2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyyyyyy maşallah oğluşuna darısı bebişlerini bekleyen tüm hamişlerin başına inşallahh

canım yaa nedir senin bu başına gelenler valla allah yardımcın olsun vardır herşeyde bir hayır bebeğinede az kalmış en azından günü belli kilosuda çok iyi maşallah

evet canım sanırım temmuzun ilk bebeği senin hayırlı uğurlu olsun anneliğin rabbim sağlık güzel ömürler versin ailecek

Ayyy canim maasallah, subhanallah oglusuna. nasil gecti dogumun kolaymiydi, zormuydu?

TSK ederim canım darısı hepinizin basına inşallah...bize sürpriz yaptı bu oğlan teyzesi ama o da çok çalıştı İnan çok yoruldu benim gibi epiduralsiz normal dogum yaptım hastaneye geldigimde bol sütunlar beraber Nisan'ım geliyordu ama hiç açılma yoktu suni vermediler kendi sancımı bekledik ere tabi kolay değil hiç bitmişsek gibi düşünüyorsun ama bitiyor iste minik oğlan yanıbaşımda uyuyo Tatlı tatlı... Detayları dogum hikayemde yazıcım fazla geciktirmem ama su kadarını söyleyeyim korkmayın Allah'a sığının ve son günlerinizde stres yapmayın lütfen o zaman daha kolay geliyorlar

o pis gitme korkusu beni olduruyor ben kuaföre de gitmiyorum kendim hallediyorum :) ya geçmiş olsun canım dış çok zor. doğurmana az kaldı sabret

bu arada hareketsizlik acilmama ya neden oluyormuş bende yerimden kalkamıyorum hep uykulu :)

eminim ki tüm hamişler için zordur son günler ama antalya sıcağında daha mı zor bana mı öyle geliyor anlamadım beni de sanırım klima çarptı ağzım burnum akıyor klimasızda durulmuyor ki ama mecburen açıyorummm

Allah anali babali buyutsun darisi basimiza insallah. vallahi cok sevindim yaa, bebegine kavustun cok sukur..

canım antalya sıcağı zor abimlerde orada hep şikayetçiler..burda da kaç gündür sonbahar gibi soğudu iyice bu kadarda iyi değil yazın geldiğini anlayalım

allah analı babalı büyütsün canım, sağlıkla büyüsün inşallah.. darısı bizlerin başına artık.. rabbim inşallah bizlere de senin gibi normal doğum nasip etsin

Ay canim ya hadi gozun aydin. Dogum hikayeni de bekliyoruz ayrintili sekilde. Bebeginle sana saglikli uzun omurler.....

kızlar bişey sorcam. pişik kremi aldınız mı?? hangi marka iyidir acaba? niveanınki iyi gibi sanki özellikleri.. alsammı???

ben chicco nunkini aldım bakalım deneyince görücez ilk oğlumda zeytinyağı sürerdim oda iyi geliyodu ama ondada asit var diye kullanmamı önerdiler

aslında nem olmasa sorun degilde. bende hem gece klimada yatıyorum hemde gunduz. bazen klimada bile terledigim oluyor. o degilde bebişle napcaz onu dusunuyorum acıcaz klima mecbur yoksa sıcaktanda pişik olur isilik olur sıkıntısı olur

canım antalya sıcağı zor abimlerde orada hep şikayetçiler..burda da kaç gündür sonbahar gibi soğudu iyice bu kadarda iyi değil yazın geldiğini anlayalım

tatlım tabi ki yaz mevsimini de diğer mevsimler gibi zamanında yaşayalım ama hamişken hiç çekilmiyor canım yaaaa geceleri nem oranı yükselince nefes alamıyor zannediyorummm nezle olmuşum ama napalım artık katlanıcaz geçer 1 -2 güne nasılsa :2: klimayı icat edenlere sürekli dua ediyorum

Pişik kremi olarak ben mustela ninkini aldim. Birde Desitin adinda bir pisik kremi varmis, cok iyiymis. İnternetteki yorumlardan okudum,sizde bir arastirin isterseniz.

Ayy cnm cok sevindim, gozunaydin. Masallah bebişinede darisi benim ve tum bekleyenlerin basina:)

canım ya allah yardımcın olsun. nedir senın bu başına gelenler? nazar vallahı nazar.

zeynepcim sıkma canını sakın stress yapma kendinde nasılsa temizliğin yapılıyormuş evet cidden sinir bozucu bir durum ama sen niye de stress yapmamaya çalış canımmm

çok sukur evım eskı haline döndü ust kattaji ev sahıbı temızlıkcı gonderdi sukurler olsunn .. bugun cok yoruldumm ayrıca herkese merhaba

gözdecim , cuma kontrolüm var tekrar doktoruma sorucam kızım doğduktan kaç gün sonra muayene için hasteneye gelmem gerekir diye kontrolünü yaptırdıktan sonra babannemin korkuteli de evi var onun yanına gitmeye karar verdim dediğin gibi bebişlerimizle bu sıcak zor geçer allah korusun klimadan onları hasta edersek daha kötü biz öyle yada böyle iyileşiriz de bebişlerimiz ne yapar kıyamam ben onlara yaaaa:18:

temmuzun ilk bebeği demek geldi:) tebrik ederimmm darısı başımızaaa duaların için teşekkür ederiz inşallah bana ve isteyen herkese de bir çırpıda normal doğum nasip olsun Allah'ım.! biz de görmek istiyoruz artık yanımızda onları....

ben de İzmir'de aynı sorunla baş etmeye çalışıyorum 1 aydır ıslak yaşıyorum resmen oturduğum yerde adet görememenin de etkisiyle heralde hormonlar bizi mahvetti... bebiş çıkınca klimalı odada yatıramayız diğer odalar da aşırı sıcak (Allah'tan rüzgar var) ama bu sefer de cereyan çarpma korkusu:44: sanırım ben yatakodamın camını açık bırakarak o odada yatırcam ama esintinin gelmediği köşesine beşiği koyucam planım böyle bakalım. bi de yaz bebesi bunlar devamlı yıkarsak (su altına sokmak bile yeter) pişik de olmazlar diye düşünüyorum kızlar krem almadım o yüzden ben gerekli olmaz inşallah kimseciklere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…