- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.101
Bende bugun aksama dogru yuruyus yapayim kendimi iyice yorayim diyorum. Kuafore gitmistim 2 hafta once agda icin. Bu kadar gecikecegini nerden bileyim. Bugun yada yarin bi daha gideyim diyorum. Bide o derdimiz var. Gece sancim vardi tuh dedim kuafore de gidemedik. O yuzden onu halletmem lazim. Simdi de discideyim disim agriyodu 1 haftadir. Ona baktirdim o da fakultede ameliyatla alinmasi gerekiyormus. Suan birsey yapamiyorlar. Cekicez mecbur. Nedir benim bu cektigim yaa:))
yaaa valla ne bu kadınların çilesi haşa isyan etmiyorum ama bende 10 gün oldu daha çıkmaya başlıo ,zaten zor yapmıştım niye çıkıoki çıkmasa ne olacak yani
diş meselesini hiç hatırlatma ilk 4 ayımın içerisinde kaç gece oturup ağladığımı biliyorum geçenlerde yine ağrıdı ama bastım minoseti napım artık diş ağrısı çekecek durumda değilim...
ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır
ay canm yaaa çok geçmiş olsun ne sinir bozucu bi durum ,hakikaten senin yıldızın düşük sık sık şöyle namazlı abdestli birilerine okut kendini...
günaydın kızlaarrrr.. 1 haftadır annem burdaydı sadece temizlik ve hazırlıkla geçti ... ama evim mis gibi oldu annemin sayesinde.. dün sabah annemi geçirirken merdivenlerden düştüm( öyle böyle değil 4-5 basamak oturarak ( eşim ve annem panik oldu, komşular çıktı gürültüme... o kadar korktum ki anlatamam size.. bebeğim diye başladım ağlamaya ( tabi annem de kötü oldu ama tutu kendini kadın. eşim belimi vurdum sandı çok korktu. bebeğe bişey olmaz merak etme o artık kocaman bir bebek dediyse de yok ben durup durup ağladım gün boyunca..kızım bir süre hareket etmedi çıldırcak gibi oldum. tam da ona ana kucağı, araba falan almaya gidioduk.. bir cafeye oturduk eşimle karnımı seve seve konuştum kızımla bir müddet sonra hafiften kıpırdanmalar başladı işte o anın güzelliğini anlatamam size, dünyalar benim oldu... o hareket ettikçe ben ağladım, sinirleriöm o kadar bozuldu ki eşim selpak yetiştiremedi.. fakire sadaka vericem öyle dedim... bugün de kontrolümüz var umarım herşey yolundadır o kadar merak ediyorum ki... bu arada benim kalçam da mosmor. oturup kalkamıyorum ama olsun yine de ucuz atlattık kızıma birşey olmasın başka hiçbirşey istemiyorum
çooook geçmiş olsun ,verilmiş sadakan varmış cidden ALLAH MUHAFAZA insan bu gune kadar gelince daha çok endişeleniyor...
bizi habersiz bırakma kontrolden gelince haberdar et lütfen...
ayyy canım yaaaaaa ne güzel sağlıkla sıhhatle kavuştun kuzuna....Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...
MAŞALLAH kuzucuna RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH....