- 17 Mart 2012
- 367
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.061
Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:
iki gündür göbeğimin alt kısmında aşırı bi hassasiyet ağırlık hissediyorum sanki..
aynada sağa sola dönüp yan profil bakıyorum, şekli değişmiş karnımın.. ama aşağı inmiş mi, tam kestiremiyorum..:44:
eşime sordum az önce.. he he, inmiş diyo..dalgacıııı
benim de seçme şansım olsaydı, çarşamba günü yada gecesi olsun isterdim.
berat kandili.. kadir gecesi 1000 aydan hayırlıdır, ancak hangi gün olduğu belli değildir.. ondan sonraki en
önemli günse berat kandili.. o gün doğarsa söz veriyorum; totosuna vuracağım şaplaklardan kurtulur benim zilli..
maşallah, ne güzel bebek..
valla böyle fotoğrafları görünce imreniyorum.. sonra da diyorum ki, benim çocuğum olsa belki de fotoğraflarını paylaşmam sosyal medyaya..
nazardan korkuyorum çünkü.. yeğenim var sekiz aylık.. şimdi şimdi koymaya başladım msn profil resmime..
kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???
Kızlar hastanedeyim doğumum başladı gece saat 3 de uyandım suyum ve Nisan'ım aynı anda geldi hemen hastaneye geldik dogum başlamış sancı çekiyorum şimdi lütfen bana dua edin sizin duanıza ihtiyacım var çok heyecanlıyım :18:
ben sebamed almıştım ama yurtdışından birisi "sudo krem" diye bir krem önerdi, mükemmelmiş. ingilterede üretiliyormuş, turkiyede yok dedi. geçen gün eczanede gördüm onu hemen aldım, yeni gelmiş turkiyeye.kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???
38+2 haftalık hamileyim.Bugün çatı muayenesi vardı.Kendimi epidural normal doğuma ve çatı muayenesinde canınım yanmayacağına şartlamıştım ama muayenenede kendimi yine de kastım ve canım yandı.Dr. çatının müsait olduğunu ama normal doğuma ruhen hazır olmadığımı(çatı muayenesinde kendimi kastığım için=) ve sezeryanı tavsiye ettiğini hatta çarşambaya randevu verdi.Ben zaten kendimi zor hazırlamışken dr.öyle demesi normal doğum yapabileceğim inancımı kırdı.
Sizce dr.haklı mıdır ? Yoksa sezeryan yapmak istediği için mi öyle dedi?Kafam çok karışık. Benim ve bebeğim için hangisi doğru karar veremiyorum(((
günaydın kızlaarrrr.. 1 haftadır annem burdaydı sadece temizlik ve hazırlıkla geçti ... ama evim mis gibi oldu annemin sayesinde.. dün sabah annemi geçirirken merdivenlerden düştüm( öyle böyle değil 4-5 basamak oturarak ( eşim ve annem panik oldu, komşular çıktı gürültüme... o kadar korktum ki anlatamam size.. bebeğim diye başladım ağlamaya ( tabi annem de kötü oldu ama tutu kendini kadın. eşim belimi vurdum sandı çok korktu. bebeğe bişey olmaz merak etme o artık kocaman bir bebek dediyse de yok ben durup durup ağladım gün boyunca..kızım bir süre hareket etmedi çıldırcak gibi oldum. tam da ona ana kucağı, araba falan almaya gidioduk.. bir cafeye oturduk eşimle karnımı seve seve konuştum kızımla bir müddet sonra hafiften kıpırdanmalar başladı işte o anın güzelliğini anlatamam size, dünyalar benim oldu... o hareket ettikçe ben ağladım, sinirleriöm o kadar bozuldu ki eşim selpak yetiştiremedi.. fakire sadaka vericem öyle dedim... bugün de kontrolümüz var umarım herşey yolundadır o kadar merak ediyorum ki... bu arada benim kalçam da mosmor. oturup kalkamıyorum ama olsun yine de ucuz atlattık kızıma birşey olmasın başka hiçbirşey istemiyorum
yaa resmen fırsatcıymış doktor daa
ne gitmesi canım yaaa, her fırsatta laf diyorum ama kime diyorum?? yerleşti walla evime kabus gibi çöktüler...
Kızlar biliosunuz oğlum 4 yaşında ,7 aylık fotosunu koyuyorum paşamın çokkk tatlıydı yavrum hala öyle gerçi...
Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin yavruma amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnnn............
Eki Görüntüle 455971
ben, oğlumda nivea almıştım. kullanamadım, çok yoğun kıvamlı geldi. faydalı da olmadı.kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???
Bende((( 1 saatir uyanığım uykumu almış olsam yine tamam ama gözümden uyku akıyor (((((
ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır
c.tesi saat 13:55 itibariyle spinal anesteziyle bebeğime kavuştum. Sonrası biraz ağrılı geçti ama şimdi iyiyz evdeyiz. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Mükemmel bi duygu. Doğum hikayemi en yakın zamanda anlatırım bidaha ne zaman girerim bilmiyorum hepinizi öptüm..
Heyy kızlar napiosunuz ? Ben gene uyumuşum deli gibi kendimi zor uyandırdım.Şimdi yemek yapmak lazım.Biraz önce doktorumuzla konuştuk proteinimiz azmış, proteinli besinleri tuzsuz tüketeceğiz.Oğlum hareket etmiyor diye aklımdan geçirdim biraz üzüldüm baktım ki bitanem meleğim hareketlendi.Kurban olurum onu yaratana... Bir an önce sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Rabbimben ne zaman doğurcam yaaaa
Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...