişmesi lazımdı bildiğimm
kızlar benim artık ellerim ayaklarım hiç şişmıyor 10 gundur .. acaba neden ?? son zmanlarda şişmesi lazımdı bildiğimm
herkese günaydınnn.. umarım güzel bir gün olur.. bugün kimlerin doğum haberini alacaz bakalım?? bence herkesler doğuracak bi ben kalcam burlarda yakında, öyle hissediyorum.. baksanıza şimdi bile kaç kişiyiz zaten...
merhabalar,
destiny555 e şu an suni sancı takıldı, saat 2 ye kadar bekliyecek olmassa sezeryana alıncak haber vermek istedim , herkese hayırlı doğumlar olsun inş.. bende teyze olarak heyecanlıyım sağlıkla gelsin inş. minik ceylin :)
ahhh kızlar ahhh cok zormus annelik..
bunu daha doğuramamış 40+4 deki biri olarak söylüyorum :)
hiç açılmam yok.. kendi sancılarım war ama nst de cıkmıyo. resmen kısır döngü yasıyodum 2 haftadır.. en son doktorumuz cuma günü sabah 9 da yatış werdi.. suni sancıyla başliycaz bakalım.. insallah normal yollarla gelir benim inatcı oğlum..
bi doğsun kıç baş kalmıycak ısırılmaktan..
bakmayın aslında cok stresli we sinirliyim..
karnım son 3 gündür öyle bi çatlamışkii ölüyorum acısından.. alt tarafı cok fena. sanırım gittikçe aşağıya iniyo bu sıpa mahwetmiş karnımılierac felan hikaye.. olucaksa oluyo kendimden biliyorum yapmadığım sey kalmadı..
sıcaklardan we ağırlıktan sanırım wücudum hep isilik olmus kıpkırmızı kabardı kaşınıyo
kiii 11 kilo aldım ona rağmen bu kadar catlak inanamıyorumçatlağı gectim acısı cok fena dindiremiyorum
Hayırlısıyla cuma günü bi alsaydım bebeğimi kucagıma insallah..
coğu arkadas doğurmus bebekleriyle uğraşırken biz böyle elimiz böğğrümüzde bekliyoruzzzz
hepinizin dualarına sığınıyorum.. Rabbim size de kolaylıklar wersin insallah.. hepimiz bi awazda kurtulalım