2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende fena halde göbek deliğimin etrafında çatlak var,kabartı seklinde,kaşıntıda yapıyor tatlı tatlı.Taktigini dogumdan hemen sonra denicem.Kakao ve shea yağı duymuştum ama göbeğim suan resmen pisik gibi duruyor.Ben anneminkini yapmisim,oglusumda benimkini,umarım gecer...

üff yine uyuyamıorum bende kalktım bakınayım dedim
yatakta dön dön nere kadar dönmekte ayrı bi meziyet oldu zaten :)

canım gözün aydın sağlıkla almışsın kucağuna maşallah

bence bekleme riske atma bunca ay bekledin doktoru dinle derim
sonrasında insan kendini suclar keşke keşke diye

gözün aydın tatlım :)

Kızlar yarın sabah 7 de sezaryen olucam ve bebişkoya kavuşacağım darısı herkesin basına benim için dua edin nolur

kasıkta ağrılar var kasılmalar bel ağrısı ve kızım gel nidaları bide hareketleri canımı acıtıyor

kasıkta geçen hafta başlamıştı ağrılarım
özellikle ayakta kalayım hemen ağrı geliyordu sağ kasığıma
2 akşamdırda bel ağrılarım başladı
onca zaman bel sırt ağrım olmadı bunlar ne şimdi diyodum
bu doğum şeysimi acep

ayyyy tatlımm yaaa ne güzel bir haber bu:)) maşallah oğluşuna sonunda kavuştunuz demek... allah sağlıklı uzun ömürler versin. güle güle büyütün inşallah tebrik ediyorum canım:)

canım benim çok sağoolllll..dediğin gibi 9 ay boyunca hiç düşmedim bu kadar zaman sonra mı düşülür die kendi kendimi yedim durdum kontrole gidip geldim çok şükür bebeğimin hiç bir şeyi yok, mışıl mışıl uyuyordu tombiş yanaklı kızım :))

güzelcim üzülme lütfen zamanın baya bir geçti.. artık bir şekilde onu dünyaya getirmelisin allah korusun son haftalarda her şey olabiliyormuş. eşim de doktor dün anlatıyordu 40 hafta beklemek zaten çok tehlikeli, herşey olabilir die... can sıkıcak bir şey yok inan.. önemli olan bebeğinin nasıl geldiği değil, sağlıklı olarak dünyaya gelmesi öyle değil mi??

hayırlı olsun canım tebrik ediyorum maşallah kızına ve sana:)) bizim yerimize de öp kızını:)

cnm çok sevindim iyi oolmanıza....

avukatnur,topraksu doğuma girmişlermidir acaba?
ay ne heyecanlı benimde yakın yaklaştıkça daha bi panik oluyo insan...
destinycim aynı benim oğlumda yaşadığımı yaşıyorsun şuan banada dr 42 ye kadar bekleyemem dedi bende dra sancım suyum gelmedn gitmicem dedim 41+3 de suyum geldi ...
hastaneye gittiğimde 1cm açılma 10 saat gibi suni sancı çektim ve sonuç yine sezeryan...
kısacası herşey olacağına varır...

MEDUSACIMMM
gözün aydın cnm darısı bizim başımıza İNŞALLAH...
güle güle büyüt kuzunu...öp kokla yerimize...

kızlaarrr herkese günaydın bugün yine erkenciyiz:)) br sivrisinek yüzünden uykumuz kaçtı zaten bir bu eksikti! dün kontrolümüze gittikkorktuğum gibi olmadı kızım gayet iyi teyzeleri bir sorun yok çok şükür merak edenlere duyurulur:)) tombiş yanaklı kızım uyuyordu mışıl mışıl:)) kilosu 2880 gr olmuş..
bu aradaaaaa günümüz de belli olduuuuuu 13 Temmuz'da kızmızı kucağımıza alıcaz hayırlısıyla o kadar mutluyuz ki çok az kaldı kavuşmamıza yuppiiiiii :)))))

aaaaaa aynı günü vermişler sanada bende 13 temmuzda doğum yapacağım ama saati fln perşembe belli olacak...

Gunaydin herkese.... Do- gu- ra- mi- yo- ruuummm!!!! Ay ben bu isi beceremicem galiba. Bi cocugu pirtlatamadim heeee:)) bugun dogar mi acep???

ben rahattim bebegim gelissin biraz daha diyodum ama sezeryan olma ihtimali korkuttu beni. Ama hissediyorum bugun yarin doguracam gorun bakin!!

inşallah kuzum inşallah....
Kasma kendini...
Sabahları gözünü açınca "aman nişanım gelmişmidir" diye iç çamaşırına bakma mesela...!
Az bişi ağrın olunca "hıh galiba doğum sancısı bu olabilir" de deme...!
Az bişi terlediğinde" ay suyum mu geldi "diye evham yapma...!
Hatta gece yatarken acaba bu gece doğumum başlarmı diye her gece uykuya dalmakta zorlanma bence...
Ehehehe nasıl olcaksa artık
Sen en fazla bi kaç gün daha bunları yaşıyacaksın benim 9 günüm var....

aaaaaa aynı günü vermişler sanada bende 13 temmuzda doğum yapacağım ama saati fln perşembe belli olacak...

öylemiiiiiiiiii ayy ne güzel yaaa:))) satini bende bilmiyorum benim de bu perşembe anestezi muayenem var. onlar bir kontrol edicekler, yatış işlemleri, oda falan ayarlanıcak sanırım.. belki benim de perşembe belli olur :)) büyük ihtimalle sabahtan olur gibime geliyor:) çok heyecanlandım şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…