2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çoooookkk teşekkür ederm canım benimmm valla o kadar yardımcı oldun ki allah razı olsun :) bu arada 2 hastane çıkışından başka bişey koymadın mı hani tulum, body falan... Gerçi hastane çıkışlarının içinde body ve tulum var ama yeter mi ki??
yetio hatta artıo...
Zaten hastane çıkışlarında fazla fazla parçalar var...
Ben ayrıyeten bişey koyma gereği duymadım ...

kızlarr hastane çantanıza göğüs pompası koydunuz mu yada koymayı düşünüyor musunuz?? Ben kararsız kaldım da...
inşallah gerek olmasın kimseye ,ben koymadım gerekirse hastanede çaresine bakılır...

evet stres yapmamak lazım.benım 1 hafta önceki nst de sancım 30 a cıkmıstı hıc olmazsa.sonra bayagı stres yaptım.başka seylerde oldu ağlayıp duruyodum bı kac gundur.ve dunku nst de sancılarım 10 un altına düşmüştü.strese bağlıyorum.

aynen cnm stres yapmamak elde değil ama kesinlikle bizim gerginliğimiz tüm kimyamızı etkiliyor tabi bebekllerimizi ve doğumumuzuda...

arsima yine harika olmuşlar emeklerinize sağlık güle güle yatsın bebişin...

kızlarr hastane çantanıza göğüs pompası koydunuz mu yada koymayı düşünüyor musunuz?? ben kararsız kaldım da...

ben medipol de dogum yapcam, sordum pompa hizmeti ücretli imiş. elektrikli pompanız var ise getirebilirsniz, elektrikli değilse boşa getirmeyn işe yaramaz dediler.

Valla nasil anliyorlar nst den bende hic anlamiyorum. Doktor bakiyor sonuca yorum yapmiyor. (Zannedersem sanci cikmadigi icin) ne bileyim bende durumlar boyle. 4 gunum kaldi hala tik yok....

ben de doktora nts kagıdımı sordum, dedim ki burda neye bakıyosunuz, dedi ki sancıların düzenli aralıklarla gelip gelmediğine bakıyoruz dedi.
belli sürede tepe noktası yapıp belli sürede bişey olmaması gerekiypmuş grafklerde, kaç olduguna bakmıyolar yani, düzenine bakıyolarmış.

Valla nasil anliyorlar nst den bende hic anlamiyorum. Doktor bakiyor sonuca yorum yapmiyor. (Zannedersem sanci cikmadigi icin) ne bileyim bende durumlar boyle. 4 gunum kaldi hala tik yok....

nasıl yani sancı çıkmadığı için mi erken doğar bebek ayy hevesleneyimmi heveslenmeyimmi erken doğcak die anlayamadım ben beklemek istemiyorum artık:KK53:

gunaydın canlar bugun uyandım karnım taşş gıbıydı sadece top gıbı duruyor aynaya baktıgımda karnım kuculmus gıbı ya acep noluyoo içerdeeee:44:

günaydın canııımmm... valla benimde karnım taş gibi sanırım sırtını, totosunu falan dayadı die düşündüm... birşeyler çeviriolar içerde ama hadi hayırlısı:)

ben medipol de dogum yapcam, sordum pompa hizmeti ücretli imiş. elektrikli pompanız var ise getirebilirsniz, elektrikli değilse boşa getirmeyn işe yaramaz dediler.

evet özelde verdiklerini biliyordu ama ben ihtiyaç olursa almayı düşünüorum belki de hiç gerek kalmıcak görmeden bilemicez...

dün akşam 9gibi uzaniyorum bacaklarim ayrik 3dkda sanci griyo seym kemigi catlayacak gbi kasklarmda hep agryo dzlerim flan. neyse cart dye seyimin yirtildgni hsstm 3kere ayni agri hopladm yerimden . kabiz olur da cikaramşsn cikarrken aciyi hşsttm.

cumartesi kntrle gtcem insallah aclmam wardr geceleri mide bulantısı felan uyuyamiyorum

ben de doktora nts kagıdımı sordum, dedim ki burda neye bakıyosunuz, dedi ki sancıların düzenli aralıklarla gelip gelmediğine bakıyoruz dedi.
belli sürede tepe noktası yapıp belli sürede bişey olmaması gerekiypmuş grafklerde, kaç olduguna bakmıyolar yani, düzenine bakıyolarmış.[/QUOTki E]

şimdi normalde temmuzun 18 denmişti hamileliğimin başında doktor nsteye bağladıktan sonra ayın 12 sine kadar sana müsade dedi acaba nst denmi bunu anlıyor ki:KK31:

gunaydın kızlar
dun kontrolum vardı. hersey yolundsymış. doktor 3020 gram oldugunu soyledı. dun doktorla resmen pazarlık yaptım. bu çarşamba geleyım alın dıye. yok dıyo ayın on ıkı-on ucu gıbı alacagını soyledı. gercı ıdrarda proteın testıne bakacak. sıslıklerım var. sorun olursa bu hafta da olabılır aama ben pek ıhtımal vermıyorum.
bır de dun sınır bozucu bır sey ogrendım. artık devlet sezaryen ıstege baglı olursa hastne ucretını odemıyormuş. yanı benım hastanemde normalde sezaryen 1600 lıra. ama devlet odeme yapmadığı ıcın ucret 3000 lıraya cıkıyor.cok sınır bozucu . devletın basbakanının ılgılendıgı seye bak onca sorun dururken . sana ne benım nasıl doğuracağımdan. benım doğumum yerıne karnını doyuramayanlarla ılgılensene.

günaydınn hamişlerrr... doğuma girenler çoktan çıkmıltır sanırım ama hayırlı haberlerinizi bekliyoruz en kısa zamanda dualarımız sizinle darısı da bizim başımıza :=)

Gny hanımlar bizde kalktık kahvaltımızı yaptık sigara böreği sardım buzluğa attım geçenlerde de sarma yapmıştım temizliklerimde bitti çok şükür sadece bebişimin bir kaç eksiği kaldı onuda haftasonu kısmetse halledicez bu hafta buzluk için hazırlık yapıcam doğumdan sonra kolaylık olsun

Merhaba güzel anne adayları :KK49: içim yine kıpır kıpır bugün doktorum da ben de hala bugüne kadar o ufaklıkları içimde tutabildiğime inanmıyoruz, her şey yolunda gitmeye devam ederse ikizlerimi tam da planladığımız tarihte kucağıma alacağım gibi görünüyor benim için dua edin :80:

Son düzenleme:
Merhaba güzel anne adayları :KK49: içim yine kıpır kıpır bugün doktorum da ben de hala bugüne kadar o ufaklıkları içimde tutabildiğime inanmıyoruz, her şey yolunda gitmeye devam ederse ikizlerimi tam da planladığımız tarihte kucağıma alacağım gibi görünüyor benim için dua edin :80:

allah kolaylık versın hayatım,biz bi taneyle basedemıyoruz.sende ıkı tane fındık var:))sağlıkla kucağına al inşalalh

gunaydın kızlar
dun kontrolum vardı. hersey yolundsymış. doktor 3020 gram oldugunu soyledı. dun doktorla resmen pazarlık yaptım. bu çarşamba geleyım alın dıye. yok dıyo ayın on ıkı-on ucu gıbı alacagını soyledı. gercı ıdrarda proteın testıne bakacak. sıslıklerım var. sorun olursa bu hafta da olabılır aama ben pek ıhtımal vermıyorum.
bır de dun sınır bozucu bır sey ogrendım. artık devlet sezaryen ıstege baglı olursa hastne ucretını odemıyormuş. yanı benım hastanemde normalde sezaryen 1600 lıra. ama devlet odeme yapmadığı ıcın ucret 3000 lıraya cıkıyor.cok sınır bozucu . devletın basbakanının ılgılendıgı seye bak onca sorun dururken . sana ne benım nasıl doğuracağımdan. benım doğumum yerıne karnını doyuramayanlarla ılgılensene.

hastanen özel mi?

X