2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bunun yeni çıkan kanunla ilgisi yok canım ben kızımdada normal doğumdan korktuğumdan isteğe bağlı sezeryan istemiştim fiyat normal sezeryana göre daha çoktu sonra suyum bitmiştide mecburen sezeryan oldum

oyy cok guzel olmuşlar,emeğine sağlık canım

teşekkür ederim canım

gunaydın canlar bugun uyandım karnım taşş gıbıydı sadece top gıbı duruyor aynaya baktıgımda karnım kuculmus gıbı ya acep noluyoo içerdeeee:44:

günaydın gerçi ben yazana kadar öğle oldu ama :d
benimde karnım taş gibi ve bugün pek hareket yok içime vesvese geliyor :d

bayıldımmm ellerine sağlık ne beceriklisinn

teşekkür ederim

mantıklı ama bakalım okadar süt gelecekmi :)
yani keşke gelse hemen koşsak gidip alsak ama kısmet o yüzden önce gidişata bakıp sonra almalı
ha araştırmanı yap alırsam şu bu diye eşinede söyle lazım olunca bunu alacan diye gerisi almaya kalsın

oyyyy ne güzel olmuş bunlar yaaaaa siz yaptınız demek valla bravooo mavisi de çok güzel. güle güle yatsın, kullansın oğluşun :)

teşekkür ederim evet biz yaptık kimini ben işledim kimini annem ama dikimler hep anneme ait
amin inş.

arsima yine harika olmuşlar emeklerinize sağlık güle güle yatsın bebişin...

teşekkür ederim kozmatik :)

seym kemiği nersi oluyor ? seyim mi demek istedin acaba
öyleyse eğer benimkide çok ağrıyor

gözün aydın oh maşallah kuzuya
şubatta bi komşum doğum yaptı oda isteyerek sezeyan yaptırmış ve aynen dediğin gibi devlet karşılamamış o ödemiş
ben hamile kalmayı düşündüğümde özel sağlık sigortası yaptırmıştım ssk ile bir işim yok şuanda o yüzden benim sezeryan olursa ben onun %20sini ödeyeceğim
hatta komşu ile konuştuğumuzda onun doğuma verdiği parayla kıyaslayınca benim doğum +sünnet param daha aza geliyordu

ben size odamızı eklememiştim dimiiii

öğleden sonrada işleme battaniyemiz ile bizim odada yatacağı sepetini eklerim inş.

Son düzenleme:
birazda hamişlik rsmi ekliyim :)

ALINTI YAPMAZSANIZ SEVİNİRİM SONRADAN SİLECEĞİM

neymişim ne olmuşum :)))

bunlarda 34. haftada çektirdiğimiz hamiş fotolarımız

çok güzel olmuş odası annesi güle güle kullansın minik paşan :) ehh insanın oda için yeri olunca ne güzel oluyor ...

amin inş.
biz bi odamızı hep boş tuttuk ütü masası ve çamaşırlık vardı şimdi yavruşun odası oldu
ha ilk zaman elbet yatamayacak ama en azından eşyalarını topladı orası
birde mobilya kokusu çok zor çıkıyor kuzu gelmeden halledelim dedik :)

herkese tünaydınn arkadaşlar

dün doktor kontrolümüz vardı kızımız 3,150 gram 51 cm olmuş
ama yan donmus bızım kız doktor pazartesıye gene kontrole gel bakalım donmemısse sezeryan gunu verecegım dedı bakalım hayırlısı:18:

bıraz korku bıraz heyecan bakalım yaaa sezeryandan sonra cok zorlandınız mı kızlar yaa bana bır akıl verın korkuyorum:18:

arsima canım herşeyiniz çok güzel allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
oğlunda çok şanslı hamarat bir annesi var

çok iyi yapmışsınız canım. bizim de bir odamız çamaşırlık, giyinmme odası, ütü falan yeri ama ben orayı bozmadım şimdilik yatak odamıza koyduk prensesin karyolasını. nasılsa bir kaç ay sonra eşimin mecburi hizmeti dolayısıyla nereye gideceğimiz belli değil artık gittiğimiz yerde odası olucak yavruşumun:9 bu arada fotoğraflar da çok güzel olmuş canım :)

arsima canım herşeyiniz çok güzel allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
oğlunda çok şanslı hamarat bir annesi var

hakkınızda hayırlısı olsun canım
ben sezeryan olmadım bilemem ama artık eskisi gibi zorlanılmıyor
normal doğumda nasıl hemen ayağa kalkılıyorsa sezeryanda da öyle nadir durumlarda kişi ile alakalı sıkıntı olursa oluyor
ha birde gez problemi oluyor o kadar
sağlıkla gelsin inşallah

teşekkür ederim canım

selam annecikler
bizim akıntımız fazlalaştı bugünlerde bide bazen karnımın alt kısmı acıyor sizde varmı böyle durumlar??
ya oğlumu çok merak ediyorumm ben minnak yüzünü,elini,ayaklarını,burnunu...
Ama sonra doğunca karnımda olmayacağını düşünüp kötü oluyorum şimdi hep benle koruyor annesi onu,ayrılmıyor ondan...ama doğunca nasıl bırakcam nası işe gitcem diye düşününce ağlamaklı oluyorum...:26:
kızlar kafayı mı yedim ne

o kadar istedim bebek kurabiyesi yapayım diye ama yok artık yapıcak halim yok ehh son zamanlara bırakırsam böyle olur işte ( artık mevlütte yaparım die kandırıyorum kendimi ama...

o kadar istedim bebek kurabiyesi yapayım diye ama yok artık yapıcak halim yok ehh son zamanlara bırakırsam böyle olur işte ( artık mevlütte yaparım die kandırıyorum kendimi ama...

cnm herşeyi yapamıyoruz bazı şeyler aklımızda kalacak ben gümüş küçük tepsim vardı evdeki bi çiçeğimden tülünü,tüyünü çıkarıp tepsiye süs yaptım evde bi kaç bişi buldum onlarlada etrafını süsledim...
Bu tepside renkli lokum ikram etmeyi düşünüyorum ,onlarıda boncuklarla süslediğim kürdan ile sunacağım çok hoşuma gitmişti gördüğümde evdeki tüm süslü şeyleri kullanıp bişiler çıkardım ortaya...

çok iyi yapmışsın canım ne güzel ben zaten çikolatalarımı koyucağım kelebekli kutularımı almıştım, içine de güzelce çikolatalarımı koyucam sepetinde ikram edicem. ama yanına bir de kurabiye yapmak istemiştim olmadı.... perşembe günü özel odaya bakıcam eğer buzdolabı varsa loğusa şerbetimi de ikram etmek istiorum...

arsima canım Gül'e Gül'e kullan harika olmuş bebisinle saglkli mutlu gunler inş.

seym kemig derken on kemik ve ici cok tuhaf ağrılar hissetmeye başladim.

karnımda ki agri ve dizlerimin hele hiç geçmiyor.

bu arada DÜN AKŞAM VE BUGÜN 1.45 DE 2 arkadaşim doğum yaptı darısı bize.

Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda

Kozmatik süslediğin tepsinin resmini koyarsan sevinirim kopya çekmiş olalım bizde bende süslü şeyleri çok seviyorum ama el becerim yok o tarz şeylere bide hastanede çikolatamı ikram edicez yoksa lokummu o kafamı karıştırıyor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…