-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.261
zaten o bile yok evde ...
Kızlar çok tşk ...
Dokundukça feci ağrıyo ama yumurta akı kızarıklığı anında aldı gerçekten...burburcum çok sağol cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/532482-2012-temmuz-anneleri-dogum-listesi-4.html al kuzummmm :))) bende dogurmadımm ama 6 gunum kaldı
geçmiş olsun kozmatk, buz bebeği üşütmesin?
evet bebegımmm . 10 temmuz sabah 8 de epidral sezeryan oluyorum Allahın izniylezeynep doğum tarihin kesinleştimi????
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/532482-2012-temmuz-anneleri-dogum-listesi-4.html al kuzummmm :))) bende dogurmadımm ama 6 gunum kaldı
evet bebegımmm . 10 temmuz sabah 8 de epidral sezeryan oluyorum Allahın izniyleya senın
yok cnm evde ...bebanten varmı canım evde o biraz rahatlatır
canım nasılsın?slm kızlar.. sıkıcı bir gün daha geçiriyorum.. umarım sizler iyisinizdir.. ya hani bizim temmuz annelerinin doğum listesi gibi bi sayfamız vardı o güncelleniyor mu?? gerçi o sayfayı da bulamadım geçmşte.. kaç kişi doğurdu toplamda acaba?? kaçı normal oldu kaçı sezaryen oldu merak ediyorum.. doğurmayan kaç kişi kaldık??
zaten o bile yok evde ...
Kızlar çok tşk ...
Dokundukça feci ağrıyo ama yumurta akı kızarıklığı anında aldı gerçekten...burburcum çok sağol cnm
Cok gecmis olsun cnm, yogurt falan pek iyi gelmez die biliyorum en guzeli silverdin+bepanten karisimi. Hqmileleikte bir sakincasi varmidir bilmiyorum tbiKızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda
slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
sabah doktorumla randevum vardı.
geçenlerde doktorum izinli olduğu için başka bir doktora gitmiştim ve bebeğin zayıf diye moralimi bozmuştukendi doktoruma bunu izah ettim ve 2915 gr ve 50-51 cm arası boyu dedi kız bebek olmasına rağmen boyu çok uzun dedi kaldıki daha 38 haftalığım
kilosu gayet iyi dedi zaten oğlumu 2810 doğurmuştum şimdi bu bana obezite gibi gelicek
doğana kadar 3000 kiloyu geçer dedi
nst de de fazla sancım çıkmadı cumartesi tekrar çağırdı ama gitmeyi düşünmüyorum
40. haftaya kadar bekleyelim eğer doğurmazsan bakarım açılman varsa suni sancı veririm yoksa sezeryana alırım dedi 41 haftayı bekleyip bebeği riske atmayalım dedi
Ama benim ikinci doğumum olacağı için suni sancıyla doğurursun dediikimizinde hakkında hayırlısı olsun
anaaammmm bişey eksik bişey eksik die düşünüorum e ben kendime terlik almadım daha( off yaaa hiç aradığım gibi bişey bulamadım ben geceliğin pembe onun altına pembe açık bir terlik aradım ama bulamadım... başka bir rrenk mi alsam acaba yada ben ne yapıcam şimdiii??
ayyy öldüm resmeeeenn ne zormuş bu şeker hamuruu yapmakk, yapış yapış oldu heryerme yapıştı, içinden cıkana kadar canım cıktı
bu sefer de kulak memesi olmadı, tas gbi oldu kıvamı da..
kulak memesi iken yogurulmuo ki dıbık dıbık yapışıyodu parmaklarma, ben de koydum pudra sekerni, koydm pudra sekerni setleşti bu sefer de..
piff bakalım sardım strec filme , yarına kadar düzelir belki, bi gun beklencekmiş..
gunaydın kızlar
dun kontrolum vardı. hersey yolundsymış. doktor 3020 gram oldugunu soyledı. dun doktorla resmen pazarlık yaptım. bu çarşamba geleyım alın dıye. yok dıyo ayın on ıkı-on ucu gıbı alacagını soyledı. gercı ıdrarda proteın testıne bakacak. sıslıklerım var. sorun olursa bu hafta da olabılır aama ben pek ıhtımal vermıyorum.
bır de dun sınır bozucu bır sey ogrendım. artık devlet sezaryen ıstege baglı olursa hastne ucretını odemıyormuş. yanı benım hastanemde normalde sezaryen 1600 lıra. ama devlet odeme yapmadığı ıcın ucret 3000 lıraya cıkıyor.cok sınır bozucu . devletın basbakanının ılgılendıgı seye bak onca sorun dururken . sana ne benım nasıl doğuracağımdan. benım doğumum yerıne karnını doyuramayanlarla ılgılensene.