2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Berat kandiliniz mubarek olsn kizlar ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize

Amin canım inşallah hepimize hayırlı kandiller hayırlı doğumlar inşallah...Canım ya senin de beklenen doğum tarihin gelmiş doğum konusunda ne dedi doktorun,benim sancın kanaman ya da suyun gelene kadar bekleyelim dedi normal doğum için ben de o kadar beklemek istemiyorum bi de anlattığım gibi kızım tombiş napacağımı şaşırım,sen ne karar verdin...

benımde oyle ama beni en cok karın agrısı zorluyor[/QUOTE]

benim belim ve kasıklarım akşam başladı bide karnım taş gibi oluyor korkuyorum erken doğurcam diye:18:

offf offffffffffffffffff
bide ben doğursam hayırlısıyla
sancı çekiyorum ama gelen giden yok

Ayy canım çok iyi anlıyorum seni,bende aynıyım ne açılmam var ne sancım senin beniş kaç kilo şu anda...

benımde oyle ama beni en cok karın agrısı zorluyor

benim belim ve kasıklarım akşam başladı bide karnım taş gibi oluyor korkuyorum erken doğurcam diye:18:[/QUOTE]

hıh bende de aynı işte belim kasıklarım ve karın bölgem
kaç haftalıksın canım

şahsen kendı adıma konusuyorum . 4 kılo bir bebegı normal dogurmak istemezdim .. neden diye sorarsan doktorum bebegın 3700 den buyukse normal dogurma kendını zorlama sezeryan ol demiştı de ondan dolayı kuzum . haa sorarsan ben 4600 aablam 4800 mu ne dogmus normal hemide... gunu gecırmek benı dusundurur ayrıca 40+0 a kadar geldı geldı gelmedı yoksa hemen sezeryan olurdum

benim belim ve kasıklarım akşam başladı bide karnım taş gibi oluyor korkuyorum erken doğurcam diye:18:

hıh bende de aynı işte belim kasıklarım ve karın bölgem
kaç haftalıksın canım[/QUOTE]

Son adet tarihime göre 37+1 günlük ama benim adet düzensizliğimden geç döllenme olmuş bir hafta geriden geliyor bebek aslında şuanda ultrasona göre 36+1 günlük

Canım benim ben de senin gibi düşünüyorum sanırım bu cumartesi için gün alıcam sezeryan için çünkü korkuyorum kızım tombiş diye,bi de cuamrtesi ye kadar daha da büyücekkkkk....

Arkadaşlar doktorunuzla görüşmüşsünüzdür doğumla ilgili,benim yaşadıklarıma yorum yaparmısınız lütfen merak ediyorum görüşlerinizi...

arkadaşım maaşallah bebişine gerçekten 4000 den fazlası biraz zorlar ama doktorunada güvenmek lazım bir taraftanda çatı muayenesi hiç olmadım diyosun ne biliim senin durum biraz karışık gibi sen genede gününü bekle bakalım olmazsa sezeryan olursun bence hem içinde uhde kalmaz olmadı sezeryan oldum dersin benim ilk kızımda öyle olmuştu sancıda çektim sezeryanda oldum ama içim rahat en azından normal olmayınca sezeryan oldum diyorum en azından birde ilki sezeryan olunca diğerinde de sezeryan olman lazım onuda düşün derim

günaydın arkadaşlar güzel bir gün hepimizin olsun . Dün gece hepimiz için dua ettimm Allah kabul eder inşşnasılsınız kızlar uyanın bakalım sabah oldu
ama yokk yokk uyanmayın zaten son gunlerımız uyuyunn . oğlanın mideme attığı uçan tekme ile uyandımm . Allahım zaten yanımda bir tane uyuyor horlamasıyla deprem etkisi yaratıyor bide oğlu çıktı başıma cüneyt arkın gibi her neyse geveze basladım bu gune yıne hayır olsun inş....

Bnm catima bakti pek de genis sayilmaz biraz dar ama uzunsun ve bebegin 3200 falan dogurursun dedi persembeye kadar dogmazsa cuma 8.30 da gel ya normal ya sezeryan dogurturuz dedi ama sezeryanda gonlu yok dr bakalim yarin ak mi kra mi belli olacak .... Hepimizin hakkinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…