- 17 Mart 2012
- 367
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.241
Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
*aaa geçmiş olsun canım ya bende 5. 6. Ayda yapmıştim öyle buz koy elma koy bende 2tane leke kaldı karnım da :'(
ay kıyamam ya canım hemen hemen yumurtanın akını sür
Geçmiş olsun cnm allah korumuş yanıklar için silverdin var o çok ii geliyor ama hamilelikte kullanılımı bilmiyorum yoğurt hakkındada bi fikrim yok iyi gelirmi acaba
silverdin in hamilelikte pek kullanılması önerilmio canım bebeğe geçiomuşben mecburen 1 kez sürmek zorunda kaldım başka şansım yoktu. Zaten üstünde kar zarar hesabı yapın dio ...
zaten o bile yok evde ...
Kızlar çok tşk ...
Dokundukça feci ağrıyo ama yumurta akı kızarıklığı anında aldı gerçekten...burburcum çok sağol cnm
nasıl yani sancı çıkmadığı için mi erken doğar bebek ayy hevesleneyimmi heveslenmeyimmi erken doğcak die anlayamadım ben beklemek istemiyorum artık
kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nimet sen ciddi misin gelinim dayanamadı da erken mi geldi .. yerim onuuu .. masallahh subanallahh . kız normal mı dogurdun anlat bakayım bana ..slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/532482-2012-temmuz-anneleri-dogum-listesi-4.html al kuzummmm :))) bende dogurmadımm ama 6 gunum kaldıslm kızlar.. sıkıcı bir gün daha geçiriyorum.. umarım sizler iyisinizdir.. ya hani bizim temmuz annelerinin doğum listesi gibi bi sayfamız vardı o güncelleniyor mu?? gerçi o sayfayı da bulamadım geçmşte.. kaç kişi doğurdu toplamda acaba?? kaçı normal oldu kaçı sezaryen oldu merak ediyorum.. doğurmayan kaç kişi kaldık??