2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arsima cım çok teşekkür ederim hayatım yardımın için:) demekki 3 takım yapmak gerekliymiş bunu anladım :) hemen 2 hastane çıkışının yanına bir takım daha yapıyorum o zaman :)))

haklısın hayatım,nıhayetınde sağlıklı olması öneml,bu arada talihsiz bir şekilde düşmüşsün,çok geçmiş olsun neyse kı her sey yolunda sen de bebek de ıyısın,nazar boncugu olsun üzülme:)

arsima cım çok teşekkür ederim hayatım yardımın için:) demekki 3 takım yapmak gerekliymiş bunu anladım :) hemen 2 hastane çıkışının yanına bir takım daha yapıyorum o zaman :)))

fazlası göz çıkarmaz çocuk çişli kalmasın :)
ben diğer takımda kolsuz bi badi şapkalı bir tulum ekledim
illa takım olacak değil kasma kendini :)

Günaydın arkadaşlar.Ben de doğurmadım bugün ve herhangi bir belirtimiz de yok.Hayırlısı...

Canım Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizim başımızaaaaa...

Hadi hayırlısı inş. canım.İnş. perşembeden önce suyun gelir normal doğurursun (tabiki hangisi hayırlısı ise).Ben de senin izinden geliyorum , hala doğurmadım!

Ben rahattim bebegim gelissin biraz daha diyodum ama sezeryan olma ihtimali korkuttu beni. Ama hissediyorum bugun yarin doguracam gorun bakin!!

Canım seninle bdt miz aynı.Sancıların falan var mı ? durum nedir ? Bu gidişat beni de korkutuyor sezeryana yaklaşıyormuşum gibi geliyor.İnş. bugün yarın doğururuz!

Aynı bennn Bunları yapmamak lazım insan daha da sabırsızlanıyor ama ister istemez "ayy doğuruyo muyum acabaaaa" diye bi seviniyor falan...

oyy cok guzel olmuşlar,emeğine sağlık canım

napalım hayatım artık yapcak bı sey yok,sonu mutlu bıtsın ınsallah

gunaydın canlar bugun uyandım karnım taşş gıbıydı sadece top gıbı duruyor aynaya baktıgımda karnım kuculmus gıbı ya acep noluyoo içerdeeee:44:

dimi yaa bende öyle düşünüyorum. eşimin hemşire bir arkadaşı mutlaka alın bebek emmediği zamanlarda göğüslerim ağrıyordu mecburen sağmak zorunda kalmıştık demiş. ondan panik yaptım, almaya gittik ama sonra vazgeçtim öyle birşey olursa hemen alınır kolay bişey sonuçta die....

Ay canim bende cok hafif sancilar oluyo arada onada yok diyebilirim yani. Ama fazla ayakta kalirsam yurursem ve uzanamazssam karnim agriyor ( boyle adet sancisi gb ishal olmusum gb) ama oyle kasilmalar sertlesmeler cok nadir yani. Arada da seyime birsey batiyormus gb oluyor o kadar. Hic doguracakmisim gb gelmiyor anlayacagin. Sende durumlar nasil ? Hissediyormusun yakin zamanda dogum olur mu?

hah şöyleee evet hayatım yaaa totoyu fena dağıttım ben ama neyseki bebeğim iyi ona dua ediyorum... haklısın nazar boncuğu olsun D

bende 38 haftalık hamileyim sende olan herşey banada oluyor bide biz bugün doktora gittik nstye bagladı doktor ve ayın 12 sine kadar sana müsade dedi sanırım bizim cimcime ayın 12 sinde gelicek ya ben merak ediyorum acaba nst sonucundan nasıl anlıyor...

fazlası göz çıkarmaz çocuk çişli kalmasın :)
ben diğer takımda kolsuz bi badi şapkalı bir tulum ekledim
illa takım olacak değil kasma kendini :)

bencede ayy yazııkk kalmasın tabii:)) tabi canım illa takım olsun die kasam yaparım ortaya bi karışık :)))

Valla nasil anliyorlar nst den bende hic anlamiyorum. Doktor bakiyor sonuca yorum yapmiyor. (Zannedersem sanci cikmadigi icin) ne bileyim bende durumlar boyle. 4 gunum kaldi hala tik yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…