- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.121
bippp bippp bn geldimmmmmm
harıkayız bız teyzesı asıl sen nasılsınn . son 6 gunumuz kaldı bızım doguma yasasın dıyoz her gece saat 12 yı gecınceee ...hoşgeldin ömür nasıl sen nasılsın
süperrr .. hayırlı haberlerle gel inş... epidral mı gnel anestezi mi canımmmmiyi geceler kızlar
hayırlısıyla yarın sabah 7.30 da doğuma giriyorum.
kızlar bana yardımcı olun lütfen. Şu iki güne kadar çatlak yoktu karnımda.2 gün önce karnımın alt kısmında kırmızı kılcal damar gibi bişler çıktı. Baştan damar zannettim ama netten araştırınca çatlak olduğuna karar verdim. Gerçi çarşamba günü doktoruma gidince sorucam ama bu çatlak için ne yapabilirim. krem kullanıyordum ama düzenli değil bu zamana kadar da olmamıştı. ne yapabilirim
süperrr .. hayırlı haberlerle gel inş... epidral mı gnel anestezi mi canımmmm
iyi geceler kızlar
benımde dr epidural olacaksın dedi genel anestezıyle sezeryan yapmıyorum bu aralar dedi . hayırlısıyla bebegını kucagına alspinal olacak canım. benim doktor genel anestezi taraftarı değil.
benımde dr epidural olacaksın dedi genel anestezıyle sezeryan yapmıyorum bu aralar dedi . hayırlısıyla bebegını kucagına al
harıkayız bız teyzesı asıl sen nasılsınn . son 6 gunumuz kaldı bızım doguma yasasın dıyoz her gece saat 12 yı gecınceee ...
sende ne var ne yokk
iyi geceler kızlar
Allah yardımcın olsun, hadi bakalım bi kişi daha bebeğini kucağına alıcak bizde beklemedeyiz,
bende de bi taraftan ishal eşlik etmeye başladı zamanım geliyormu acaba...
Neden o kadar geç bi saat verdi doktorsabah ezanıyla seni sezeryana alması lazım
çok sancılarım var ama doğuramıyorum heralde hepinizden sonra ben doğuracam
yarın sabah 9 da randevum var bakalım doktor abimiz ne dicek :26:
spinal olacak canım. benim doktor genel anestezi taraftarı değil.