- 27 Aralık 2011
- 3.436
- 2
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.561
aminn canım senınde cok az vaktin var vallahi...Berat kandiliniz mubarek olsn kizlar ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize
benımde oyle ama beni en cok karın agrısı zorluyorBu gece belim ağrıyor ya
Berat kandiliniz mubarek olsn kizlar ins hepimiz saglikla kavusuruz bebeklerimize
ahhh kızlar ahhh cok zormus annelik..
bunu daha doğuramamış 40+4 deki biri olarak söylüyorum :)
hiç açılmam yok.. kendi sancılarım war ama nst de cıkmıyo. resmen kısır döngü yasıyodum 2 haftadır.. en son doktorumuz cuma günü sabah 9 da yatış werdi.. suni sancıyla başliycaz bakalım.. insallah normal yollarla gelir benim inatcı oğlum..
bi doğsun kıç baş kalmıycak ısırılmaktan..
bakmayın aslında cok stresli we sinirliyim..
karnım son 3 gündür öyle bi çatlamışkii ölüyorum acısından.. alt tarafı cok fena. sanırım gittikçe aşağıya iniyo bu sıpa mahwetmiş karnımılierac felan hikaye.. olucaksa oluyo kendimden biliyorum yapmadığım sey kalmadı..
sıcaklardan we ağırlıktan sanırım wücudum hep isilik olmus kıpkırmızı kabardı kaşınıyo
kiii 11 kilo aldım ona rağmen bu kadar catlak inanamıyorumçatlağı gectim acısı cok fena dindiremiyorum
Hayırlısıyla cuma günü bi alsaydım bebeğimi kucagıma insallah..
coğu arkadas doğurmus bebekleriyle uğraşırken biz böyle elimiz böğğrümüzde bekliyoruzzzz
hepinizin dualarına sığınıyorum.. Rabbim size de kolaylıklar wersin insallah.. hepimiz bi awazda kurtulalım
benımde oyle ama beni en cok karın agrısı zorluyor
şahsen kendı adıma konusuyorum . 4 kılo bir bebegı normal dogurmak istemezdim .. neden diye sorarsan doktorum bebegın 3700 den buyukse normal dogurma kendını zorlama sezeryan ol demiştı de ondan dolayı kuzum . haa sorarsan ben 4600 aablam 4800 mu ne dogmus normal hemide... gunu gecırmek benı dusundurur ayrıca 40+0 a kadar geldı geldı gelmedı yoksa hemen sezeryan olurdumKızlar bu saatte kalabalık olmanıza çok sevindim,çünkü size bi sorum olacak,biraz doğum tedirginliği başladı...Bana yardımcı olun lütfen...
Doğumlar başlamış ne güzel çok sevindim,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar...Ben bugün 5 temmuz itibariyle 39+5 teyiz 40. haftamız dolmak üzere, 2 gün önce pazartesi günü doktorumuza muayene olduk bebişim 4 kilo 43 gr dı,maşallah kızıma,doktorum bu arada normal doğum yanlısı,bende korkuyorum tombiş olduğu için normal olmasından,sonra çatı muayenesini sordum bebek pelviz kemiğine tam yerleşmiş o yüzden çatı muayenesi şimdi yapmaya gerek yok dedi,pazartesiye kadar bekleyelim dedi,ben de sezeryan mı olsa diye endişe etmeye başladım...Üstelik pazartesi günü 9 ay 12 günlük oluyoruz,bu cumartesi günümüz doluyo,bi de üstüne üstlük bebeğim tombiş olunca pazartesiye kadar beklesem bebek 4.5 - 5 kiloya yakın olacak dedim doktora o zaman yine sezeryan olacak dedim,doktorum korkma dedi kilolu bebek de normal doğar dedi,ama ben çok tedirginim...Aslında doktoruma çok güveniyorum ama yine de aklımda kalmasın diye bugün bi başka doktora daha gittim,o da 4.100 gr dedi iri bi bebek maşallah dedi,ben de normal olabilir mi dedim alttan bakmam lazım dedi,bende suyum gelir belki diye izin vermedim sen bilirsin dedi doktor da ama en azından kızımın tombişliği onaylanmış oldu...Şimdi sezeryan olmaya karar verdim gibi ama yine de karar veremiyorum,günümün geçmesini de istemiyorum...Bi de bu arada bu güne kadar hiç çatı muayenesi olmadım yani normal doğuma vücudum uygun mu değil mi bilmiyorum hala, onun da endişesi var üzerimde...İşte böyle kızlar şimdiki düşüncem yarın doktoruma tekrar gidip cumartesiye sezeryan tarihi almak,sizin de düşüncenizi almak istiyorumi lütfen yardım edin kızlar fikir verin bana....
benim belim ve kasıklarım akşam başladı bide karnım taş gibi oluyor korkuyorum erken doğurcam diye:18:
yorgunum ama yine uyuyamıyorum offffff hadi uyku gel artık
yorgunum ama yine uyuyamıyorum offffff hadi uyku gel artık
şahsen kendı adıma konusuyorum . 4 kılo bir bebegı normal dogurmak istemezdim .. neden diye sorarsan doktorum bebegın 3700 den buyukse normal dogurma kendını zorlama sezeryan ol demiştı de ondan dolayı kuzum . haa sorarsan ben 4600 aablam 4800 mu ne dogmus normal hemide... gunu gecırmek benı dusundurur ayrıca 40+0 a kadar geldı geldı gelmedı yoksa hemen sezeryan olurdum
canım seninki normal mi sezeryan mı belli mi ?
aramızda bir gün var benimki ikinci doğum normal olucak çok yüksek ihtimal
bide sancı falan var mı?
Kızlar bu saatte kalabalık olmanıza çok sevindim,çünkü size bi sorum olacak,biraz doğum tedirginliği başladı...Bana yardımcı olun lütfen...
Doğumlar başlamış ne güzel çok sevindim,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar...Ben bugün 5 temmuz itibariyle 39+5 teyiz 40. haftamız dolmak üzere, 2 gün önce pazartesi günü doktorumuza muayene olduk bebişim 4 kilo 43 gr dı,maşallah kızıma,doktorum bu arada normal doğum yanlısı,bende korkuyorum tombiş olduğu için normal olmasından,sonra çatı muayenesini sordum bebek pelviz kemiğine tam yerleşmiş o yüzden çatı muayenesi şimdi yapmaya gerek yok dedi,pazartesiye kadar bekleyelim dedi,ben de sezeryan mı olsa diye endişe etmeye başladım...Üstelik pazartesi günü 9 ay 12 günlük oluyoruz,bu cumartesi günümüz doluyo,bi de üstüne üstlük bebeğim tombiş olunca pazartesiye kadar beklesem bebek 4.5 - 5 kiloya yakın olacak dedim doktora o zaman yine sezeryan olacak dedim,doktorum korkma dedi kilolu bebek de normal doğar dedi,ama ben çok tedirginim...Aslında doktoruma çok güveniyorum ama yine de aklımda kalmasın diye bugün bi başka doktora daha gittim,o da 4.100 gr dedi iri bi bebek maşallah dedi,ben de normal olabilir mi dedim alttan bakmam lazım dedi,bende suyum gelir belki diye izin vermedim sen bilirsin dedi doktor da ama en azından kızımın tombişliği onaylanmış oldu...Şimdi sezeryan olmaya karar verdim gibi ama yine de karar veremiyorum,günümün geçmesini de istemiyorum...Bi de bu arada bu güne kadar hiç çatı muayenesi olmadım yani normal doğuma vücudum uygun mu değil mi bilmiyorum hala, onun da endişesi var üzerimde...İşte böyle kızlar şimdiki düşüncem yarın doktoruma tekrar gidip cumartesiye sezeryan tarihi almak,sizin de düşüncenizi almak istiyorumi lütfen yardım edin kızlar fikir verin bana....
canım ilk dogumun mu olacak 2. mi;??Canım benim ben de senin gibi düşünüyorum sanırım bu cumartesi için gün alıcam sezeryan için çünkü korkuyorum kızım tombiş diye,bi de cuamrtesi ye kadar daha da büyücekkkkk....
canım ilk dogumun mu olacak 2. mi;??
hadı 2. olsa derim ki rahim alıskın doguma . 2. dogumlar cok daha kolay olur derler ama ilki ve 4 kılo olması beni bıraz tereddute dusuruyo bıtanemilk doğum zeynepcim...
Bnm catima bakti pek de genis sayilmaz biraz dar ama uzunsun ve bebegin 3200 falan dogurursun dedi persembeye kadar dogmazsa cuma 8.30 da gel ya normal ya sezeryan dogurturuz dedi ama sezeryanda gonlu yok dr bakalim yarin ak mi kra mi belli olacak .... Hepimizin hakkinda hayirlisiAmin canım inşallah hepimize hayırlı kandiller hayırlı doğumlar inşallah...Canım ya senin de beklenen doğum tarihin gelmiş doğum konusunda ne dedi doktorun,benim sancın kanaman ya da suyun gelene kadar bekleyelim dedi normal doğum için ben de o kadar beklemek istemiyorum bi de anlattığım gibi kızım tombiş napacağımı şaşırım,sen ne karar verdin...