- 21 Haziran 2011
- 60
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.141
ben biraz uyumaya çalışayım bana dua edin. hepinizi öpüyorum. iyi geceler.
ben biraz uyumaya çalışayım bana dua edin. hepinizi öpüyorum. iyi geceler.
daha öncede yazmıştım burda
doktorum bana bebekler için kullanılan pişik kremini önermişti oğlumda.Bende oğlumu doğurduktan sonra onu kullandım ve geçti.Şimdi kızımda çatlaklarım var kalçalarımda
yine doğumdan sonra pişik kremi kullanıcam kesinlikle.Hem çatlak kremlerine göre fiyatı uygun hem her yerde bulunabilen bişey.
ama sabır gerektiriyor benimki 3-4 ayda geçmişti hergün sürmeme rağmen
Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...
kızlar selam geçmişi okuyamadım ama fame doğurmuş sanırım.
fame allah bebişinle mutlu bır hayat dılıyorum
bugun kontrolum vardı.doktor perşembe gunu eşyalarınla gel dedi.açılman varsa suni sancıyla normal dogurursun acılman yoksa sezeryan dedi.yanı her durumda perşembe gunu dogurcam.ben umudumu kestım artık normal dogumdan.suyum sancım gelır mı o gune kadar allah bılır.canım cok sıkıldı.doktorun odasında kendımı tutamadım ağladım.ben 1 hafta daha beklemek ıstıyorum dedım doktoruma o da imza karşılığında ıstersen 2 hafta beklersın ben mesulıyet almam deyınce göze alamadım.
Sevgili forum arkadaşalrım
dert ortaklarım.tam temmuz annesi olacakken 30 haziran sabahı 8:40ta tontiş kızım geldi. 50 cm ve 3850gr olarak doğdu.sezeryanla oldu çünkü suyum geldi fakat ne sancı ne de açılmam oldu.şimdilik bu kadar yazıyorum ağrılarım var hala
Kızlar yarın sabah 7 de sezaryen olucam ve bebişkoya kavuşacağım darısı herkesin basına benim için dua edin nolur
kasıkta ağrılar var kasılmalar bel ağrısı ve kızım gel nidaları bide hareketleri canımı acıtıyor
Ay canim cok gecmis olsun vallahi kendim yasamis gibi oldum. cok sukur bisey olmadi sanada bebeginede. Allah esirgesin cumlemizi..
Bugün saat 12.40 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim 2.780 gr. 48 cm oğlum saglikli cok sukur şimdi hastanedeyiz burda sorun olmasa bile 3 gün yatırıyorlar herkesi... Dua eden herkese TSK ederim bende dogururken herkese dua ettim olmayanlara versin karnında olanları hayirlisiyla Rabbim kurtarsın die benden önce doğuran yoksa benim oğlan Temmuz'un ilk bebeği mı oluyo şimdi...
yaaa valla ne bu kadınların çilesi haşa isyan etmiyorum ama bende 10 gün oldu daha çıkmaya başlıo ,zaten zor yapmıştım niye çıkıoki çıkmasa ne olacak yani
diş meselesini hiç hatırlatma ilk 4 ayımın içerisinde kaç gece oturup ağladığımı biliyorum geçenlerde yine ağrıdı ama bastım minoseti napım artık diş ağrısı çekecek durumda değilim...
ay canm yaaa çok geçmiş olsun ne sinir bozucu bi durum ,hakikaten senin yıldızın düşük sık sık şöyle namazlı abdestli birilerine okut kendini...
çooook geçmiş olsun ,verilmiş sadakan varmış cidden ALLAH MUHAFAZA insan bu gune kadar gelince daha çok endişeleniyor...
bizi habersiz bırakma kontrolden gelince haberdar et lütfen...
ayyy canım yaaaaaa ne güzel sağlıkla sıhhatle kavuştun kuzuna....
MAŞALLAH kuzucuna RABBİM BİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH....
kızlar selam geçmişi okuyamadım ama fame doğurmuş sanırım.
fame allah bebişinle mutlu bır hayat dılıyorum
bugun kontrolum vardı.doktor perşembe gunu eşyalarınla gel dedi.açılman varsa suni sancıyla normal dogurursun acılman yoksa sezeryan dedi.yanı her durumda perşembe gunu dogurcam.ben umudumu kestım artık normal dogumdan.suyum sancım gelır mı o gune kadar allah bılır.canım cok sıkıldı.doktorun odasında kendımı tutamadım ağladım.ben 1 hafta daha beklemek ıstıyorum dedım doktoruma o da imza karşılığında ıstersen 2 hafta beklersın ben mesulıyet almam deyınce göze alamadım.
Sevgili forum arkadaşalrım
dert ortaklarım.tam temmuz annesi olacakken 30 haziran sabahı 8:40ta tontiş kızım geldi. 50 cm ve 3850gr olarak doğdu.sezeryanla oldu çünkü suyum geldi fakat ne sancı ne de açılmam oldu.şimdilik bu kadar yazıyorum ağrılarım var hala
canım benim çok sağoolllll..dediğin gibi 9 ay boyunca hiç düşmedim bu kadar zaman sonra mı düşülür die kendi kendimi yedim durdumkontrole gidip geldim çok şükür bebeğimin hiç bir şeyi yok, mışıl mışıl uyuyordu tombiş yanaklı kızım :))
kızlaarrr herkese günaydın bugün yine erkenciyiz:)) br sivrisinek yüzünden uykumuz kaçtı zaten bir bu eksikti! dün kontrolümüze gittikkorktuğum gibi olmadı kızım gayet iyi teyzeleri bir sorun yok çok şükür merak edenlere duyurulur:)) tombiş yanaklı kızım uyuyordu mışıl mışıl:)) kilosu 2880 gr olmuş..
bu aradaaaaa günümüz de belli olduuuuuu 13 Temmuz'da kızmızı kucağımıza alıcaz hayırlısıylao kadar mutluyuz ki çok az kaldı kavuşmamıza yuppiiiiii :)))))
Gunaydin herkese.... Do- gu- ra- mi- yo- ruuummm!!!! Ay ben bu isi beceremicem galiba. Bi cocugu pirtlatamadim heeee:)) bugun dogar mi acep???
benımde dr epidural olacaksın dedi genel anestezıyle sezeryan yapmıyorum bu aralar dedi . hayırlısıyla bebegını kucagına al
alyaaa bekle azcık daha birileri doğurdukça benimde pırtlatasım gelio...
ne olur accık daha beklesen:)
ben rahattim bebegim gelissin biraz daha diyodum ama sezeryan olma ihtimali korkuttu beni. Ama hissediyorum bugun yarin doguracam gorun bakin!!
aaaaaa aynı günü vermişler sanada bende 13 temmuzda doğum yapacağım ama saati fln perşembe belli olacak...