2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:nazar::nazar::nazar: Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die :KK16: benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...

oyyyyyy maşallah oğluşuna :nazar: darısı bebişlerini bekleyen tüm hamişlerin başına inşallahh :emir_bebek:

ya yahh bu kadın da ne terane ne antika demeyın sabah öyle bir gürültuyle uyandım ki deprem oluyor sandım meger üst kattaki komsumun wc borusu kopmus ve butun evimi kanalızasyon bastı .. sinir krizi geçirdimmm.. Allahım ya sabır:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
canım yaa nedir senin bu başına gelenler valla allah yardımcın olsun vardır herşeyde bir hayır bebeğinede az kalmış en azından günü belli kilosuda çok iyi maşallah:nazar:
:nazar::nazar::nazar: Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die :KK16: benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...

evet canım sanırım temmuzun ilk bebeği senin hayırlı uğurlu olsun anneliğin rabbim sağlık güzel ömürler versin ailecek:nazar:

Ayyy canim maasallah, subhanallah oglusuna. nasil gecti dogumun kolaymiydi, zormuydu?

TSK ederim canım darısı hepinizin basına inşallah...bize sürpriz yaptı bu oğlan teyzesi ama o da çok çalıştı İnan çok yoruldu benim gibi epiduralsiz normal dogum yaptım hastaneye geldigimde bol sütunlar beraber Nisan'ım geliyordu ama hiç açılma yoktu suni vermediler kendi sancımı bekledik ere tabi kolay değil hiç bitmişsek gibi düşünüyorsun ama bitiyor iste minik oğlan yanıbaşımda uyuyo Tatlı tatlı... Detayları dogum hikayemde yazıcım fazla geciktirmem ama su kadarını söyleyeyim korkmayın Allah'a sığının ve son günlerinizde stres yapmayın lütfen o zaman daha kolay geliyorlar:KK34:

Bende bugun aksama dogru yuruyus yapayim kendimi iyice yorayim diyorum. Kuafore gitmistim 2 hafta once agda icin. Bu kadar gecikecegini nerden bileyim. Bugun yada yarin bi daha gideyim diyorum. Bide o derdimiz var. Gece sancim vardi tuh dedim kuafore de gidemedik. O yuzden onu halletmem lazim. Simdi de discideyim disim agriyodu 1 haftadir. Ona baktirdim o da fakultede ameliyatla alinmasi gerekiyormus. Suan birsey yapamiyorlar. Cekicez mecbur. Nedir benim bu cektigim yaa:))

o pis gitme korkusu beni olduruyor ben kuaföre de gitmiyorum kendim hallediyorum :) ya geçmiş olsun canım dış çok zor. doğurmana az kaldı sabret

bu arada hareketsizlik acilmama ya neden oluyormuş bende yerimden kalkamıyorum hep uykulu :)

al bendende o kadar acılma oldugu icin genelde yatarak gecırıyorum ama zor oluyor aksama yemek yok kalkıp yapmam lazım. tek basımada evde aksama kadar vakitte geçmıyor. aşırı sıkıldım bende sende haklısın

ben sebamed aldım en iyisi sebamed dıye biliyorum ama kullanınca görücez bakalım

eminim ki tüm hamişler için zordur son günler ama antalya sıcağında daha mı zor bana mı öyle geliyor anlamadım beni de sanırım klima çarptı ağzım burnum akıyor :KK43: klimasızda durulmuyor ki ama mecburen açıyorummm:KK50:

TSK ederim canım darısı hepinizin basına inşallah...bize sürpriz yaptı bu oğlan teyzesi ama o da çok çalıştı İnan çok yoruldu benim gibi epiduralsiz normal dogum yaptım hastaneye geldigimde bol sütunlar beraber Nisan'ım geliyordu ama hiç açılma yoktu suni vermediler kendi sancımı bekledik ere tabi kolay değil hiç bitmişsek gibi düşünüyorsun ama bitiyor iste minik oğlan yanıbaşımda uyuyo Tatlı tatlı... Detayları dogum hikayemde yazıcım fazla geciktirmem ama su kadarını söyleyeyim korkmayın Allah'a sığının ve son günlerinizde stres yapmayın lütfen o zaman daha kolay geliyorlar:KK34:

Allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallah.:nazar::nazar::nazar: vallahi cok sevindim yaa, bebegine kavustun cok sukur..:21::21:

eminim ki tüm hamişler için zordur son günler ama antalya sıcağında daha mı zor bana mı öyle geliyor anlamadım beni de sanırım klima çarptı ağzım burnum akıyor :KK43: klimasızda durulmuyor ki ama mecburen açıyorummm:KK50:

canım antalya sıcağı zor abimlerde orada hep şikayetçiler..burda da kaç gündür sonbahar gibi soğudu iyice bu kadarda iyi değil yazın geldiğini anlayalım

allah analı babalı büyütsün canım, sağlıkla büyüsün inşallah.. darısı bizlerin başına artık.. rabbim inşallah bizlere de senin gibi normal doğum nasip etsin

Ay canim ya hadi gozun aydin. Dogum hikayeni de bekliyoruz ayrintili sekilde. Bebeginle sana saglikli uzun omurler.....

kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???

ben chicco nunkini aldım bakalım deneyince görücez ilk oğlumda zeytinyağı sürerdim oda iyi geliyodu ama ondada asit var diye kullanmamı önerdiler

aslında nem olmasa sorun degilde. bende hem gece klimada yatıyorum hemde gunduz. bazen klimada bile terledigim oluyor. o degilde bebişle napcaz onu dusunuyorum acıcaz klima mecbur :KK43: yoksa sıcaktanda pişik olur isilik olur sıkıntısı olur

canım antalya sıcağı zor abimlerde orada hep şikayetçiler..burda da kaç gündür sonbahar gibi soğudu iyice bu kadarda iyi değil yazın geldiğini anlayalım

tatlım tabi ki yaz mevsimini de diğer mevsimler gibi zamanında yaşayalım ama hamişken hiç çekilmiyor canım yaaaa geceleri nem oranı yükselince nefes alamıyor zannediyorummm nezle olmuşum ama napalım artık katlanıcaz geçer 1 -2 güne nasılsa :2: klimayı icat edenlere sürekli dua ediyorum :KK9:

Pişik kremi olarak ben mustela ninkini aldim. Birde Desitin adinda bir pisik kremi varmis, cok iyiymis. İnternetteki yorumlardan okudum,sizde bir arastirin isterseniz.

Ayy cnm cok sevindim, gozunaydin. Masallah bebişinede:nazar: darisi benim ve tum bekleyenlerin basina:)

canım ya allah yardımcın olsun. nedir senın bu başına gelenler? nazar vallahı nazar.

aynı durumdayız canım:) benim de çarşamba kırmızı renliydi, sonra kahverengileşti. şimdi ise normal akıntı renginde, sarımsı. başka da belirti yok.

Allah yardımcın olsun canım. bebişini sağlıkla kucağına aldığın haberini de duyarız inşallah.

yok doğurmadım:KK1: beklemedeyim. sancım da yok. Allahtan hayırlısını diliyorum. ben bu işten bir şey anlamadım:)
rüyamda kızım doğmuştu, psikolojik mi bilmiyorum. hayırlısı olsun.

geçmiş olsun canım ya. gerçekten vahim bir durum. canını sıkmamaya çalış, bebişin etkilenmesin.

geçmişi ancak okuyabildim:)

durumlarda değişme yok canım. aynıyım. sancım yok. acaba bol bol yürüyüş falan mı yapmalıyız? geçmiş sayfalarda yürüyüş yapın falan demişler.:44:

ahh zeynepcim yaa ne güzeel günün aldın keyifler yerindedir:)) aynen bende onu diorum hani hareketler kısıtlanıyordu benim ki hala annesinin karnında meksika dalgası yapıyor:))) bana sorarsan epidural derim canım. hemen oğluşunu görücek ve bebeğinle daha çabuk ilghilenebileceksin. genelde anestezi de kendine gelme süresi daha uzun sürüyor. ağrıları daha fazkla oluyor böyle olunca da bebeğinle ilgilenemiosun... çevremde gördüklerim ve eşimin de anlettıklarına nazaran böyle konuşuyorum canım. beni sorarsan bend e epidural anes. olucam yani öyle düşünüorum...

zeynepcim sıkma canını sakın stress yapma kendinde nasılsa temizliğin yapılıyormuş evet cidden sinir bozucu bir durum ama sen niye de stress yapmamaya çalış canımmm :KK50:

Hayırlı sabahlar hanımlar..:KK49: Sabah 8e doğru korkunç bir rüyayla uyandım eşime sarıldım hemen..:83: şimdi de belim ve kasıklarım ağrıyor sizde ne var ne yok.?

Ayyy kuzum benim.. kıyamam ben sana Allah'dan temizlikçin varmış.. yoksa ben sinirimden oturup ağlardım..
:95: komşun gelip özür falan diledimi bari..?

Hayirlisiyla kucagina al insallah bebegini,belkide almissindir bile:) guzel haberlerini bekliyoruz

Cok gecmis olsun rezzancm,bebisin iyi olmasina sevindim Allah korumus ikinizide

Ayy cnm ya valla hersey gelip seni mi buluyor nedir bu boyle,Allahtan temizleyecek biri var yoksa dusunemiyorum yani.
çok sukur evım eskı haline döndü ust kattaji ev sahıbı temızlıkcı gonderdi sukurler olsunn .. bugun cok yoruldumm ayrıca herkese merhaba

aslında nem olmasa sorun degilde. bende hem gece klimada yatıyorum hemde gunduz. bazen klimada bile terledigim oluyor. o degilde bebişle napcaz onu dusunuyorum acıcaz klima mecbur :KK43: yoksa sıcaktanda pişik olur isilik olur sıkıntısı olur

gözdecim , cuma kontrolüm var tekrar doktoruma sorucam kızım doğduktan kaç gün sonra muayene için hasteneye gelmem gerekir diye kontrolünü yaptırdıktan sonra babannemin korkuteli de evi var onun yanına gitmeye karar verdim dediğin gibi bebişlerimizle bu sıcak zor geçer allah korusun klimadan onları hasta edersek daha kötü biz öyle yada böyle iyileşiriz de bebişlerimiz ne yapar kıyamam ben onlara yaaaa:18:

temmuzun ilk bebeği demek geldi:) tebrik ederimmm darısı başımızaaa duaların için teşekkür ederiz inşallah bana ve isteyen herkese de bir çırpıda normal doğum nasip olsun Allah'ım.! biz de görmek istiyoruz artık yanımızda onları....

ben de İzmir'de aynı sorunla baş etmeye çalışıyorum 1 aydır ıslak yaşıyorum resmen oturduğum yerde:KK53: adet görememenin de etkisiyle heralde hormonlar bizi mahvetti... bebiş çıkınca klimalı odada yatıramayız diğer odalar da aşırı sıcak (Allah'tan rüzgar var) ama bu sefer de cereyan çarpma korkusu:44: sanırım ben yatakodamın camını açık bırakarak o odada yatırcam ama esintinin gelmediği köşesine beşiği koyucam planım böyle bakalım. bi de yaz bebesi bunlar devamlı yıkarsak (su altına sokmak bile yeter) pişik de olmazlar diye düşünüyorum kızlar krem almadım o yüzden ben gerekli olmaz inşallah kimseciklere...

X