2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar inanılmaz ama gerçek...
Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Eşime açıp telefon ağlayasım var, ama zavallım kalkıp gelemez merak eder...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?
Evde yanık kremim yok bu halde çıkıp alamamda :KK5::KK14:

ay kıyamam ya canım hemen hemen yumurtanın akını sür

Resmen göbeğimin üstüne kapkaynar su döktüm,(allahtan çok fazla değmeden kurtardım) göbeğimin sol tarafı şuan hafif soyulmuş ve kıpkırmızı buzluktan kıyma çıkarttım ve üzerine koydum, avuç içi kadar belki biraz daha fazla bi kızarıklık oluştu ...
Dr gidecek kadar önemli de değil, yani üstü kızarık birazda canım acıyor.. Kıymadan sonra yğurtmu sürsem bi faydası olurmu?

Geçmiş olsun cnm allah korumuş yanıklar için silverdin var o çok ii geliyor ama hamilelikte kullanılımı bilmiyorum yoğurt hakkındada bi fikrim yok iyi gelirmi acaba

aaa geçmiş olsun canım ya bende 5. 6. ayda yapmıştim öyle buz koy elma koy bende 2tane leke kaldı karnım da :'(

Cnm denedim normalde rahatlıkla resim yükliyebiliyordum ama şuan resmi yükleyince yanında kırmızı uyarı işareti çıkıyor yükleme işleminde bi hata oluştu diyor daha sonra tekrar denerim...

Son düzenleme:

canımm yaaa görünmez kaza bu lsa gerek...çok geçmiş olsun... hemen buz yap en iyi çözüm o, sürekli buz yapmak.. yoğurt falan daha kötü yapar mazallah:KK43: bende elimi kaynar suyla haşladım da buzdan başkası kar etmio. geçen de eşim kahveyle elini yaktı test etti onayladı hemen buz yapmak...

sabah doktorumla randevum vardı.
geçenlerde doktorum izinli olduğu için başka bir doktora gitmiştim ve bebeğin zayıf diye moralimi bozmuştu :KK43:kendi doktoruma bunu izah ettim ve 2915 gr ve 50-51 cm arası boyu dedi :KK30: kız bebek olmasına rağmen boyu çok uzun dedi kaldıki daha 38 haftalığım :KK53:
kilosu gayet iyi dedi zaten oğlumu 2810 doğurmuştum şimdi bu bana obezite gibi gelicek :KK1:
doğana kadar 3000 kiloyu geçer dedi
nst de de fazla sancım çıkmadı cumartesi tekrar çağırdı ama gitmeyi düşünmüyorum
40. haftaya kadar bekleyelim eğer doğurmazsan bakarım açılman varsa suni sancı veririm yoksa sezeryana alırım dedi 41 haftayı bekleyip bebeği riske atmayalım dedi
Ama benim ikinci doğumum olacağı için suni sancıyla doğurursun dedi :21: ikimizinde hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun cnm allah korumuş yanıklar için silverdin var o çok ii geliyor ama hamilelikte kullanılımı bilmiyorum yoğurt hakkındada bi fikrim yok iyi gelirmi acaba

silverdin in hamilelikte pek kullanılması önerilmio canım bebeğe geçiomuş:KK43: ben mecburen 1 kez sürmek zorunda kaldım başka şansım yoktu. zaten üstünde kar zarar hesabı yapın dio ...

silverdin in hamilelikte pek kullanılması önerilmio canım bebeğe geçiomuş:KK43: ben mecburen 1 kez sürmek zorunda kaldım başka şansım yoktu. Zaten üstünde kar zarar hesabı yapın dio ...

zaten o bile yok evde ...
Kızlar çok tşk ...
Dokundukça feci ağrıyo ama yumurta akı kızarıklığı anında aldı gerçekten...burburcum çok sağol cnm

anaaammmm bişey eksik bişey eksik die düşünüorum e ben kendime terlik almadım daha :KK43:( off yaaa hiç aradığım gibi bişey bulamadım ben:KK43: geceliğin pembe onun altına pembe açık bir terlik aradım ama bulamadım... başka bir rrenk mi alsam acaba yada ben ne yapıcam şimdiii??

ayyy öldüm resmeeeenn ne zormuş bu şeker hamuruu yapmakk, yapış yapış oldu heryerme yapıştı, içinden cıkana kadar canım cıktı
bu sefer de kulak memesi olmadı, tas gbi oldu kıvamı da..
kulak memesi iken yogurulmuo ki dıbık dıbık yapışıyodu parmaklarma, ben de koydum pudra sekerni, koydm pudra sekerni setleşti bu sefer de..

piff bakalım sardım strec filme , yarına kadar düzelir belki, bi gun beklencekmiş..

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 10 ziyaretçi)
zeynep346161, rezzzan, busra1980+, asilemir, asln, forum_2, Alyaa38, luna82, burbur82+, yadelnur, kozmatik+, Libyana26+, butterfly33maşallah subanallah herkes burdaymkıs bende geldim tam oldu şimdi burbur82 bebegım bızım oraya az baksana .. ee kızlar nasılsınızzz

slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var

slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nimet sen ciddi misin gelinim dayanamadı da erken mi geldi .. yerim onuuu .. masallahh subanallahh . kız normal mı dogurdun anlat bakayım bana .. :KK9::KK9::KK9::KK9:

slm kızlar.. sıkıcı bir gün daha geçiriyorum.. umarım sizler iyisinizdir.. ya hani bizim temmuz annelerinin doğum listesi gibi bi sayfamız vardı o güncelleniyor mu?? gerçi o sayfayı da bulamadım geçmşte.. kaç kişi doğurdu toplamda acaba?? kaçı normal oldu kaçı sezaryen oldu merak ediyorum.. doğurmayan kaç kişi kaldık??

slm kızlar.. sıkıcı bir gün daha geçiriyorum.. umarım sizler iyisinizdir.. ya hani bizim temmuz annelerinin doğum listesi gibi bi sayfamız vardı o güncelleniyor mu?? gerçi o sayfayı da bulamadım geçmşte.. kaç kişi doğurdu toplamda acaba?? kaçı normal oldu kaçı sezaryen oldu merak ediyorum.. doğurmayan kaç kişi kaldık??
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/532482-2012-temmuz-anneleri-dogum-listesi-4.html al kuzummmm :))) bende dogurmadımm ama 6 gunum kaldı

X