- 30 Mayıs 2012
- 485
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.181
bebek için;
3 takım iç badi, çorap, şapka, eldiven, tulumu yada alt üst (hastane çıkış diye aldığım şey 2 takımı oluşturdu zaten onun dışında birtanede uydurdum koydum erkek bebekler çok işermiş ondan fazla al dedi doğuran arkadaşım. birde ben hepsini poşetledim üzerine yazdım. ilk giyilecek, çıkarken giyilcek, foto çekiminde giyilcek diye)
2 adet penye 1 adet polar battaniye (2 adet penyenin sebebi yine çiş :) poları arkadaş tavsiye etti oda temmuzda doğurdu üşüyor bebiş ben havlu örtmüştüm yoktu yanımda dedi)
bebek bezini hastanenin verip vermeyeceğini bilmediğimden 1 paket aldım
kendim için;
5adet iç çamaşırı
1 atlet 1 sütyen
1 pijama takımı
1 gecelik takımı
2 çorap
1 terlik
lohusa tacı
ped
göğüs pedi
havlu
kirli çamaşırları koymak için poşet
diş macunu ve fırça
tarak
sıvı sabun
kağıt havlu
krem
ıslak mendil
hurma zemzem
fotoğraf makinası
şekerler
anakucağı
makyaj malzemesi
su şişesi (çok su içiomuşsun şişen olsun dik iç dediler)
benimde böyle
güzelcim üzülme lütfen zamanın baya bir geçti.. artık bir şekilde onu dünyaya getirmelisin allah korusun son haftalarda her şey olabiliyormuş. eşim de doktor dün anlatıyordu 40 hafta beklemek zaten çok tehlikeli, herşey olabilir die... can sıkıcak bir şey yok inan.. önemli olan bebeğinin nasıl geldiği değil, sağlıklı olarak dünyaya gelmesi öyle değil mi??
arsima cım çok teşekkür ederim hayatım yardımın için:) demekki 3 takım yapmak gerekliymiş bunu anladım :) hemen 2 hastane çıkışının yanına bir takım daha yapıyorum o zaman :)))
Canim yaa bak fame arkadasimizinda agrisi sancisi yoktu biranda oluyor bu isler, insallah birden harekete gecer bebisin bir avazda kurtulursunuz. galiba biz stres yaptikca babak geriye kaciyor
Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...
bugun kontrolum vardı.doktor perşembe gunu eşyalarınla gel dedi.açılman varsa suni sancıyla normal dogurursun acılman yoksa sezeryan dedi.yanı her durumda perşembe gunu dogurcam.ben umudumu kestım artık normal dogumdan.suyum sancım gelır mı o gune kadar allah bılır.canım cok sıkıldı.doktorun odasında kendımı tutamadım ağladım.ben 1 hafta daha beklemek ıstıyorum dedım doktoruma o da imza karşılığında ıstersen 2 hafta beklersın ben mesulıyet almam deyınce göze alamadım.
Ben rahattim bebegim gelissin biraz daha diyodum ama sezeryan olma ihtimali korkuttu beni. Ama hissediyorum bugun yarin doguracam gorun bakin!!
inşallah kuzum inşallah....
Kasma kendini...
Sabahları gözünü açınca "aman nişanım gelmişmidir" diye iç çamaşırına bakma mesela...!
Az bişi ağrın olunca "hıh galiba doğum sancısı bu olabilir" de deme...!
Az bişi terlediğinde" ay suyum mu geldi "diye evham yapma...!
Hatta gece yatarken acaba bu gece doğumum başlarmı diye her gece uykuya dalmakta zorlanma bence...
Ehehehe nasıl olcaksa artık
Sen en fazla bi kaç gün daha bunları yaşıyacaksın benim 9 günüm var....
uzun zamandır etaminlerimi eklememiştim size :)
Anne Ve Kızlarının Yaptıkları
Eki Görüntüle 457114 Eki Görüntüle 457115 Eki Görüntüle 457116
Eki Görüntüle 457117
Eki Görüntüle 457118 Eki Görüntüle 457120
Günaydın arkadaşlar.Ben de doğurmadım bugün ve herhangi bir belirtimiz de yok.Hayırlısı...
Canım Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizim başımızaaaaa...
Hadi hayırlısı inş. canım.İnş. perşembeden önce suyun gelir normal doğurursun (tabiki hangisi hayırlısı ise).Ben de senin izinden geliyorum , hala doğurmadım!
Canım seninle bdt miz aynı.Sancıların falan var mı ? durum nedir ? Bu gidişat beni de korkutuyor sezeryana yaklaşıyormuşum gibi geliyor.İnş. bugün yarın doğururuz!
Aynı bennnBunları yapmamak lazım insan daha da sabırsızlanıyor ama ister istemez "ayy doğuruyo muyum acabaaaa" diye bi seviniyor falan...
uzun zamandır etaminlerimi eklememiştim size :)
Anne Ve Kızlarının Yaptıkları
Eki Görüntüle 457114 Eki Görüntüle 457115 Eki Görüntüle 457116
Eki Görüntüle 457117
Eki Görüntüle 457118 Eki Görüntüle 457120
gunaydın kızlar,trt 1 de cocugum buyurken programında doğumdan bahsedıyolar.bu arada ben hala doğurmadım
ben koymadım almadımda zaten
gerek duyulursa hastanede o konuda yardımcı olurlar diye düşünüyorum en kötü gidi hemen alınır
almama sebebimde çocuk doğmadna süt durumumu bilemiyorum ee Allah korusun sütüm az olursa pompayı ne yapacam ben
doğsun bakalımsüte ona göre alırız hemen
Günaydın arkadaşlar.Ben de doğurmadım bugün ve herhangi bir belirtimiz de yok.Hayırlısı...
Canım Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizim başımızaaaaa...
Hadi hayırlısı inş. canım.İnş. perşembeden önce suyun gelir normal doğurursun (tabiki hangisi hayırlısı ise).Ben de senin izinden geliyorum , hala doğurmadım!
Canım seninle bdt miz aynı.Sancıların falan var mı ? durum nedir ? Bu gidişat beni de korkutuyor sezeryana yaklaşıyormuşum gibi geliyor.İnş. bugün yarın doğururuz!
Aynı bennnBunları yapmamak lazım insan daha da sabırsızlanıyor ama ister istemez "ayy doğuruyo muyum acabaaaa" diye bi seviniyor falan...
ayyy valla ağlattı beni bu program yaww(( ahh canııım eli kulağındadır senin miniğin merak etme
Canim hastanede kullanman veriyorlar diye biliyorum.
haklısın hayatım,nıhayetınde sağlıklı olması öneml,bu arada talihsiz bir şekilde düşmüşsün,çok geçmiş olsun neyse kı her sey yolunda sen de bebek de ıyısın,nazar boncugu olsun üzülme:)
gunaydın dedık kımse görmedi hadi oğlum biz gidelim baska topıklere
Ay canim bende cok hafif sancilar oluyo arada onada yok diyebilirim yani. Ama fazla ayakta kalirsam yurursem ve uzanamazssam karnim agriyor ( boyle adet sancisi gb ishal olmusum gb) ama oyle kasilmalar sertlesmeler cok nadir yani. Arada da seyime birsey batiyormus gb oluyor o kadar. Hic doguracakmisim gb gelmiyor anlayacagin. Sende durumlar nasil ? Hissediyormusun yakin zamanda dogum olur mu?
fazlası göz çıkarmaz çocuk çişli kalmasın :)
ben diğer takımda kolsuz bi badi şapkalı bir tulum ekledim
illa takım olacak değil kasma kendini :)
bende 38 haftalık hamileyim sende olan herşey banada oluyor bide biz bugün doktora gittik nstye bagladı doktor ve ayın 12 sine kadar sana müsade dedi sanırım bizim cimcime ayın 12 sinde gelicek ya ben merak ediyorum acaba nst sonucundan nasıl anlıyor...