- 12 Nisan 2007
- 3.353
- 14
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.221
gunaydın kızlar
dun kontrolum vardı. hersey yolundsymış. doktor 3020 gram oldugunu soyledı. dun doktorla resmen pazarlık yaptım. bu çarşamba geleyım alın dıye. yok dıyo ayın on ıkı-on ucu gıbı alacagını soyledı. gercı ıdrarda proteın testıne bakacak. sıslıklerım var. sorun olursa bu hafta da olabılır aama ben pek ıhtımal vermıyorum.
bır de dun sınır bozucu bır sey ogrendım. artık devlet sezaryen ıstege baglı olursa hastne ucretını odemıyormuş. yanı benım hastanemde normalde sezaryen 1600 lıra. ama devlet odeme yapmadığı ıcın ucret 3000 lıraya cıkıyor.cok sınır bozucu . devletın basbakanının ılgılendıgı seye bak onca sorun dururken . sana ne benım nasıl doğuracağımdan. benım doğumum yerıne karnını doyuramayanlarla ılgılensene.
oyy cok guzel olmuşlar,emeğine sağlık canım
gunaydın canlar bugun uyandım karnım taşş gıbıydı sadece top gıbı duruyor aynaya baktıgımda karnım kuculmus gıbı ya acep noluyoo içerdeeee:44:
bayıldımmm ellerine sağlık ne beceriklisinn
dimi yaa bende öyle düşünüyorum. eşimin hemşire bir arkadaşı mutlaka alın bebek emmediği zamanlarda göğüslerim ağrıyordu mecburen sağmak zorunda kalmıştık demiş. ondan panik yaptım, almaya gittik ama sonra vazgeçtim öyle birşey olursa hemen alınır kolay bişey sonuçta die....
oyyyy ne güzel olmuş bunlar yaaaaa siz yaptınız demek valla bravooo mavisi de çok güzel. güle güle yatsın, kullansın oğluşun :)
arsima yine harika olmuşlar emeklerinize sağlık güle güle yatsın bebişin...
dün akşam 9gibi uzaniyorum bacaklarim ayrik 3dkda sanci griyo seym kemigi catlayacak gbi kasklarmda hep agryo dzlerim flan. neyse cart dye seyimin yirtildgni hsstm 3kere ayni agri hopladm yerimden . kabiz olur da cikaramşsn cikarrken aciyi hşsttm.
cumartesi kntrle gtcem insallah aclmam wardr geceleri mide bulantısı felan uyuyamiyorum
gunaydın kızlar
dun kontrolum vardı. hersey yolundsymış. doktor 3020 gram oldugunu soyledı. dun doktorla resmen pazarlık yaptım. bu çarşamba geleyım alın dıye. yok dıyo ayın on ıkı-on ucu gıbı alacagını soyledı. gercı ıdrarda proteın testıne bakacak. sıslıklerım var. sorun olursa bu hafta da olabılır aama ben pek ıhtımal vermıyorum.
bır de dun sınır bozucu bır sey ogrendım. artık devlet sezaryen ıstege baglı olursa hastne ucretını odemıyormuş. yanı benım hastanemde normalde sezaryen 1600 lıra. ama devlet odeme yapmadığı ıcın ucret 3000 lıraya cıkıyor.cok sınır bozucu . devletın basbakanının ılgılendıgı seye bak onca sorun dururken . sana ne benım nasıl doğuracağımdan. benım doğumum yerıne karnını doyuramayanlarla ılgılensene.
uzun zamandır etaminlerimi eklememiştim size :)
Anne Ve Kızlarının Yaptıkları
Eki Görüntüle 457114 Eki Görüntüle 457115 Eki Görüntüle 457116
Eki Görüntüle 457117
Eki Görüntüle 457118 Eki Görüntüle 457120
Arsima yaptıklarına bayıldımmmm ellerine sağlık çok harika olmuş inş iyi günlerde kullanırsın bebeğinle
ben size odamızı eklememiştim dimiiii
Eki Görüntüle 457231 Eki Görüntüle 457232
öğleden sonrada işleme battaniyemiz ile bizim odada yatacağı sepetini eklerim inş.
çok güzel olmuş odası annesi güle güle kullansın minik paşan :) ehh insanın oda için yeri olunca ne güzel oluyor ...
amin inş.
biz bi odamızı hep boş tuttuk ütü masası ve çamaşırlık vardı şimdi yavruşun odası oldu
ha ilk zaman elbet yatamayacak ama en azından eşyalarını topladı orası
birde mobilya kokusu çok zor çıkıyor kuzu gelmeden halledelim dedik :)
herkese tünaydınn arkadaşlar
dün doktor kontrolümüz vardı kızımız 3,150 gram 51 cm olmuş
ama yan donmus bızım kız doktor pazartesıye gene kontrole gel bakalım donmemısse sezeryan gunu verecegım dedı bakalım hayırlısı:18:
bıraz korku bıraz heyecan bakalım yaaa sezeryandan sonra cok zorlandınız mı kızlar yaa bana bır akıl verın korkuyorum:18:
arsima canım herşeyiniz çok güzel allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
oğlunda çok şanslı hamarat bir annesi var
o kadar istedim bebek kurabiyesi yapayım diye ama yok artık yapıcak halim yokehh son zamanlara bırakırsam böyle olur işte ( artık mevlütte yaparım die kandırıyorum kendimi ama...
cnm herşeyi yapamıyoruz bazı şeyler aklımızda kalacak ben gümüş küçük tepsim vardı evdeki bi çiçeğimden tülünü,tüyünü çıkarıp tepsiye süs yaptım evde bi kaç bişi buldum onlarlada etrafını süsledim...
Bu tepside renkli lokum ikram etmeyi düşünüyorum ,onlarıda boncuklarla süslediğim kürdan ile sunacağım çok hoşuma gitmişti gördüğümde evdeki tüm süslü şeyleri kullanıp bişiler çıkardım ortaya...
cnm herşeyi yapamıyoruz bazı şeyler aklımızda kalacak ben gümüş küçük tepsim vardı evdeki bi çiçeğimden tülünü,tüyünü çıkarıp tepsiye süs yaptım evde bi kaç bişi buldum onlarlada etrafını süsledim...
Bu tepside renkli lokum ikram etmeyi düşünüyorum ,onlarıda boncuklarla süslediğim kürdan ile sunacağım çok hoşuma gitmişti gördüğümde evdeki tüm süslü şeyleri kullanıp bişiler çıkardım ortaya...